O_o O_O o_O
Registered User
برادران اگه هست برای منم بفرستید
alikhoshdel[at]gmail[dot]com
alikhoshdel[at]gmail[dot]com
ببیند این سرویس مختص امریکا هست در حال حاضر ( داخل امریکا)سلام من داشتم برای دعوتنامه Google Voice سرچ میکردم شانسی به اینجا رسیدم عضو شدم میشه برای من هم یک دعوتنامه بفرستید لطفا؟!
با تشکر
با آی پی آمریکا میشه کار کرد دیگه ؟ببیند این سرویس مختص امریکا هست در حال حاضر ( داخل امریکا)
eng.fakhraei @ gmail . com
ببیند این سرویس مختص امریکا هست در حال حاضر ( داخل امریکا)
ببنید مشکلی با آی پی و اینها ندارهبا آی پی آمریکا میشه کار کرد دیگه ؟
اگه میشه ممنون میشم کسی برام بفرسته:
کد:eng.fakhraei @ gmail . com
ببنید مشکلی با آی پی و اینها نداره
مشکل این هست که آدرس و شماره تلفن امریکا رو می خواد و فقط در داخل امریکا فعال هست
از ایزان هم میشه از گوگل ویس استفاده کرد! اینجا رو بخونید::f34r:ببنید مشکلی با آی پی و اینها نداره
مشکل این هست که آدرس و شماره تلفن امریکا رو می خواد و فقط در داخل امریکا فعال هست
نخیرم! اینطور نیست. از ایران هم میشه استفاده کرد.دوستان ... محض اطلاع ! مشکلتون فقط با *** با IP آمریکا حل نمیشه. چون اولین قدم Confirm اکانتتون با یک شماره تلفن واقعی در آمریکا هست. پس اگر آمریکا نیستید، سعی نکنید به کمک *** و ... ثبت نام کنید.
تو همون لینکی که گفتم توضیح داده. ..:میشه یکی بگه این google voice کارش چیه و به چه درد کاربران نت می خوره؟
شما می تونید یک شماره تلفن اختصاصی آمریکا داشته باشید که روی کامپیوترتان زنگ می خورد . و بعد با آن شماره در گوگل ویس عضو شوید!چون اولین قدم Confirm اکانتتون با یک شماره تلفن واقعی در آمریکا هست.