سلامبه نقل از Persia :ما چند تا دعوت نامه داريم.
هر كي ميخواد بگه.
به نقل از ehsan :از دوستان عزیزی که درخواست اکانت Gmail دارند خواهش میکنم از همین تاپیک استفاده کنند. با رعایت این اصول:
1. لطفا فقط آدرس ایمیل خود را بنویسید.
2. اگر خارج از فروم دعوتنامه ای دریافت کردید بقیه را از آن مطلع کنید تا برای شما 2 بار فرستاده نشود.
3. از نوشتن درخواست خود برای چند بار جدا خودداری کنید.
از دوستانی هم که دعوتنامه ای برای ارسال به دوستان دارند خواهش می کنم از همین تاپیک استفاده کنند و دعوتنامه را که برای کسی ارسال کردند حتما با نقل قول ایمیل طرف ، این مورد را اطلاع دهند که دوبار برای کسی دعوتنامه ارسال نشود.
ممنون از همکاری دوستان
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaبه نقل از Mashaheer :من هم چند تا دعوت نامه دارم اگر كسي احتياج داشت يه ندا بده
به نقل از MohammadR :غضه نخور دعوت شدي!
دعوت نامه هاي من فعلا تمام شد...
وحيد جان تو چه ماهي :heart:به نقل از vmf :به مجيد 2003 و سارا تهراني :
براي اينكه بتونيد ديگران رو هم دعوت بكنيد حتما بايد از خود طرف خود gmail براي شما دعوتنامه بياد تا شما بتونيد اون رو براي ديگران بفرستيد.
در ضمن دادن اين دعوتنامه ها از سوي جي ميل به كاربر هاش هيچ گونه قانوني نداره و ممكنه شما چند ماه هم عضو جي ميل باشيد ولي دعوتنامه ايي براي شما صادر نشه تا اون رو براي ديگران بفرستيد. مثلا خود من بعد از دوماه كه از بچه هاي طريق بچه هاي اينجا عضو شدم تازه 12 تا دعوتنامه اومد كه الان هم تموم شده و هنوز چيزي نيومده.
در ضمن اگر براي شما دعوتنامه ارسال بشه در همون صفحه اول يا در واقع inbox شما يه لينك آبي رنگ مياد و روش مي نويسه كه شما چند تا دعوتنامه داريد و مي تونيد دوستانتون رو دعوت كنيد.
با عرض سلام.به نقل از ehsan :از دوستان عزیزی که درخواست اکانت Gmail دارند خواهش میکنم از همین تاپیک استفاده کنند. با رعایت این اصول:
1. لطفا فقط آدرس ایمیل خود را بنویسید.
2. اگر خارج از فروم دعوتنامه ای دریافت کردید بقیه را از آن مطلع کنید تا برای شما 2 بار فرستاده نشود.
3. از نوشتن درخواست خود برای چند بار جدا خودداری کنید.
از دوستانی هم که دعوتنامه ای برای ارسال به دوستان دارند خواهش می کنم از همین تاپیک استفاده کنند و دعوتنامه را که برای کسی ارسال کردند حتما با نقل قول ایمیل طرف ، این مورد را اطلاع دهند که دوبار برای کسی دعوتنامه ارسال نشود.
ممنون از همکاری دوستان