• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی در مورد زبان برنامه نویسی

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوستانی که با تجربه هستند اگر زحمتی نیست لطف کرده راهنمایی کنند .من برای کاری که درگیر آن هستم لازم است بر روی یک سری داده ها که بوسیه یک نرم افزار تولید می شود تحلیل آماری انجام دهم.این داده ها به آسانی قابل تبدیل به فایل اکسل هستند و در اکسل می توان روی داده ها عملیات مختلف انجام داد.اما چون تحلیلهای زیادی با ورودی ها وخروجی های مختلف با ید انجام دهم انجام دستی اینکار زمان می برد و بنابراین لازم است از برنامه نویسی کمک بگیرم ومشکل من همین جاست .من دقیقا نمی دانم باید چه نوع برنامه نویسی آموزش ببینم.آیا با vb.net می توان اینکار را انجام داد؟vb.net داده های اکسل را پردازش می کند؟ VBA چطور و تفاوت آن با vb.netچیست ؟ پیشنهاد دوستان چیست ؟ اصلا آیا خود اکسل چنین قابلیتی دارد یا حتما باید از برنامه نویسی کمک گرفت ؟

قبلا از راهنمایی شما تشکر می کنم.

sub

Registered User
لایک‌ها
1
تا اونجایی که من اطلاع دارم تو VB برای اینکه به اطاعات اکسس دسترسی پیدا کنید، نیاز به آموختن کنترلهای اکتیوکس دارید که یکی از مباحث پیشرفته در برنامه نویسی است. اما اگر داده های شما قابل تبدیل به فایل اکسس باشند که به پسوند MDB ذخیره می شوند، در ویژوال بیسیک به آسانی می توانید با این داده ها کار کنید.

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز خیلی لطف کردی .ممنون از راهنماییت. چون دیدم مدتی گذشت وکسی جواب نداد دیگه به اینجا کمتر سرمیزدم.حالا آمدم دیدم شما جواب داده ای. بازم ممنونم.

sub

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از tnh_z :
دوست عزیز خیلی لطف کردی .ممنون از راهنماییت. چون دیدم مدتی گذشت وکسی جواب نداد دیگه به اینجا کمتر سرمیزدم.حالا آمدم دیدم شما جواب داده ای. بازم ممنونم.
راستی اطلاعات با چه برنامه ای ساخته شده است؟

بالا