• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی : سهامی خاص یا مسئولیت محدود !؟

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
اقا سلام.
من همونم که باهام چت میکردی.
با توجه به شرایط شما که من میدونم اصلا ثبت شرکت برای تو لازم نیست و بکارت نمیاد و کاملا بیخیال شو.
بدردت نمیخوره میافتی تو دردسر.
سرمایه شما نیاز به شرکت و اینا نداره.
نه مزایده های میلیاردی میخوای برداری و نه چیزای دیگه.

سلام . . .
ارادتمندم . . .
چرا دردسر ؟

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
سلام دوستان . . .
برام یه سوال فوری پیش اومده . . .
همونطور که میدونید یه شرکت سهامی خاص میتونه یک نفر رو به عنوان مباشر و نماینده به اتحادیه مربوطه معرفی کنه و مجوز رو به اسم اون شخص بگیره ( درواقع مینویسن مجوز به اسم شخص فلانی نماینده شرکت فلان می باشد )
حالا سوال من اینه که اگه یه شرکت مسئولیت محدود داشته باشیم بازم میتونیم یه شخص ثالث رو به عنوان نماینده شرکت به اتحاده معرفی کنیم ؟

بله.یکی از اعضای شرکت رو باید به عنوان نماینده قانونی شرکت و دارای حق امضا معرفی کنید

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
توی شرکت مسئولیت محدود که فقط دو نفر هستیم چیکار باید بکنیم ؟

یه نفر می شه مدیر عامل و عضو هیئت مدیره.یه نفر می شه رئیس هیئت مدیره و دارای خق امضاء
یه اساسنامه تهیه کنید تمامی موارد داخل اش ذکر شده.معمولا کنار اداره ی ثبت اسناد ئکه ها می فروشن

ParsianWeb

Registered User
لایک‌ها
53
به طور خلاصه
مسئولیت محدود بهتره

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
یه نفر می شه مدیر عامل و عضو هیئت مدیره.یه نفر می شه رئیس هیئت مدیره و دارای خق امضاء
یه اساسنامه تهیه کنید تمامی موارد داخل اش ذکر شده.معمولا کنار اداره ی ثبت اسناد ئکه ها می فروشن

دوست عزیز مشکل اینجاست که ما دو نفر هیچکدوم مدرکی که اتحادیه برای صدور مجوز میخواد رو نداریم ( هر دو مهندسی برق قدرت داریم ) و باید یه شخص سومی که مدرک مورد نظر اتحادیه رو داره رو به عنوان مباشر یا نماینده شرکت معرفی کنیم.
برای شرکت مسئولیت محدود میشه این کار رو کرد ؟
یعنی دو نفر اعضای اصلی شرکت و یک نفر هم معرفی کنیم به عنوان نماینده ما ؟

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
دوست عزیز مشکل اینجاست که ما دو نفر هیچکدوم مدرکی که اتحادیه برای صدور مجوز میخواد رو نداریم ( هر دو مهندسی برق قدرت داریم ) و باید یه شخص سومی که مدرک مورد نظر اتحادیه رو داره رو به عنوان مباشر یا نماینده شرکت معرفی کنیم.
برای شرکت مسئولیت محدود میشه این کار رو کرد ؟
یعنی دو نفر اعضای اصلی شرکت و یک نفر هم معرفی کنیم به عنوان نماینده ما ؟

اینکه نماینده خارج از کسایی که توی شرکت سهیم هستند باشه تا جایی که می دونم امکان اش هست.اما برای گرفتن مجوز مدرک مدیر عامل مهمه.

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
اینکه نماینده خارج از کسایی که توی شرکت سهیم هستند باشه تا جایی که می دونم امکان اش هست.اما برای گرفتن مجوز مدرک مدیر عامل مهمه.

ممنونم از اینکه با شکیبایی راهنمایی میکنید .

من اتحادیه رفتم گفتن که شما یک نفر با مدرک مورد نظر به عنوان مباشر/نماینده شرکتتون به ما معرفی می کنید و ما مجوز میدیم. فقط مشکل اینجا بود اون موقع بحث شرکت سهامی خاص بود.
الان من موندم با شرکت مسئولیت محدود هم میشه این کار رو کرد یا نه ؟ :(

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
ممنونم از اینکه با شکیبایی راهنمایی میکنید .

من اتحادیه رفتم گفتن که شما یک نفر با مدرک مورد نظر به عنوان مباشر/نماینده شرکتتون به ما معرفی می کنید و ما مجوز میدیم. فقط مشکل اینجا بود اون موقع بحث شرکت سهامی خاص بود.
الان من موندم با شرکت مسئولیت محدود هم میشه این کار رو کرد یا نه ؟ :(

خواهش می کنم دوست من
از نظر ساختاری فرقی نمی کنه . اما برای اطمینان بیشتر یه سوال تلفنی ازشون بپرسید و این رو در نظر داشته باشید که کسی که قرار هست نماینده و صاحب امضای شرکت باشه باید مورد اطمینان باشه و البته اون هم باید به شما اطمینان کنه!چون برای ایشون هم مسئولیت خواهد داشت.
پ.ن : ولی تا جایی که اطلاع دارم برای عضویت در سازمان **** صنفی رایانه ای تنها داشتن مدرک لیسانس مدیر عامل کفایت می کنه و نیازی نیست مرتبط باشه.مرتبط بودن اش تو رتبه ی شرکت تاثیر گذار هست.حالا ممکنه شهر با شهر فرق کنه قوانین اش

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
خواهش می کنم دوست من
از نظر ساختاری فرقی نمی کنه . اما برای اطمینان بیشتر یه سوال تلفنی ازشون بپرسید و این رو در نظر داشته باشید که کسی که قرار هست نماینده و صاحب امضای شرکت باشه باید مورد اطمینان باشه و البته اون هم باید به شما اطمینان کنه!چون برای ایشون هم مسئولیت خواهد داشت.
پ.ن : ولی تا جایی که اطلاع دارم برای عضویت در سازمان **** صنفی رایانه ای تنها داشتن مدرک لیسانس مدیر عامل کفایت می کنه و نیازی نیست مرتبط باشه.مرتبط بودن اش تو رتبه ی شرکت تاثیر گذار هست.حالا ممکنه شهر با شهر فرق کنه قوانین اش
به ما گفتن فوق دیپلم کامپیوتر یا لیسانس کامپیوتر و آی تی یا لیسانس الکترونیک . . .

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
ببین دوست عزیز من چون خودم دنبال اینکارا رفتم راهنماییت میکنم:

برای شرکت های مرتبط با سخت افزار و یا نرم افزار و لوازم جانبیش اول باید بری جواز کسب بگیری و سپس اقدام به ثبت شرکت کنی(البته میشه بدون جواز هم گرفت که میان بهت

گیر میدن و ر نهایت باید بگیری)

سالانه دو نوع مالیات باید بدی یکی بخاط جواز که حقیقی هست و یکی هم برا شرکت که حقوقی میشه که دومی مالیات بر اساس درامد رو ازت میگیرن

اگه مدرکت اونایی که بالا گفتی نیست برو از این مدرکهای فنی و حرفه ای مرتبط با کامپیوتر بگیر که قبول میکنن ازت

اگر میخوای تا راه افتادن کارت مالیات برا شرکت ندی،پس از ثبت شرکتت رو غیر فعال کن تا مالیات ندی

موفق باشی!

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534

برای شرکت های مرتبط با سخت افزار و یا نرم افزار و لوازم جانبیش اول باید بری جواز کسب بگیری و سپس اقدام به ثبت شرکت کنی(البته میشه بدون جواز هم گرفت که میان بهت

سالانه دو نوع مالیات باید بدی یکی بخاط جواز که حقیقی هست و یکی هم برا شرکت که حقوقی میشه که دومی مالیات بر اساس درامد رو ازت میگیرن

اگه مدرکت اونایی که بالا گفتی نیست برو از این مدرکهای فنی و حرفه ای مرتبط با کامپیوتر بگیر که قبول میکنن ازت

اگر میخوای تا راه افتادن کارت مالیات برا شرکت ندی،پس از ثبت شرکتت رو غیر فعال کن تا مالیات ندی

موفق باشی!

سلام دوست عزیز . . .
ممنونم از راهنمایی خوب و کاربردیت . . .
یعنی اگه من برم فنی و حرفه ای یه مدرک مرتبط با کامپیوتر بگیرم مشکل حله ؟
شما در مورد مباشر یا نماینده اطلاعاتی ندارید ؟

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
سلام دوست عزیز . . .
ممنونم از راهنمایی خوب و کاربردیت . . .
یعنی اگه من برم فنی و حرفه ای یه مدرک مرتبط با کامپیوتر بگیرم مشکل حله ؟
شما در مورد مباشر یا نماینده اطلاعاتی ندارید ؟

بله اگه مرتبط با کامپیوتر باشه حله

به رفیق خودم سر همین مدرک گیر داده بودن که اونجا بهش گفتن اگه مدرک مرتبط با کامپیوترم بیاری قبول میکنیم که اینم رفت و کاریری درجه یک رو از فنی و حرفه ای گرفت

از این شرکتایی که توی تهران کارای ثبت انجام میدن هم میتونی کمک بگیری که فقط کافیه مدارکت رو بدی بهشون و اونا همه کاراشون رو برات انجام میدن و تو نمیخواد هیچ کاری

انجام بدی فقط موقع امضا میگن پاشو بیا که معروف ترینشونم ثبت ونک هستش.توی گوگل سرچ کنی برات آدرسش رو میاره

در مورد آخری هم خیر

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125

موفق باشی!

همونطور که دوستمون ذکر کردن اگه بخواید هر دو رو بگیرید باید 2 بار مالیات بدید که کاملا بی معنی هست.یا پروانه ی کسب یا مجوز فعالیت برای شرکت.نه دو تا با هم

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
بله اگه مرتبط با کامپیوتر باشه حله

به رفیق خودم سر همین مدرک گیر داده بودن که اونجا بهش گفتن اگه مدرک مرتبط با کامپیوترم بیاری قبول میکنیم که اینم رفت و کاریری درجه یک رو از فنی و حرفه ای گرفت

از این شرکتایی که توی تهران کارای ثبت انجام میدن هم میتونی کمک بگیری که فقط کافیه مدارکت رو بدی بهشون و اونا همه کاراشون رو برات انجام میدن و تو نمیخواد هیچ کاری

انجام بدی فقط موقع امضا میگن پاشو بیا که معروف ترینشونم ثبت ونک هستش.توی گوگل سرچ کنی برات آدرسش رو میاره

در مورد آخری هم خیر
ممنونم از راهنماییتون

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
همونطور که دوستمون ذکر کردن اگه بخواید هر دو رو بگیرید باید 2 بار مالیات بدید که کاملا بی معنی هست.یا پروانه ی کسب یا مجوز فعالیت برای شرکت.نه دو تا با هم

آخه اگه فقط مجوز فعالیت شرکت صادر بشه ، بدون پروانه کسب که اجازه فعالیت تجاری نمیدن !

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
آخه اگه فقط مجوز فعالیت شرکت صادر بشه ، بدون پروانه کسب که اجازه فعالیت تجاری نمیدن !

دوست من . شما یا مغازه دارید یا شرکت
اگه مغازه دارید یعنی کالایی دارید که پشت ویترین قرار می گیره و به صورت فروشگاه کار می کنید باید پروانه ی کسب بگیرید
اگر به صورت شرکت کار می کنید ، ویترین ندارید یا خدمات ارائه می دید یا مثلا کارهاتون ان لاینه باید مجوز فعالیت از انجمن **** صنفی بگیرید
به عبارتی مغازه می شه مکان در باز و شرکت می شه مکان در بسته !

هیچ دلیل موجهی نداره که شما هر دو رو بگیرید و دو بار مالیات بدید ، دو نوع بیمه بشید! و دو بار عوارض بدید

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
دوست من . شما یا مغازه دارید یا شرکت
اگه مغازه دارید یعنی کالایی دارید که پشت ویترین قرار می گیره و به صورت فروشگاه کار می کنید باید پروانه ی کسب بگیرید
اگر به صورت شرکت کار می کنید ، ویترین ندارید یا خدمات ارائه می دید یا مثلا کارهاتون ان لاینه باید مجوز فعالیت از انجمن **** صنفی بگیرید
به عبارتی مغازه می شه مکان در باز و شرکت می شه مکان در بسته !

هیچ دلیل موجهی نداره که شما هر دو رو بگیرید و دو بار مالیات بدید ، دو نوع بیمه بشید! و دو بار عوارض بدید

یعنی این مکان هایی که سخت افزار میفروشن و کار شبکه و خدمات و تعمیرات ارائه می کنن و اصطلاحا "شرکت" میگن بهشون ، اینا در واقع مغازه هستن از نظر مجوز فعالیت ؟

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
یعنی این مکان هایی که سخت افزار میفروشن و کار شبکه و خدمات و تعمیرات ارائه می کنن و اصطلاحا "شرکت" میگن بهشون ، اینا در واقع مغازه هستن از نظر مجوز فعالیت ؟

اگه ویترین دارن و فروشگاه هستن بله می شه مغازه .

بالا