• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشاوره برای خرید سیستم قوی

Pr0m3en

Registered User
لایک‌ها
324
درود
دوست عزیز با بودجه ای که شما دارید من پردازنده سری اسکایلیک رو پهتون پیشنهاد میدم که میتونید یه پردازنده قوی مثله 6600k یا 6700k رو بردارید که بعدا میتونید اوور هم کنید و مزیتشون به اینه که با توجه به بودجه محدودتون و کاربریتون که بیشتر پردازنده محوره و این پردازنده ها گرافیک داخلی قوی ای دارن میتونن انتخاب خوبی باشن و در آینده میتونید ارتقا بدید و یا اوور کنید و گرافیک هم بندازید و همینجور قدرتتون رو بالا بیارید.
گرافیک های کواردو برای کار ساخته شدن و با گیم سازگاری مناسبی ندارن و میتونن مناسب شما باشن ولی به خاطر معماری خاصشون یا اینکه مشتری های محدودترشون قیمت های غیرمنصفانه ای رو دارن که من اگه جای شما بودم همون سری گیمینگ رو میگرفتم در صورت نیاز و با همه اینا دوباره تاکید میکنم که با پردازنده هائی که عنوان کردم شما فعلا نیازی به گرافیک جدا ندارید.
چون فتوشاپ رم کشه پس شما 16 گیگ رم هم بندازید.
SSD فراموشتون نشه و Samsung 850 128GB Pro میتونه گزینه خوبی باشه که میتونید بعدا یکی دیگه هم بهش اضافه کنید و Raid کنید تا سرعت اجرا برنامه ها هم دوبرابر بشه.
مادربرد هم ارزون ترین برد سری z170 رو بگیرید که بتونید اور کنید.
موفق و سربلند باشید.

mohy6281

Registered User
لایک‌ها
289
درود
دوست عزیز با بودجه ای که شما دارید من پردازنده سری اسکایلیک رو پهتون پیشنهاد میدم که میتونید یه پردازنده قوی مثله 6600k یا 6700k رو بردارید که بعدا میتونید اوور هم کنید و مزیتشون به اینه که با توجه به بودجه محدودتون و کاربریتون که بیشتر پردازنده محوره و این پردازنده ها گرافیک داخلی قوی ای دارن میتونن انتخاب خوبی باشن و در آینده میتونید ارتقا بدید و یا اوور کنید و گرافیک هم بندازید و همینجور قدرتتون رو بالا بیارید.
گرافیک های کواردو برای کار ساخته شدن و با گیم سازگاری مناسبی ندارن و میتونن مناسب شما باشن ولی به خاطر معماری خاصشون یا اینکه مشتری های محدودترشون قیمت های غیرمنصفانه ای رو دارن که من اگه جای شما بودم همون سری گیمینگ رو میگرفتم در صورت نیاز و با همه اینا دوباره تاکید میکنم که با پردازنده هائی که عنوان کردم شما فعلا نیازی به گرافیک جدا ندارید.
چون فتوشاپ رم کشه پس شما 16 گیگ رم هم بندازید.
SSD فراموشتون نشه و Samsung 850 128GB Pro میتونه گزینه خوبی باشه که میتونید بعدا یکی دیگه هم بهش اضافه کنید و Raid کنید تا سرعت اجرا برنامه ها هم دوبرابر بشه.
مادربرد هم ارزون ترین برد سری z170 رو بگیرید که بتونید اور کنید.
موفق و سربلند باشید.
ممنون از راهنمایی کاملتون
این پردازنده گرونه و همچنین مادربرد z170 هم کمه کم 600 تومن قیمت داره ، در مورد گرافیک کوادرو کاملا باهاتون موافقم ولی در مورد 16 گیگ رم باید بگم که فکر می کنم 8 گیگ هم مناسب باشه چون خودم با 8 گیگ برای فتوشاپ هیچ مشکلی ندارم . هارد ssd هم تهیه می کنم

kaveh-gh

کاربر فعال سخت افزار
لایک‌ها
285
پیشنهاد من :

CPU:Intel Core™ i7-4790 1,049,000
Motherboard:ASRock Z97 Extreme4 559,000
VGA:GIGABYTE GTX 750 Ti WF 2X OC 2GB 499,000
RAM:AData XPG V1 OC Series 16GB 8GBx2 2133Mhz C10 445,000
H.D.D:Seagate Barracuda 1TB 170,000
PSU:Cooler Master B600 Ver.2 80Plus 265,000
Case: ِِِDeepCool KENDOMEN Ti 179,000
قیمت کل:3,166,000
SSD هم بهتره بعدا اضافه کنی به سیستمت.

mahyar70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
عرض سلام خدمت دوستان گلم
ببخشید ، نمی دونستم کجا باید بپرسم

بنده می خوام یه سیستم قوی ببندم که برای کار با نرم افزارهای طراحی زیر مناسب باشه
Adobe Photoshop CC 2015
SolidWorks Premium 2014
AutoCAD 2016
CATIA P2 V5-6R2016

می خوام جدیدترین ورژن این نرم افزارها رو نصب کنم و بدون کوچکترین لنگی باهاشون کار کنم
از طرفی می خوام حداقل مبلغ رو هزینه کنم
اینم باید اضافه کنم که بودجه ام 3 میلیون تومنه
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام :
منم مثل شما با نرم افزار های ادیت عکس و نرم افزار های CAE CAM CAD کار میکنم و به نظر من :
cpu از شرکت اینتل سری اسکایلک حد اقل 8 گیگ رم صد در صد کارت گرافیک ورک استیشن تهیه کنید با توجه به این که با فوتوشاپ هم کار میکنید انویدیا بازده بهتری داره و میتونم K1200 رو بهتون معرفی کنم .

بالا