• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست اکانت Gmail

shadmehr2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ehsan :
از دوستان عزیزی که درخواست اکانت Gmail دارند خواهش میکنم از همین تاپیک استفاده کنند. با رعایت این اصول:
1. لطفا فقط آدرس ایمیل خود را بنویسید.
2. اگر خارج از فروم دعوتنامه ای دریافت کردید بقیه را از آن مطلع کنید تا برای شما 2 بار فرستاده نشود.
3. از نوشتن درخواست خود برای چند بار جدا خودداری کنید.

از دوستانی هم که دعوتنامه ای برای ارسال به دوستان دارند خواهش می کنم از همین تاپیک استفاده کنند و دعوتنامه را که برای کسی ارسال کردند حتما با نقل قول ایمیل طرف ، این مورد را اطلاع دهند که دوبار برای کسی دعوتنامه ارسال نشود.

ممنون از همکاری دوستان
با سلام
در مورد Gmail .
[email protected]

Flash_MX

Registered User
لایک‌ها
2

silver_man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blush: از دوستان اگر ممكنه براي من هم دعوت نامه ارسال نمايند
با تشكر فراوان
[email protected]

yahooman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من هم یه اکانت جی میل میخوام
خیلی ازتون ممنون میشم
ایمیل من:[email protected]

omid4u

Registered User
لایک‌ها
1
با با جان من جميل دارم ولي باور كنيد خيلي هم آش دهان سوزي نيست

اگه مشكلتون اينه كه ايميل با حجم بالا ميخواهيد كه اين سابت 2 گيگابايت ايميل رايگان ميده

iranmehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
با درود فراوان، :)

اينجا چه خبر است! گويا من از زمين و زمان بی‌خبرم. نخستين صفحه را خواندم، دومی را، سوی و تا هفتمين صفحه. با خود گفتم چه کاری است، آخرين صفحه را باز کردم. در آغاز همه همديگر را خوب تحويل گرفته بودند، با اين همه گويا کم‌کم عناصر نفوذی کوشش کردند تا اين هم‌ياری را به‌‌بی‌راهه بکشانند. نمی‌دانم چرا ما هميشه خوب آغاز می‌کنيم و بد پايان می‌بريم؟ :blink:

من هنوز نمی‌دانم برای Gmail استفاده‌ای دارم يا نه؟ چون هميشه سرِ گفتگوها دير می‌رسم و بيشتر زمان‌ها پست من آخرين نوشته‌ی يک تاپيک است، اين را نوشتم تا بتوانم رکوردم را بهبود ببخشم! :p :blush:

خوش و خرم باشيد.

hashem_ame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسلام
من هر جا رفتم كسي به من دعوت نامه نداد :( :(
اميدوارم اينجا كسي باشه كه جواب بده
من دنبال يه جي ميل ميگردم :(
هيچكس به من دعوت نامه نميده فقط هر جا ميرم به دخترا جواب ميدن اخه اين رسمشه ! :(
yahoo id : hashem_ame
[email protected]
اگه دوست داشتين به من يه دعوت نامه بدين من واقعاَ نيازدارم :(
ممنون از لطفطون :)

اگه واقعا جواب ميدن و دعوت نامه ميفرستين من 2 تا لازم دارم اگه كسيبتونه2 تا برام بفرسته 1 دنيا ممنونش ميشم
اگه دعوت نامه به yahoo نميشه به
[email protected] بفرستين من فضاش برام مهم نيست من چون 1 گيگي دارم من جيميلش مهمه كاره مهمي دارم اگه لطف كنين ممنون ميشم
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
:(

amin_sh_n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اگه لطف كنيد يك دعوتنامه جي ميل بديد من هم اگه بخواين دعوتنامه اوركات ميدم خيلي ممنون [email protected]

بالا