سایت های ایرانی سود کمتری دارند ولی بله از نظر واحد پولی درست میفرمایید البته تبدیل پول سایت های خارجی به ایرانی هم دیگه راحت هست مطالب زیادی در این باره برای شما هست که میتونید پیدا کنید
بهترین و مطمئن ترین روش کسب درآمد برای شما پیشنهاد من سایت های کلیکی هست که هم ایرانیش وجود داره و هم خارجیش که باز میگم سایت های حارجی از نظر من درآمد بالاتری دارند من تو زیر معتبر ترین سایت های کلیکی ایرانی و خارجی و رو بهت معرفی میکنم
البته یه نکته قبلش بگم رسیدن به سود خوب در این سایت ها نیاز به صرف داره و اول های کار باید حوصله داشته باشی تا به پول برسی نزدیک یک سال
سایت های ایرانی
فارس باکس - لینک ورود
درآمد ماهانه حداکثر میتونه به مقدار 200 هزار تومن برسه سود خالص
مریتا باکس - لینک ورود
درامد خالص ماهانه خداکثر 350-هزار تومن
یک باکس - لینک ورود
درآمد خالص 300 هزار تومان
این سه تا سایت معتبره و نزدیک پنج ساله فعال هستند با بقیه ایرانی ها من کار نکردم و از نظر من ارزش ندارن بقیه اش البته از نظر من
سایت های خارجی
1- neobux لینک ورود
این بهترین سایت کلیکی دنیاست و نه سال هست فعالیت داره و درامد بالایی داری تا 2-3 هزار دلار در ماه هم میرسه با صبر و شکیبایی
2- familyclix لینک ورود
اینم سایت خوبی درآمد خوبی هم داره بیشتر از سایت های ایرانی ولی درآمدش به اندازه نئوباکس نیست ولی خوبه اینم
3- ojooo لینک ورود
سایت خوبی هست و درآمدش هم خوبه
4- cliquesteria لینک ورود
اینم یه سایت خوب با درآمد خوب
روش دیگه هم که هست نیاز به سرمایه گذاری داری و ریسک هم داره اگه خواستی بیا تلگرام بیشتر برات توضیح بدم
هر سوالی هم داشتی بیا بپرس تو تلگرام کمکت میکنم
ٖآیدی تلگرامم : @neoptc_admin