من میخوام یه مغازه تو یه جا نسبتا پر رفت و آمد بگیرم ، نمیدونم کدوم یکی از این دو بهتره
تخصص خودم طراحیه ولی کارهایی که یه کافی نت انحام میده مثه ثبت نام و خلافی و بیمه و .... به نظر بی درد سرتره
در واقع میخوام بدونم اگه درآمد شون تو یه سطحه ،برم سراغ کافی نت که اسونتره
با توجه به تجربه مختصری که دارم عرض میکنم
گیر و گرفت اماکن و... کافی نت خیلی بیشتر از دفتر فنیه ،ممکنه شدتش شهر به شهر فرق کنه ولی اصل قضیه پابرجاست و شما باید اینو تحمل کنید
مشتریان کافی نت عموما آشنایی کمتری با مباحث دارن واین شمشیر دو لبه است ، خوبیش اینه اگر بخاید میتونید پول بیشتری بابت خدماتتون بگیرید و البته در مواقع خاص بهانه های ساده تری برای اتفاقات بیارید ،بدیش اینه گاها با کسانی برخورد میکنید که رسما روانیتون میکنن
نکته دیگه اینکه کافی نت به شکل مدنظر شما هزینه کمتری برای راه اندازی لازم داره و البته زودتر میشه به نتیجه رسید ولی دفتر فنی هزینه و خاک خوری بیشتری داره
اما اصل ماجرا جاییه که کار کافی نتو هر کسی میتونه انجام بده اما در مقابل دفتر فنی شما اگر ذوق و توان طراحی و ارائه کار داشته باشید و البته پشتکار خیلی بیشتر جای رشد داره
این بسته به توان و امکانات شما داره ولی اصولا به نظرم کاری که افراد کمتری بتونن انجامش بدن بسیار کار بهتری از کار ساده تره
اگر توان ۵ سال کجدار و مریز و پیشرفت قطره چکانی و سست نشدن دارید حتما دفتر فنی بهتره
در نهایت آرزوی موفقیت و بهروزی برای شما