• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست اکانت Gmail

maxman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Reza364 :
برات فرستادم :happy:
منتها قول بده بيشتر از اينها بياي اينجا :)

آقا رضا از اينكه برام اينويت فرستادي ممنونم , ولي متاسفانه انگار اكسپاير شده بود و خلاصه من نتونستم ازش استفاده كنم , خيلي ممنون ميشم اگه يكي برام يدونه تاريخ مصرف نگذشته بفرسته ! بازم از آقا رضا متشكرم.
. . .
من منتظرم , مرسي . :(

... [email protected] ...

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از maxman :
آقا رضا از اينكه برام اينويت فرستادي ممنونم , ولي متاسفانه انگار اكسپاير شده بود و خلاصه من نتونستم ازش استفاده كنم , خيلي ممنون ميشم اگه يكي برام يدونه تاريخ مصرف نگذشته بفرسته ! بازم از آقا رضا متشكرم.
. . .
من منتظرم , مرسي . :(

... [email protected] ...

يعني چي اكسپاير شده بود؟ :blink:
من اينا رو داغ داغ از تنور در ميارم! :D
به هرحال دوباره فرستادم!
20.gif

maxman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Reza364 :
يعني چي اكسپاير شده بود؟ :blink:
من اينا رو داغ داغ از تنور در ميارم! :D
به هرحال دوباره فرستادم!
20.gif

آقا رضا خيلي از شما ممنونم , ولي اين يكي لينك هم مثل قبلي بود همش ميگه اكسپاير شده !
اينجا براتون عين متني رو كه گوگل ميگه ميزارم . . . فقط توروخدا بگيد قضيه چيه ما كه سر در نيورديم , ضمنا من خيلي به G-Mail احتياج دارم ممنون ميشم اگه كمك كنيد .

Um... this link does not appear to be valid for Gmail

The link you followed to this page seems to have expired. Please try it again in case there was a problem with the URL. If the link has been used already to set up a Gmail account, it can’t be used again. If you believe the link has not been used to set up an account, please contact the person who sent the original email invitation to you and alert them to the problem. We apologize for the inconvenience.

If you've already created a Gmail account, go to https://mail.google.com to log in.

ضمنا آدرس خود جي ميل رو هم باز نميكنه > https://mail.google.com < , ممكنه مشكل از خود گوگل باشه ؟!
خيلي ممنون ميشم اگه از يه جي ميل ديگه اينويتم كنيد بلكمم درست شد.

بهر حال بينهايت ممنونتونم دوستان , از آقارضا هم كه حسابي افتاد تو زحمت تشكر ميكنم.
:wacko: :( :weird: :upsided: :cigar:

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از maxman :
آقا رضا خيلي از شما ممنونم , ولي اين يكي لينك هم مثل قبلي بود همش ميگه اكسپاير شده !
اينجا براتون عين متني رو كه گوگل ميگه ميزارم . . . فقط توروخدا بگيد قضيه چيه ما كه سر در نيورديم , ضمنا من خيلي به G-Mail احتياج دارم ممنون ميشم اگه كمك كنيد .

اين لينكي كه دادي براي من كار ميكنه و مشخصات فردي رو ميخواد!
24.gif
مشكل شما چيه؟
24.gif

maxman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blink: :blink: :blink:
نميدونم والا مگه ميشه ! در مورد من كه با باز كردن هركدوم از لينكها براي بار اول و دوم كه ميگه سرور پيدا نشد بار سوم هم همون چرند و پرندهايي كه توي كامنت قبلي نقل كردم مياره .
يعني مشكل از كجا ميتونه باشه ؟ . . .
شايد بخاطر اينه كه شما قبلا خودت اون لينك رو باز كردي (بدون اينكه فرم مشخصات رو پر كرده باشي) و گوگل يه كوكي روي هاردت گذاشته و هارد ديگه اي رو براي اون اينويت كه فاقد اون كوكي خاص هست قبول نميكنه !!!
يعني ميشه ؟!؟!؟! :wacko:
بهر حال ممنون ميشم اگه با استفاده از يه جي ميل ديگه يه اينويت سالم برام بفرستيد يا اگه امكانش نيست خودتون كه ميگيد ميتونيد لينك رو باز كنيد يه اكانت با مشخصات علكي درست كنيد و يوزر نيم و آي ديش رو برام ميل بزنيد ( البته واقعا باعث زحمته , من تا همينجاش هم خيلي وقتتون رو گرفتم , واقعا شرمنده و بينهايت سپاسگذارم !)

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بی زحمت اگه میشه برای من هم یه دعوتنامه بفرستید.
[email protected]

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از maxman :
:blink: :blink: :blink:
نميدونم والا مگه ميشه ! در مورد من كه با باز كردن هركدوم از لينكها براي بار اول و دوم كه ميگه سرور پيدا نشد بار سوم هم همون چرند و پرندهايي كه توي كامنت قبلي نقل كردم مياره .
يعني مشكل از كجا ميتونه باشه ؟ . . .
شايد بخاطر اينه كه شما قبلا خودت اون لينك رو باز كردي (بدون اينكه فرم مشخصات رو پر كرده باشي) و گوگل يه كوكي روي هاردت گذاشته و هارد ديگه اي رو براي اون اينويت كه فاقد اون كوكي خاص هست قبول نميكنه !!!
يعني ميشه ؟!؟!؟! :wacko:
بهر حال ممنون ميشم اگه با استفاده از يه جي ميل ديگه يه اينويت سالم برام بفرستيد يا اگه امكانش نيست خودتون كه ميگيد ميتونيد لينك رو باز كنيد يه اكانت با مشخصات علكي درست كنيد و يوزر نيم و آي ديش رو برام ميل بزنيد ( البته واقعا باعث زحمته , من تا همينجاش هم خيلي وقتتون رو گرفتم , واقعا شرمنده و بينهايت سپاسگذارم !)

لينكي رو كه به شما داده به من نشون نميده كه من روش كليك كنم!به هرحال با يه اكانت ديگه برات ميفرستم اگه نشد همون كاري رو كه گفتي ميكنم
34.gif

maxman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Reza364 :
لينكي رو كه به شما داده به من نشون نميده كه من روش كليك كنم!به هرحال با يه اكانت ديگه برات ميفرستم اگه نشد همون كاري رو كه گفتي ميكنم

:( با عرض شرمندگي بايد عرض كنم كه خير بازم نشد , من يكي كه ديگه موندم توش ! اصلا نميفهمم حتي صفحه هوم (home) جي ميل رو هم باز نميكنه , جريان چيه نميدونم ! حتي همه كوكيهاي روي هارد رو پاك كردم , از يه آي اس پي ديگه هم سرويس خريدم ولي بازم همون كشك و همون كاسه .
بهر حال ما مرده مرامتيم آقا رضا , كاش ميتونستيم جبران كنيم.
ما كه ديگه كم كم داريم بيخيال جي ميل دار شدن ميشيم اما بازم اگه وقت كردي و دوست داشتي همون كارو بكن يعني يه اكانت شبيه [email protected] درست كن و يوزر نيم و پسوردش رو برام ميل بزن , اما خداييش اگه وقت نداشتي اصلا بيخيالش شو , باور كن اصلا دوست ندارم اذيت شي , در ديزي بازه ...
راستي دوست داشتم بيشتر آشنا شيم , من گرافيست و انيماتورم , يه كمم برنامه نويسي اسكريپت ميدونم جاوا , اكشن , اصل كارم هم فعلا ساخت مالتي مدياس ولي عشق اصليم انيميشنه , خيلي پرچونگي كردم , ببخشيد كه تو فروم بي ربط به موضوع نوشتم :(

بازم مرسي آقا رضا , دستت درست , دمت گرم ! :)

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از maxman :
:( با عرض شرمندگي بايد عرض كنم كه خير بازم نشد , من يكي كه ديگه موندم توش ! اصلا نميفهمم حتي صفحه هوم (home) جي ميل رو هم باز نميكنه , جريان چيه نميدونم ! حتي همه كوكيهاي روي هارد رو پاك كردم , از يه آي اس پي ديگه هم سرويس خريدم ولي بازم همون كشك و همون كاسه .
بهر حال ما مرده مرامتيم آقا رضا , كاش ميتونستيم جبران كنيم.
ما كه ديگه كم كم داريم بيخيال جي ميل دار شدن ميشيم اما بازم اگه وقت كردي و دوست داشتي همون كارو بكن يعني يه اكانت شبيه [email protected] درست كن و يوزر نيم و پسوردش رو برام ميل بزن , اما خداييش اگه وقت نداشتي اصلا بيخيالش شو , باور كن اصلا دوست ندارم اذيت شي , در ديزي بازه ...
راستي دوست داشتم بيشتر آشنا شيم , من گرافيست و انيماتورم , يه كمم برنامه نويسي اسكريپت ميدونم جاوا , اكشن , اصل كارم هم فعلا ساخت مالتي مدياس ولي عشق اصليم انيميشنه , خيلي پرچونگي كردم , ببخشيد كه تو فروم بي ربط به موضوع نوشتم :(

بازم مرسي آقا رضا , دستت درست , دمت گرم ! :)

من در خدمت خلق پيتي هستم
21.gif

منتها بايد تا امشب صبر كني برات درست ميكنم بهت خبر ميدم
34.gif

jefri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقا رضا
اگه ميشه باي من هم يك دعوتنامه بفرستيد با تشكر
اينم ادرس
[email protected]

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از Reza364 :
من در خدمت خلق پيتي هستم
21.gif

منتها بايد تا امشب صبر كني برات درست ميكنم بهت خبر ميدم
34.gif

آقا با عرض شرمندگي وقت نكردم برات بسازم انشاالله امروز :blush:

maxman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Reza364 :
آقا با عرض شرمندگي وقت نكردم برات بسازم انشاالله امروز :blush:
ممنونم , ولي برات ايميل زدم كه ! , بهر حال مشكل حل شد كه احتمالا از سيستم من باشه , چون با يه سيستم ديگه تو شركت موفق شدم با همون اينويت اولي اكانت بگيرم . بازم دستت مرسي آقا رضا , خيلي باحاليد همتون , فهلا باي !
:lol:

jefri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا رضا خيلي ممنون از جواب سريعتون :) :)
واقعا لطف كرديد
با تشكر از كليه بچه هاي با حال اين فرم بحصوص آقا رضا

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از maxman :
ممنونم , ولي برات ايميل زدم كه ! , بهر حال مشكل حل شد كه احتمالا از سيستم من باشه , چون با يه سيستم ديگه تو شركت موفق شدم با همون اينويت اولي اكانت بگيرم . بازم دستت مرسي آقا رضا , خيلي باحاليد همتون , فهلا باي !
:lol:

پس مباركه :)
آقا واقعا بايد ببخشي اين چند روزه سرم خيلي شلوغ بود :wacko:

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از jefri :
اقا رضا خيلي ممنون از جواب سريعتون :) :)
واقعا لطف كرديد
با تشكر از كليه بچه هاي با حال اين فرم بحصوص آقا رضا

من در خدمت خلق پي تي هستم :D

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بچه ها من یک مقدار invent دارم. خواستين ميفروشم نخواستين هم مجاني ميدم. :cool:

Reza364

Registered User
لایک‌ها