• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست دو تا برنامه(sql)

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
سلام به همه ی دوستان عزیز
واسه پروژه درس پایگاه(مقطع کاردانی) داده دوتا برنامه میخوام فقط برنامه های اس کیو ال رو میخوام دوستان با sql 2005 نوشته شده باشه یا 2008
خوب یکیش برای مدیریت سلف سرویس دانشگاه یا اگه این نبود قسمت اموزش یه دانشگاه
و دومیشم مدیریت هتل
--------------
نمیخوام خیلی پیچیده باشه اصلا نیازی نیست در حد متعادل قابلیت حذف عناصر جستجو اضافه کردن اپدیت کردن و چندتا هم Queries
از دوستانی که اینارو دارن منون میشم در اختیارم بذارن فقط پایگاه دادشو میخوام نمیخوام به صورت برنامه نویسی با یه زبان دیگه باشه

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
مثلا بخش تخصصیه:( بچه ها خیلی بهش نیاز دارم

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
مثلا شما هم دانشجویی ;)

:lol:متاسفانه نمیتونم روش کار کنم استادمونم هیچی نگفته واسمون همش باهم میگفتیم میخندیدیم البته به من نمره میده چندتا کار واسش انجام دادم ولی میخوام پروژه هم ببرم
حالا اگه دوستان دارن دریغ نکنن یا یه سایتی معرفی کنند ک بتونم اونجا پیدا کنم

gnu

Registered User
لایک‌ها
87
استادمونم هیچی نگفته واسمون همش باهم میگفتیم میخندیدیم
ایشالا این واحدو که افتادید یاد میگیرید که دانشگاه جای درس خوندنه نه خنده و بازی بعد از ترم بعد درس میخونید تا بیش از این ارزش مدرک کامپیوتر رو تو جامعه پایین نیارید.
کسی که چیز به این سادگی رو نتونه انجام بده مدرک نگیره خیلی بهتره چون فقط باعث وهن بقیه تحصیل کرده های این رشته میشه

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
ایشالا این واحدو که افتادید یاد میگیرید که دانشگاه جای درس خوندنه نه خنده و بازی بعد از ترم بعد درس میخونید تا بیش از این ارزش مدرک کامپیوتر رو تو جامعه پایین نیارید.
کسی که چیز به این سادگی رو نتونه انجام بده مدرک نگیره خیلی بهتره چون فقط باعث وهن بقیه تحصیل کرده های این رشته میشه

شما درست میگید.بنده گفتم وقت نمیکنم انجام بدم نگفتم بلد نیستم.چون هم دارم واسه کنکور میخونم هم درسای دانشگاه هم کار میکنم و هزارتا بدبختیه دیگه
چقد خوبه اینقد بدون اطلاع در مورد بقیه حرف نزنیم.
من از خودم تعریف نمیکنم ولی ترم قبل با 24 واحد معدل الف شدم و رتبه یک المپیاد کامپیوتر غرب کشورم دارم
حرفتو قبول دارم
کسی داره بذاره این برنامه هارو ممنون

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
تو بازارچه بزنید یا تو بخش خودش اینجا بخش mysql هست

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739