راستی اون دکلمه رو جیپسی ، قشنگه :دی حالم رو گرفت وسط شرکت، میرم خونه rockband بازی کنم =))
Graveworm Registered User تاریخ عضویت 23 می 2005 نوشتهها 1,071 لایکها 12 محل سکونت Tehran 31 دسامبر 2008 #21 راستی اون دکلمه رو جیپسی ، قشنگه :دی حالم رو گرفت وسط شرکت، میرم خونه rockband بازی کنم =))
منصور قیامت کاربر ویژه گفتگوی آزاد کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 1 ژوئن 2007 نوشتهها 4,707 لایکها 297 محل سکونت شهر باحال قم 1 ژانویه 2009 #22 ممنونم داداش. اون دکلمه رو من 3 سال پیش خوندم. آقا من هرکاری کردم نشد که نشد!!! لینک این فلشی که آپ کردی اونجا رو نیاز داری؟ منظورم اینه که میخوای پاکش کنی؟ در غیر این صورت اگه اجازه بدی توی وبلاگم بزارمش
ممنونم داداش. اون دکلمه رو من 3 سال پیش خوندم. آقا من هرکاری کردم نشد که نشد!!! لینک این فلشی که آپ کردی اونجا رو نیاز داری؟ منظورم اینه که میخوای پاکش کنی؟ در غیر این صورت اگه اجازه بدی توی وبلاگم بزارمش
Graveworm Registered User تاریخ عضویت 23 می 2005 نوشتهها 1,071 لایکها 12 محل سکونت Tehran 4 ژانویه 2009 #23 به نقل از منصور قیامت : ممنونم داداش. اون دکلمه رو من 3 سال پیش خوندم. آقا من هرکاری کردم نشد که نشد!!! لینک این فلشی که آپ کردی اونجا رو نیاز داری؟ منظورم اینه که میخوای پاکش کنی؟ در غیر این صورت اگه اجازه بدی توی وبلاگم بزارمش کلیک کنید تا بازشود... کد من رو ببین، مثل اون برو ! یعنی چی نمیشه ؟ هاستت رو بده تست کنم
به نقل از منصور قیامت : ممنونم داداش. اون دکلمه رو من 3 سال پیش خوندم. آقا من هرکاری کردم نشد که نشد!!! لینک این فلشی که آپ کردی اونجا رو نیاز داری؟ منظورم اینه که میخوای پاکش کنی؟ در غیر این صورت اگه اجازه بدی توی وبلاگم بزارمش کلیک کنید تا بازشود... کد من رو ببین، مثل اون برو ! یعنی چی نمیشه ؟ هاستت رو بده تست کنم
منصور قیامت کاربر ویژه گفتگوی آزاد کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 1 ژوئن 2007 نوشتهها 4,707 لایکها 297 محل سکونت شهر باحال قم 4 ژانویه 2009 #24 به نقل از Graveworm : کد من رو ببین، مثل اون برو ! یعنی چی نمیشه ؟ هاستت رو بده تست کنم کلیک کنید تا بازشود... ممنون از اینکه توجه و لطف داری. دوست عزیز من به خاطر شروع امتحاناتم یکم مخم هنگ کرده. موارد دیگه ای هم میخواستم بهت بگم الان به خاطرم نمیاد. بعد از امتحانا میام جواب این پستت و همچنین اون مواردی که در این زمینه بود رو خدمتت عرض میکنم. شرمنده. فعلا Last edited: 4 ژانویه 2009
به نقل از Graveworm : کد من رو ببین، مثل اون برو ! یعنی چی نمیشه ؟ هاستت رو بده تست کنم کلیک کنید تا بازشود... ممنون از اینکه توجه و لطف داری. دوست عزیز من به خاطر شروع امتحاناتم یکم مخم هنگ کرده. موارد دیگه ای هم میخواستم بهت بگم الان به خاطرم نمیاد. بعد از امتحانا میام جواب این پستت و همچنین اون مواردی که در این زمینه بود رو خدمتت عرض میکنم. شرمنده. فعلا