• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست اسکریپت تحت وب و اندروید دقیقا مشابه ebay

Speeedd

Registered User
لایک‌ها
102
دوست عزیز
لطفا یک ایمیل برای ارسال پروپزال براسم بفرستید و اینکه توضیجات تکمیلی را برای من ارسال کنید.

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
دوست عزیز پروپوزال رو کارفرما ارائه میده مبتنی بر خواسته هایی که داره.
همین الان من تو ایمیلم از کارفرما پروپوزال دارم 18 صفحه دیروز ارسال شده....
اینکه میفرمایید پروپوزال خود را ارسال کنید معنی اصلیش در سیستم حرفه ای یعنی من خودم نمیدونم دقیقا چی میخوام شما بگو چی میخوام قیمتش رو هم مشخص کن.
این کار حداقل 500 هزار تومن هزینه داره برای کارفرما...
کار شما هم با توجه به درخواست اپلیکیشن حداقل 25 تومن هزینه داره.

دوست عزیزم، 500 هزار تومن چه هزینه ای؟

خواهش می کنم از شما و همچنین سایر عزیزان، یاد بگیرید و دیگران رو زیر سوال نبرید.
اینکه پروپزال چی هست؟ اینکه پروپزال به چه دردی می خوره؟ اینکه پروپزال چه جوری تهیه و تنظیم میشه؟ اینکه پروپزال رو چه کسی مینویسه (کارفرما یا پیمانکار)؟ و ... کلا یاد بگیرین پروپزال رو ممنون میشم.

البته یاد بگیرید نه برای این پروژه، کلا به دردتون میخوره

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
گلم
این ساده ترین معنی پروپوزاله....
پیش نویس طرح تحقیقی توجیهی است که بر مبنای علاقمندی و پ‍ژوهش های فرد متقاضی و مبتنی بر فرضیه های علمی و استنتاجات تحقیقاتی باشد
به فارسی اصیل نوشته شده...
البته خیلی حرفه ای ترش اینه که شما RFP بفرستید برا من بعد من میتونم به شما پروپوزال بدم...وقتی RFP نباشه من باید بر مبنای حدس و خطای خودم پروپوزال بسازم...

دادن پروپوزال از طرف مجری طرح فقط در این حالت امکان پذیره....
من اینجا RFP نمیبینم....
گفتم یه اسکریپت میخوام مثل EBAY ..چی بگم... تو سیستم برنامه نویسی حرفه ای همه مستندات از مشتری گرفته میشه تا بعدا برای هیچ کدام از طرفین مشکلی پیش نیاد.
بعد اون متن میره جیو برنامه نویس طبق همون کد میزنه....
همانطور که دوستان گفتند فقط طی فرایند رسمی و درخواست شرکتی میشه چنین کاری رو انجام داد و بعد از توافق هزینه پروپوزال در دل طرح سرشکن میشه.
بگذریم....
موفق باشید....
دوست عزیز در پست اول من RFP ارائه دادم:
تاکید میکنم تمام امکانات ebay رو داشته باشه. میتونید به سایت ebay سر بزنید و تحلیل کنید.

عرض کردم هرکس خواست میره ebay رو تحلیل میکنه.
من نگفتم مثل ebay، گفتم تمام امکانات ebay رو داشته باشه، که مستند هست، و نیازمند این هست که شخص بره و تحلیل کنه. کسی که نتونه ebay رو تحلیل کنه، مسلما از پس این پروژه برنخواهد آمد.
-------------------------------------------
ببینید روال کار به این صورت هست که:
من اینحا RFP دادم
پیمانکار میاد پروپوزال میفرسته.
بعد از بررسی و انتخاب یک پیمانکار
بعد صحبت ها و مذاکرات نهایی
قرارداد و امضا
و ...
---------------------------------------
پروپزال نشون میده که طرح پیشنهادی پیمانکار و مواردی رو که انجام خواهد داد و به چه شکلی انجام خواهد داد همراه با هزینه و زمان بندی و ...
حالا شما برای دادن پیشنهاد پول میخواین؟ نمیدونم کجای این موارد مبهم هست که چنین سوء تعبیری میشه از پروپوزال

Last edited:

skate

Registered User
لایک‌ها
143
البته من نمی خوام بحث تاپیکتون رو منحرف تر ازین کنم. اما اگر شما طبق روال معمول پیش رفته بودید ،یا داخل سایت معتبر (حالا نه آریاتندر) ، حداقل پونیشا ثبت کرده بودید. تابحال پروژتون شروع شده بود.

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
من نوشته هام رو حذف کردم تاپیکتون بهم نریزه.
قیمت پیشنهادی و زمان رو هم براتون پ.خ خواهم کرد تا ساعاتی دیگر...

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
البته من نمی خوام بحث تاپیکتون رو منحرف تر ازین کنم. اما اگر شما طبق روال معمول پیش رفته بودید ،یا داخل سایت معتبر (حالا نه آریاتندر) ، حداقل پونیشا ثبت کرده بودید. تابحال پروژتون شروع شده بود.

ممنوم از پیشنهادتون، دوست عزیز، شما لطف دارید.
این پروژه در سایت های فریلنسر و پارسکدر ثبت شده. در آریا تندر ثبت نکردم (به دلایلی)
فرصت تا آخر سپتامبر هست.
فقط پیشنهاداتی بررسی میشه که پروپزوال ارائه شده باشه.
این پروپوزال سوء تفاهم ایجاد کرده ظاهرا.
---------------------------------------------
خطاب به همه
مختصری در مورد پروپوزال توضیح میدم:
پیمانکار برای گرفتن یک پروژه پروپوزالی تهیه و به کارفرما (ارائه دهنده پروژه یا ارائه دهنده RFP) می فرسته،
به این صورت که، خودش (یا شرکتش یا تیمش) رو معرفی میکنه، مقدمه ای مختصر و از رزومه یا توانایی هاش می نویسه و بعدش
مقدمه ای در مورد پروژه مینویسه، پروژه رو به قسمت های کوچکتر تقسیم میکنه، براش زمان و هزینه (درصورت نیاز) مشخص میکنه،
اینکه پروژه رو تقسیم کنه، خیلی مهم هست و نشون میده چه مواردی از پروژه انجام خواهد پذیرفت و همینطور میزان تسلط پیمانکار رو هم قدری نشون میده.
در نهایت هم موارد بالا جمع بندی شده و نتیجه گیری گزارش در پایان پروپوزال بیان میشه. (قیمت رو میشه در این محل بیان کرد) (و همینطور باید نشون داده بشه که چرا باید کارفرما پروژش رو به صاحب این پروپوزال بده)
سایر موارد دلخواه رو هم میشه در پروپوزال آورد.
در این پروژه که از دو قسمت تشکیل شده (وب و اندروید)، باید ریز بشن (یک چیزی شبیه WBS) منتهی فقط سطوح بالای ساختار شکست آورده شود. تا حدی که نه بسیار کلی و مبهم باشد و نه بسیار ریز که خارج از حوصله باشد.

نکته مهم اول: هرچه تعداد صفحات پروپوزال افزایش پیدا کنه، از ارزش اون کاسته میشه.
نکته مهم دوم: برای پروپوزال نیازی به پرداخت هیچ وجهی نیست.
نکته سوم: مطالب بالا بصورت خلاصه بیان شد.
نکته چهارم: متشکرم از همه عزیزان
---------------------------------------------------
ممنونم از همه عزیزان که وقت گذاشتید و به این مطلب توجه نشون دادین.
-----------------------------------------------------
اگر کسی یا کسانی میخوان بیشتر در مورد پروپوزال بحث کنیم، میتونیم در تاپیکی جداگانه و در محل مربوطه این کار رو انجام بدیم.

Last edited:
بالا