• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست طراحی نرم افزار اندروید

razavix

Registered User
لایک‌ها
23
انجام این پروژه فقط به صورت پروژه ای است؟ پشتیبانی هم نیاز دارید؟ امکان شراکت در سود فروش وجود دارد؟
ممنون میشم موارد بالا رو برای من بفرستید تا بتوانم هزینه و زمان انجام پروژه را برای شما ارسال کنم.
موفق باشید

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
انجام این پروژه فقط به صورت پروژه ای است؟ پشتیبانی هم نیاز دارید؟ امکان شراکت در سود فروش وجود دارد؟
ممنون میشم موارد بالا رو برای من بفرستید تا بتوانم هزینه و زمان انجام پروژه را برای شما ارسال کنم.
موفق باشید
این پروژه به مرور زمان تکمیل میشود
به هرحال حداقل تا زمان رفع تمامی مشکلات نیاز به پشتیبانی میباشد
امکان شراکت در سود وجود دارد ولی روز این موضوع فکر نکردم و ایده خاصی ندارم و اگر جدی شد میتونیم در موردش بحث کنیم
درخدمتتون هستم

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
دوست عزیز خواهشا با دادن قیمت های غیر منطقی و پایین بازار برنامه نویسی اندروید رو هم مثل طراحی وب خراب نکنید همین افراد مثل شما گند زدن به بازار طراحی وب و کاری که ارزش و زحمتش بالای 1 هزار دلار در کشور های خارجیه که تو ایران میشه 3 میلیون رو میان به 100 هزار تومان انجام می دن و هم باعث می شوند که خودشون وقت و انرژی زیادی رو هدر بدهند و هم باعث گند زدن به بازار دیگران می شوند. به کار و توانایی خودتون ارزش قائل بشید. و اینکه اگه من و شما قیمت پایین ندهیم اونیکی هم نمیده و قیمت ها به ارزش واقعی شون می رسند کم کم.
این حرفام یک نصیحت بود صرفا. بی احترامی محسوب نشه.
با احترام.
اینجا ایران است...

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
خدارو شکر که من یک تاپیک زدم که به دل پر درد برنامه نویسا گوش بده!!!!!

erfanggg

Registered User
لایک‌ها
40
کمتر از 2 تومن شما نمیتونید یه همچین نرم افزاری بنویسید
دلیل:
گروه مسلط به جاوا،پایتون،گرافیک

بالا