• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی برای نگهداری از یک بچه مارمولک یتیم

shak

Registered User
لایک‌ها
521
فرح آباد آدم خیلی باحالی هستی . امیدوارم آدم هایی مثل شما تو جهان زیاد بشه که اون وقت دنیا گلستان میشه. امیدوارم مارمولکه هم یک جای مناسب در این دنیای وانفسا برای زندگی پیدا کنه

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
من این تاپیک هنوز ندیدم :D

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
طبق مطالعات انجام شده توسط محققان خزنده شناس دانشگاه بركلی كالیفرنیا، آقایان پروفسور اندرسون و پروفسور پاپنفوس، و ویژه نامه چاپ شده توسط مجله رپتایلز مورخ آگوست سال ۲۰۰۲ این قضیه به اثبات رسیده است كه هیچ مارمولكی دارای سم نیست و علت قطع شدن دم در آنها گمراه كردن جانور شكارچی است.
آیا واقعا دم مارمولک سمی است؟

پ ن 1:ولی نباید به حرف آمریکائیا اطمینان کرد و نتیجه می گیریم مارمولک سمیه:دی

پ ن 2: در هر صورت من اگه مارمولک تو خونه مون بالاخص تو اتاق ببینم بی بر و برگرد یه لنگه کفش خرجش می کنم :cigar:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
آیا واقعا دم مارمولک سمی است؟

پ ن 1:ولی نباید به حرف آمریکائیا اطمینان کرد و نتیجه می گیریم مارمولک سمیه:دی

پ ن 2: در هر صورت من اگه مارمولک تو خونه مون بالاخص تو اتاق ببینم بی بر و برگرد یه لنگه کفش خرجش می کنم :cigar:
دمت گرم عجب لینکی بود نظرات جالبی هم داده بودن. ولی با پی نوشت دومت اصلا حال نکردم امیدوارم جدی نگفته باشی

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
فرح آباد آدم خیلی باحالی هستی . امیدوارم آدم هایی مثل شما تو جهان زیاد بشه که اون وقت دنیا گلستان میشه. امیدوارم مارمولکه هم یک جای مناسب در این دنیای وانفسا برای زندگی پیدا کنه

خودت خوبی بخاطر همین خوب میبینی. من کلا با کشتن مخالف هستم حتی یک پشه.راه حل مناسب اینه که یا اجازه ورود ندیم یا در صورت ورود غیرقانونی و ایجاد مزاحمت بیرونشون کنیم.

بالا