O_o O_O o_O
Registered User
برادران اگه هست برای منم بفرستید
alikhoshdel[at]gmail[dot]com
alikhoshdel[at]gmail[dot]com
ببیند این سرویس مختص امریکا هست در حال حاضر ( داخل امریکا)سلام من داشتم برای دعوتنامه Google Voice سرچ میکردم شانسی به اینجا رسیدم عضو شدم میشه برای من هم یک دعوتنامه بفرستید لطفا؟!
با تشکر![]()
با آی پی آمریکا میشه کار کرد دیگه ؟ببیند این سرویس مختص امریکا هست در حال حاضر ( داخل امریکا)
eng.fakhraei @ gmail . com
ببیند این سرویس مختص امریکا هست در حال حاضر ( داخل امریکا)
ببنید مشکلی با آی پی و اینها ندارهبا آی پی آمریکا میشه کار کرد دیگه ؟
اگه میشه ممنون میشم کسی برام بفرسته:
کد:eng.fakhraei @ gmail . com
ببنید مشکلی با آی پی و اینها نداره
مشکل این هست که آدرس و شماره تلفن امریکا رو می خواد و فقط در داخل امریکا فعال هست
از ایزان هم میشه از گوگل ویس استفاده کرد! اینجا رو بخونید::f34r:ببنید مشکلی با آی پی و اینها نداره
مشکل این هست که آدرس و شماره تلفن امریکا رو می خواد و فقط در داخل امریکا فعال هست
نخیرم! اینطور نیست. از ایران هم میشه استفاده کرد.دوستان ... محض اطلاع ! مشکلتون فقط با *** با IP آمریکا حل نمیشه. چون اولین قدم Confirm اکانتتون با یک شماره تلفن واقعی در آمریکا هست. پس اگر آمریکا نیستید، سعی نکنید به کمک *** و ... ثبت نام کنید.
تو همون لینکی که گفتم توضیح داده. ..:میشه یکی بگه این google voice کارش چیه و به چه درد کاربران نت می خوره؟
شما می تونید یک شماره تلفن اختصاصی آمریکا داشته باشید که روی کامپیوترتان زنگ می خورد . و بعد با آن شماره در گوگل ویس عضو شوید!چون اولین قدم Confirm اکانتتون با یک شماره تلفن واقعی در آمریکا هست.