• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشاوره برای خرید ساب

arash ariaee

Registered User
لایک‌ها
84
نه حاجی با ابتکار میشه ساخت فقط شما میدونی اون ماده ژله ای دور فیلتر هوا ماشین چیه؟؟؟

arash ariaee

Registered User
لایک‌ها
84
الان یه کویل تعمیر کردم .....8 رو کردم دوبل 1 اهم خخخخخ

shahabshahi

Registered User
لایک‌ها
141
پلاستیکه؟واسه چی میخوای؟دوره ساب؟

arash ariaee

Registered User
لایک‌ها
84
اره.. به نظرت چند اینچ بسازیم؟؟؟ فک کنم بهترینش مربعی باشه... را دسته خیلی/// نه؟؟؟؟؟؟؟

arash ariaee

Registered User
لایک‌ها
84
برام نظرتو بنویس صبح میخونم یکار کنیم رفقا پول الکی پای ساب شاخ ندن.... خودشون 20 اینچی بسازن

shahabshahi

Registered User
لایک‌ها
141
20اینچ که زیاده.17 خوبه
لوازمشو داری؟
فک کنم لوازم اسقاط ساب بتونم واست جور کنم

arash ariaee

Registered User
لایک‌ها
84
اسقاط ساب 17 داری؟؟؟ :D
جور میکنم... همه چیش ردیفه فقط ساخت شاسیش یکم سخته.... برا نوار دورشم که فکرم زد از تیوپ موتور و دوچرخه میشه استفاده کرد و باید با دقت برش بخوره چون هم خورش دایره هستش هم محکمه و هم انعطاف داره... صفحه رویی ساب هم که میشه از انواع فایبر گلاس تا حتی المینیوم ساختش.
اهنربا که بسته به سلیقه برای کم جا شدن میتونیم الکتریکی ببندیم و برای کم مصرف بودن از اهنربا دایره ای استفاده کنیم... اینم باز سلیقس

arash ariaee

Registered User
لایک‌ها
84
20اینچ که زیاده.17 خوبه
لوازمشو داری؟
فک کنم لوازم اسقاط ساب بتونم واست جور کنم
اسقاط ساب 17 داری؟؟؟ :D
جور میکنم... همه چیش ردیفه فقط ساخت شاسیش یکم سخته.... برا نوار دورشم که فکرم زد از تیوپ موتور و دوچرخه میشه استفاده کرد و باید با دقت برش بخوره چون هم خورش دایره هستش هم محکمه و هم انعطاف داره... صفحه رویی ساب هم که میشه از انواع فایبر گلاس تا حتی المینیوم ساختش.
اهنربا که بسته به سلیقه برای کم جا شدن میتونیم الکتریکی ببندیم و برای کم مصرف بودن از اهنربا دایره ای استفاده کنیم... اینم باز سلیقس

بالا