قالبی که خریدی از ابزارک پشتیبانی نمیکنه ؟
خير
كلا اين قالب از ابزارك پشتيباني نمي كنه
Last edited:
قالبی که خریدی از ابزارک پشتیبانی نمیکنه ؟
خب اونی که برای دانلود گذاشتن هم تقریبا اورجینال بود . ولید شده هم بود .فقط دو تا مشکل کوچولو داشت . چه کاری بود خریدی ...
بله حرف شما كاملا متين ، ولي وقتي يك آدم خوب پيدا نميشه راهنمايي كنه چيكار
مي كردم؟ اگه يكي مثل شما پيدا ميشد راهنمايي مي كرد كه نيازي به خريدن قالب
نبود ...
قالبو واست گذاشتن که دانلود کنی بعد میگی یه آدم خوب پیدا نمیشه راهنمایی کنه ؟
حاجی تقصیر خودته!
بچه ها لینک دانلود گذاشتن , توضیح دادن بعد رفتی الکی 50 دادی واسه هیچی!
پست شماره 16 رو نگاه كنيد :
(( چرا فوترش نمياد ؟ اين قالب هم ناقصه يا من اشتباه مي كنم ؟! ))
كسي راهنمايي نكرد كه افزونه هاي wp post views + Random Posts + Post-Plugin Library + WP-PageNavi واسه اين
قالب الزاميه ...
به خاطر همين افزونه ها ، بخش پايين سايت (فوتر) به هيچ عنوان لود نميشد و فكر ميكردي قالب ايراد داره ...
من هم قالبو خريدم
حالا بگذريم اين جا رو داشته باشين :
يك بنده خدايي 50 هزار تومن قالبي كه رايگان هست رو به اين بهونه به من فروخت و گفت اين قالبي كه دست منه سئو شده هست - وليد هست و زمين تا آسمون با اون قالبي كه رايگان براي دانلود گذاشتن فرق مي كنه !!!!! بهش پ.خ زدم اگه حداقل 30 تومن رو برنگردونه آبروشو توي پي تي ميبرم
د نشد ديگه ! توضيح ندادن كه چه افزونه هايي رو نصب كنم تا قالب كامل لود بشه ، ازشون هم سوال كردم ايراد از كجاس ، اما جواب ندادن گفتن افزونه cystat رو نصب كن خب اون 4 تا افزونه ديگه چي ؟ :blink:
طرف 6 هزار تا پست داره اما بلد نيس جواب بدهيا شايدم نمي خواد كار كسي رو را بندازه!
شما هم پست 17 رو نگاه کن خود من راهنماییت کردم
تو پست بعد دیگه مشکلی مطرح نکردی که راهنماییت کنیم
فقط نوشتی ابزارک پشتیبانی نیمی کنه که این تو خیلی قالب ها هست و مشکل تلقی نمیشه و بر میگرده به نوع کد نویسی شخصی که قالبو کد نویسی کرده
اینجا کسی وظیفه ای نداره که پاسخ بده اما خیلی از دوستان با حون و دل پاسخ میدن بلکه گره ای از کار بقیه باز بشه
شما هم اگه عجله نمی کردی کل مشکلات قالبو همین جا می تونستی حل کنی
حق با شماست اما حقمو از اون كسي كه 50 تومن كلاهبرداري كرده ميگيرم
فقط ميشه بگيد چه جوري بگيرم ؟! اينو كه ميتونيد راهنمايي كنيد ...
حق با شماست اما حقمو از اون كسي كه 50 تومن كلاهبرداري كرده ميگيرم
فقط ميشه بگيد چه جوري بگيرم ؟! اينو كه ميتونيد راهنمايي كنيد ...
لینکی که بچه ها گذاشتن رو رو یکی از سایت ها نصب کردم ولی...:
-----------------------
گشودن بستهی فشرده شده…
در حال راهاندازی پوسته…
این بسته نمیتواند نصب شود. پرونده style.css دارای مشخصههای معتبر برای پوسته نیست.
نصب پوسته با مشکل مواجه شد.
مشکل چیه؟
من كه هميشه اول از حالت فشرده خارج مي كنم ، بعد روي هاست آپلود مي كنم ، مشكلي هم پيش نمياد
اتفاقا همین کارو میکنم.
شما تست کنید خودتون میبینید...!!!
پس اين چيه نوشتيد :
در حال راهاندازی پوسته…
این بسته نمیتواند نصب شود. پرونده style.css دارای مشخصههای معتبر برای پوسته نیست.
نصب پوسته با مشکل مواجه شد.
پوسته رو از حالت فشرده در مياري ، ميريزي توي بخش themes بعدم مياي توي "پوسته ها" اونو فعال مي كني / تمام