• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست اکانت Gmail

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از دوستانی که خودشون فعلا عضو جی میل هستند و می خواهند برای دیگر دوستان دعوت نامه ارسال بکنند خواهش می کنم فقط از همین تاپیک در این انجمن استفاده بکنند چون استفاده از راههای دیگر ممکن هست که باعث بشود تعدادی دعوت نامه هدر برود و.... خلاصه دیگه سراغ ایمیل و پیغام خصوصی نروید خواهشا

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از vmf :
از دوستانی که خودشون فعلا عضو جی میل هستند و می خواهند برای دیگر دوستان دعوت نامه ارسال بکنند خواهش می کنم فقط از همین تاپیک در این انجمن استفاده بکنند چون استفاده از راههای دیگر ممکن هست که باعث بشود تعدادی دعوت نامه هدر برود و.... خلاصه دیگه سراغ ایمیل و پیغام خصوصی نروید خواهشا
اقا جان اين ايميلتو بده چند تا دعوتنامه برات بفرستم بين بروبچ پخش كن آره قربونش

Parmida

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با اين پيشنهاد كاملا موافق هستم اگه كسي دعوتنامه ميخواد همينجا بگه همه بدونن.

در ضمن من هنوز چند تايي دارم ;)

به نقل از vmf :

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از rmb_ali :
اقا جان اين ايميلتو بده چند تا دعوتنامه برات بفرستم بين بروبچ پخش كن آره قربونش

vahidfarahani{at}gmail{dot} com

راستی ببینم چطوری میشه تو دعوت نامه هات رو به من انتقال بدی تا من اونها رو پخش کنم؟ راستش این طوریش رو ندیده بودم :blink:

Zargham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Parmida :
دوستاني كه جي ميل ميخواين لطفا برام اي ميل به آدرس زير بفرستين تا براتون دعوتنامه بدم يا همينجا reply كنين يا پيغام خصوصي بفرستين !!!!!!!!!!!!
با با مردم منظورم اينه كه بهم اطلاع بدين :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
[email protected]
اگه لطف كنيد ممنون ميشم
[email protected]

Parmida

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها با عرض معذرت من ديگه دعوتنامه ندارم :( :(

satsat

Registered User
لایک‌ها
32
6 تا دعوت نامه رو دستمون باد كرده

satsat

Registered User
لایک‌ها
32
:f34r: 6 تا دعوت نامه رو دستمون باد كرده :f34r:

Parmida

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزيز جون به بچه هايي كه ميخوان لطف كن و بده :)
من ديگه ندارم اما هر روز كلي برام اي ميل ميزنن و ميخوان و من اونها رو ميفرستم فروم.

به نقل از satsat :
:f34r: 6 تا دعوت نامه رو دستمون باد كرده :f34r:

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از همین جا از دوست عزیزمان پارمیدا به خاطر دعوت دیگران به سیستم جیمیل تشکر مینکم.به امید روزی که بیشترین استفاده کنندگان از سیستم جیمیل فارسی زبان باشند و گوگل خودش یک سیستم جداگانه با برای فارسی زبان ها راه بندازه

Parmida

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش ميكنم انجام وظيفه بيدي :) :) :) :)

راستي دوباره دعوتنامه برام اومده و چند تايي دارم :D :D :D :D :D
بدو كه تموم شد- آتيش زدم به مال گووگل :lol:

به نقل از vmf :
از همین جا از دوست عزیزمان پارمیدا به خاطر دعوت دیگران به سیستم جیمیل تشکر مینکم.به امید روزی که بیشترین استفاده کنندگان از سیستم جیمیل فارسی زبان باشند و گوگل خودش یک سیستم جداگانه با برای فارسی زبان ها راه بندازه

بالا