• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست طراحی نرم افزار اندروید

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
درود
نياز به نرم افزار اندرويدي با عملکرد زير دارم:

- در دسته بندي هاي مختلف بتونم مطلب (نوشته و يا عکس)قرار بدهم
- کاربران بتوانند عناوين مطالب را ببينند اما جهت مشاهده متن نيازمند ثبت نام هستند که ثبت نام پولي هست و کاربر ميبايست بتواند از طريق نرم افزار ثبت نام کند و پس از پرداخت انلاين هزينه ثبت نام به طور خودکار حساب وي فعال گردد البته به مدت محدود به طور مثال 6 ماه فعال شود و بتواند از امکانات نرم افزار استفاده کند و پس از پايان يافتن مهلت آن، ميبايست مجددا پرداخت داشته باشد
- سازوکاري در نظر گرفته شود که کاربر نتواند يوزر و پسوردش را در اختيار ديگران قرار دهد، يعني مثلا فقط با موبايل خودش بتواند با ان يوزر وارد شود يا هر روش ديگري که به احتمال زياد برنامه نويس بهتر ميداند
- کاربر بتواند دسته بنديهايي که مورد نظرش است را با يک دکمه به راحتي به روزرساني کند و مطالب ارسالي انرا بخواند
- ظاهري ساده، کاربرپسند و شکيل
- اين موارد مربوط به فاز اول نرم افزار است و به مرور تکميل ميگردد و لذا ميبايست به نحوي برنامه نويسي شود که توسط خود طراح يا برنامه نويسان ديگر به راحتي قابل توسعه باشد

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
عزیز همون بخش پولی کردنش آدم رو کچل میکنه.

من اگر بخوام این کار رو انجام بدم هزینش زیاد میشه.

الان خیلی سرم شلوغه اما عاشق این کارها هستم.

filmday

Registered User
لایک‌ها
14
شرکت ما به صورت حرفه ای و با قیمت مناسب و به صورت اختصاصی با سلیقه ی خودتون میتونه براتون طراحی کنه دوست عزیز

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
عزیز همون بخش پولی کردنش آدم رو کچل میکنه.

من اگر بخوام این کار رو انجام بدم هزینش زیاد میشه.

الان خیلی سرم شلوغه اما عاشق این کارها هستم.

درود
ممنون میشم قیمت پیشنهادیتون را بفرستید + مدت زمان انجام کار
برای پرداختش اگر از طریق سایتی که متصل به اون بشود هم مشکلی نیست (البته اطلاعات زیادی ندارم در این زمینه و فقط یک پیشنهاد بود)

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
شرکت ما به صورت حرفه ای و با قیمت مناسب و به صورت اختصاصی با سلیقه ی خودتون میتونه براتون طراحی کنه دوست عزیز

درود
لطفا قیمت پیشنهادی + مدت زمان انجام را ارسال فرمایید

m1113

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دورود من کارم برنامه نویسی اندروید با دوستم که گرافیسته باهم تیم شدیم میتونم بهترین برنامه با ظاهری متفاوت براتون طراحی کنم حدودا یکماه یا کمتر طول میکش بستگی به حجم برنامه داره و هزینه طراحی برنامه هم 2500000 هستش که اگه دوست داشتین بیاد یاهو با هم حرف بزنیم تا برسر قیمت به توافق برسیم اینم آی دی بنده
shadram_m94

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
دورود من کارم برنامه نویسی اندروید با دوستم که گرافیسته باهم تیم شدیم میتونم بهترین برنامه با ظاهری متفاوت براتون طراحی کنم حدودا یکماه یا کمتر طول میکش بستگی به حجم برنامه داره و هزینه طراحی برنامه هم 2500000 هستش که اگه دوست داشتین بیاد یاهو با هم حرف بزنیم تا برسر قیمت به توافق برسیم اینم آی دی بنده
shadram_m94
درود
قیمتتون بالاست، در عین حال بررسی میکنم و بهتون اطلاع میدم

m1113

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
لطفا حداقل قیمتی که براتون مقدور هست + مدت زمان را ارسال فرمایید
حداقل قیمت نهایتا 1500000 این قیمت نهایی هستش دیگه میتونم بزنم زمان تحویل هم یکماه شایدم کمتر

pouyajabbarisani

Registered User
لایک‌ها
58
حداقل قیمت نهایتا 1500000 این قیمت نهایی هستش دیگه میتونم بزنم زمان تحویل هم یکماه شایدم کمتر

دوست عزیز خواهشا با دادن قیمت های غیر منطقی و پایین بازار برنامه نویسی اندروید رو هم مثل طراحی وب خراب نکنید همین افراد مثل شما گند زدن به بازار طراحی وب و کاری که ارزش و زحمتش بالای 1 هزار دلار در کشور های خارجیه که تو ایران میشه 3 میلیون رو میان به 100 هزار تومان انجام می دن و هم باعث می شوند که خودشون وقت و انرژی زیادی رو هدر بدهند و هم باعث گند زدن به بازار دیگران می شوند. به کار و توانایی خودتون ارزش قائل بشید. و اینکه اگه من و شما قیمت پایین ندهیم اونیکی هم نمیده و قیمت ها به ارزش واقعی شون می رسند کم کم.
این حرفام یک نصیحت بود صرفا. بی احترامی محسوب نشه.
با احترام.

m1113

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست عزیز خواهشا با دادن قیمت های غیر منطقی و پایین بازار برنامه نویسی اندروید رو هم مثل طراحی وب خراب نکنید همین افراد مثل شما گند زدن به بازار طراحی وب و کاری که ارزش و زحمتش بالای 1 هزار دلار در کشور های خارجیه که تو ایران میشه 3 میلیون رو میان به 100 هزار تومان انجام می دن و هم باعث می شوند که خودشون وقت و انرژی زیادی رو هدر بدهند و هم باعث گند زدن به بازار دیگران می شوند. به کار و توانایی خودتون ارزش قائل بشید. و اینکه اگه من و شما قیمت پایین ندهیم اونیکی هم نمیده و قیمت ها به ارزش واقعی شون می رسند کم کم.
این حرفام یک نصیحت بود صرفا. بی احترامی محسوب نشه.
با احترام.
دوست عزیز اگه بنده این قیمتو دادم به همه چیزش فکر کردم و میدونم برام بیشتر از اینا میصرفه الکی برا خودم قیمت ندادم استارتر تاپیک هم حق انتخاب داره نمونه کارا رو میبینه بعد تصمیم میگیره پس بجای گیر دادن به دیگران سعی کن برنامه های خوبی بسازی تا موردپسند کاربر باشه و بهتون سفارش بده
قصد توهین هم نداشتم ...

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
پیشنهاد جدید نبود؟
پرداخت درون برنامه ای بازار شاید برای سهولت در بخش پرداخت و کاهش قیمت نهایی نرم افزار به درد بخور باشد

filmday

Registered User
لایک‌ها
14
پیشنهاد جدید نبود؟
دوست عزیز اگر یه کار حرفه ای با امکانات مدنظرتون میخواید بنده همچنان آماده برای همکاری هستم و میتونید حضوری هم تشریف بیارید شرکت.
ممکنه خیلی ها بگن که با 200 - 300 تومن این کار رو انجام میدن ولی کاملا مشخصه که طرف همینجوری میخواد سرهمش کنه. چون مطمئنن طراحی این نرم افزار بالاتر از قیمتی هست که بنده در پ.خ خدمتتون گفتم.

phoenix021

Registered User
لایک‌ها
50
سلام ،‌من برنامه نويسي اندرويد انجام ميدم و الان يكي 2 تا از برنامه هام در شرف انتشار در كافه بازار هست ،‌ايدتون يك مقدار مشكل داره ،‌يعني ثبت نام و پولي كردن و اين چيزها ، اما اگر تمايل داشته باشيد توي پيام خصوصي صحبت كنيم و ايده رو يك مقدار بهترش كنيم و بنده انجام بدم براتون

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
سلام ،‌من برنامه نويسي اندرويد انجام ميدم و الان يكي 2 تا از برنامه هام در شرف انتشار در كافه بازار هست ،‌ايدتون يك مقدار مشكل داره ،‌يعني ثبت نام و پولي كردن و اين چيزها ، اما اگر تمايل داشته باشيد توي پيام خصوصي صحبت كنيم و ايده رو يك مقدار بهترش كنيم و بنده انجام بدم براتون
درود
لطفا قینت پیشنهادیتون + تغییرات مدنظرتون را ارسال فرمایید

arya67

Registered User
لایک‌ها
48
سلام دوست من
من هم برنامه نویس اندروید هستم و چندین برنامه در کافه بازار دارم و فروش خیلی زیادی هم داشتند.
با حرف دوستمون موافقم که فرمودند همینجوری قیمت الکی نزنید. ما شبیه این پروژه که دوستمون دارند رو قبلا انجام دادیم و قسمت پرداخت رو هم خودمون نوشتیم. چون سیستم پرداخت درون برنامه ای بازار 30 درصد از پرداخت رو به عنوان سود برمیدارد و به صرفه نیست.
قیمتی هم که این کار رو انجام میدیم بیشتر از مبلغی هست که دوستمون فرمودند. چون بجر برنامه نویسی اندروید باید وب سرویس و نرم افزار تحت وب هم برای پرداخت طراحی بشه.
به نظر من، شما که میخواین از این برنامه کسب درآمد کنید، با یک شرکت یا برنامه نویس با تجربه که نمونه کار داره کار کنید.
با تشکر

بالا