• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست معرفی سایت برای کسب درآمد

nima_fk

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
من از دوستان تقاضا دارم یه سایت خوب برای کسب درآمد معرفی کنن و چون تا حالا تجربه نداشتم خیلی مبتدیم و نیاز به راهنمایی دارم
ممنون میشم راهنماییم کنین

mahmoodtz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
پطور سایتی میخوای ؟ کسب درآمد از طریق سایتت یا کسب در آمد بدون سایت ؟
اگه کسب درآمد بدون داشتن سایت میخوای میخوای سرمایه گذاری کنی یا نه ؟ میخوای ایرانی باشه یا خارجی ؟

nima_fk

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
سایت ندارم متاسفانه
اگه مطمین باشه اره سرمایه کمی میذارم .ایرانیها به نظرتئن بهتر نیست؟از لحاظ واحد پول و این چیزا میگم
ممنون

mahmoodtz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سایت های ایرانی سود کمتری دارند ولی بله از نظر واحد پولی درست میفرمایید البته تبدیل پول سایت های خارجی به ایرانی هم دیگه راحت هست مطالب زیادی در این باره برای شما هست که میتونید پیدا کنید

بهترین و مطمئن ترین روش کسب درآمد برای شما پیشنهاد من سایت های کلیکی هست که هم ایرانیش وجود داره و هم خارجیش که باز میگم سایت های حارجی از نظر من درآمد بالاتری دارند من تو زیر معتبر ترین سایت های کلیکی ایرانی و خارجی و رو بهت معرفی میکنم

البته یه نکته قبلش بگم رسیدن به سود خوب در این سایت ها نیاز به صرف داره و اول های کار باید حوصله داشته باشی تا به پول برسی نزدیک یک سال

سایت های ایرانی
فارس باکس - لینک ورود
درآمد ماهانه حداکثر میتونه به مقدار 200 هزار تومن برسه سود خالص
مریتا باکس - لینک ورود
درامد خالص ماهانه خداکثر 350-هزار تومن
یک باکس - لینک ورود
درآمد خالص 300 هزار تومان

این سه تا سایت معتبره و نزدیک پنج ساله فعال هستند با بقیه ایرانی ها من کار نکردم و از نظر من ارزش ندارن بقیه اش البته از نظر من

سایت های خارجی
1- neobux لینک ورود
این بهترین سایت کلیکی دنیاست و نه سال هست فعالیت داره و درامد بالایی داری تا 2-3 هزار دلار در ماه هم میرسه با صبر و شکیبایی
2- familyclix لینک ورود
اینم سایت خوبی درآمد خوبی هم داره بیشتر از سایت های ایرانی ولی درآمدش به اندازه نئوباکس نیست ولی خوبه اینم
3- ojooo لینک ورود
سایت خوبی هست و درآمدش هم خوبه
4- cliquesteria لینک ورود
اینم یه سایت خوب با درآمد خوب

روش دیگه هم که هست نیاز به سرمایه گذاری داری و ریسک هم داره اگه خواستی بیا تلگرام بیشتر برات توضیح بدم

هر سوالی هم داشتی بیا بپرس تو تلگرام کمکت میکنم
ٖآیدی تلگرامم : @neoptc_admin

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
سلام
من از دوستان تقاضا دارم یه سایت خوب برای کسب درآمد معرفی کنن و چون تا حالا تجربه نداشتم خیلی مبتدیم و نیاز به راهنمایی دارم
ممنون میشم راهنماییم کنین
دوست عزیز
با کلیک کردن و یه سری کارهای این چنینی وقت و انرژی و فکر و ذهنتو بیخود درگیر نکن
هیچی تهش درنمیاد
اصلا ارزش نداره
اگه میخوای پول دربیاری باید یه چیزی بلد باشی
تخصص یا فن یا علم یا هنر یا چیز خاصی بلدی؟
مثلا نرم افزار
برنامه نویسی
ترجمه
طراحی
یا.....؟؟

Sent from my SM-G570F using Tapatalk

nima_fk

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز
با کلیک کردن و یه سری کارهای این چنینی وقت و انرژی و فکر و ذهنتو بیخود درگیر نکن
هیچی تهش درنمیاد
اصلا ارزش نداره
اگه میخوای پول دربیاری باید یه چیزی بلد باشی
تخصص یا فن یا علم یا هنر یا چیز خاصی بلدی؟
مثلا نرم افزار
برنامه نویسی
ترجمه
طراحی
یا.....؟؟

ممنون از محمود جان عزیز و همچنین اشکان عزیز
به نظرتون چه چیزی بلد باشم به درد میخوره؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
ممنون از محمود جان عزیز و همچنین اشکان عزیز
به نظرتون چه چیزی بلد باشم به درد میخوره؟
امیدوارم کسی از حرفم ناراحت نشه
ولی دوست عزیز بعضی پیشنهادات فقط جهت زیرمجموعه گیری هستش
یعنی طرف لینک رفرال میذاره و تبلیغم میکنه و میگه بیا عضو شو درآمدش خوبه
حالا هر سایتی یا جایی
منظورم کلی هستش
وقتتو با این چیزا هدر نده
بشین یه چیزی یاد بگیر
فرق نمیکنه
هرچیزی دوس داری
مثلا فتوشاپ یا تری دی مکس
مثلا طراحی سایت
برنامه نویسی
زبان
هر چیزی که علاقه داری
اینهمه تخصص و هنر و کار فنی
وقتی چیزیو بلد باشی خیلی راحت میتونی پولش کنی
هم داخل اینترنت و هم خارج از این فضا

nima_fk

Registered User
لایک‌ها
6
محمود جان با یکی از این سایت های ایرانی کار کردم بعد کلیک روی تمام تبلیغات تازه حساب جاری شد 114 خیلی کمه که....

mahmoodtz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
ببین روش کار در سایت های کلیکی به اینصورت هست که شما زیر مجموعه اجاره میکنید از سایت (که افراد واقعی مثل من و شما هستند ) سپس از کلیک های اونا برای شما سود میاد و شرط اینم که شما از کلیک های اونا سود کنید اینکه خودتون روی تبلیغات کلیک کنید

ببینید مثلا در سایت مریتا باکس ایرانی در بالاترین سطح عضویت شما میتونید 1500 زیر مجموعه اجاره کنید معمولا اینها 4.5 کلیک روزانه انجام می دهند که از هر کلیک به شما 10 تومان میرسه
4.5*10 =45 تومان
45* 1500 = 67500
67500*30 = 2025000 تومان در ماه
که از این مقدار مقداری هزیته کرایه زیر مجموعه میشه و مقداری دیگر برای خودت میمونه

و در مثلای دیگر سایت خارجی نئو باکس
در این سایت در بالاترین حالت 4000 زیر مجموعه میتونی اجاره کنی که میانگین دو کلیک در روز انجام می دهند و از هر کلیک 0.01 دلار به تو میرسه
2*0.01 = دلار 0.02
4000*0.02 = 80 دلار
80 * 30 = 2400 دلار
2400*3500= 8.400.000 تومان

به همین راحتی البته به این راحتی نیست همانطور که گقتم نیاز به تلاش داره نیاز به صبر داره

در جواب اون دوستمون هم که میگه این روش های کسب درآمد خوب نیست اولا کسی شما رو مجبور نمیکنه بیای این کار رو بکنی دوما اگه شما نتونستی از این راه ها پول بدست بیاری دلیل نمیشه که این راه ها پول ندارند اگه پول نداشتن بالای 20 میلیون ادم توی یه سایت نئوباکس فعالیت نمیکردن بیکار که نیستن اگه پول نداشت بالای 17 میلیون ادم توی سایت ojooo فعالیت نمیکردن یکی راه پول درآوردن از یک روش رو بلد نیست نیاد بگه اون راه اشتباه حداقل بگه من نتونستم از این راه کسب درآمد کنم

دوما کسب درآمد اینترنتی نباید کار اولاتون باشه شما میتونید در کنار کاری که در بیرون انجام می دهید این کار هم درکنارش یه شغل دوم باشه

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
سایتهای کلیکی برای کسایی که چندین سال هست در زمینه کسب درآمد از اینترنت فعال هستن و تجربه دارن شناخته شده هستن
ادامه بحث باعث میشه که تاپیک از مسیرش منحرف بشه
ولی اینو برای استارتر میگم
در سالهای گذشته سایتهای کلیکی ایرانی و خارجی زیادی تاسیس و نهایتا اسکم شدن! بعضیاشونم که موندن مثه نئوباکس و... روش اصلی که میشه ازشون کسب درآمد کرد قسمتهای تسک و سروی و سایر بخشهاشه، کلیکش خیلی درآمدش مقرون بصرفه نیست(البته از نظر من) روش پرداختشم که دردسرهای خودشو داره

بله من و امثال من خیلیا موفق نشدیم از این سایتها به درآمد خوبی برسیم
چرا؟
چون این سایتها مجبورت میکنه زیرمجموعه بخری یعنی سرمایه بذاری و بعد از مدتی اسکم میشن
یا اگر اسکم نشن
درآمدش در حدی بود که کرایه زیرمجموعشم درنمیاورد
زیرمجموعه ها کلیک نمیکردن چون در واقع زیرمجموعه های اجاره ای یه جورایی ربات هستن و بایدم کلیک نکنن تا سایت سود کنه برای همینم کاربرا هی میچرخن دنبال زیرمجموعه مستقیم!!! و هی لینک رفرال پخش میکنن
خلاصه اینکه بگذریم بهتره

نیما جان من میتونم در این مورد به تفصیل در خصوصی برات همه چیزو شرح بدم تا روشن بشی

I.F.R.I.T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
ممنون از نظرات صادقانه و درست جناب اشکان .من هم با نظر شما کاملا موافقم.
من هم انگلیسیم خوبه و هم علاقه زیادی به انگلیسی چه صحبت چه نگارش و چه کار با انگلیسی دارم اما متاسفانه در مورد ترجمه جند تا سایت که در زمینه ترجمه هستن دیدم همشون نمونه کار میخوان و کلی درخواست برا یه پروژه داده میشه که نوبت به من نمیرسه.در مورد زیر نویسی هم میتونم ترجمه کنم ولی سایتی در اینمورد نتونستم پیدا کنم ظاهرا خلاف قانونه.
یه مقداری در این هایپها پولمو از دست دادم که دیگه هیچوقت دنبالشون نمیرم.
اامیدوارم روزی برسه که ملاک انسانیت صداقت باشه نه پولی که از هر راهی به دست میاد.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
ممنون از نظرات صادقانه و درست جناب اشکان .من هم با نظر شما کاملا موافقم.
من هم انگلیسیم خوبه و هم علاقه زیادی به انگلیسی چه صحبت چه نگارش و چه کار با انگلیسی دارم اما متاسفانه در مورد ترجمه جند تا سایت که در زمینه ترجمه هستن دیدم همشون نمونه کار میخوان و کلی درخواست برا یه پروژه داده میشه که نوبت به من نمیرسه.در مورد زیر نویسی هم میتونم ترجمه کنم ولی سایتی در اینمورد نتونستم پیدا کنم ظاهرا خلاف قانونه.
یه مقداری در این هایپها پولمو از دست دادم که دیگه هیچوقت دنبالشون نمیرم.
اامیدوارم روزی برسه که ملاک انسانیت صداقت باشه نه پولی که از هر راهی به دست میاد.
ممنونم از نظر لطف شما
برای ترجمه به سایتهای فریلنسری سر بزن
ثبت نام کن ضرر نداره
دفاتر ترجمه و خدمات دانشجویی سر بزن
توی سایتهای نیازمندی و اپلیکیشن های واسطه، آگهی ثبت کن
دانشگاههای شهر تراکت پخش کن
و.....
ببخشيد که این موارد رو گفتم تا شاید کمکی کنه
موفق باشید

nima_fk

Registered User
لایک‌ها
6
خیلی ممنون از شما دوستان
این سایت های کلیکی از نظر قانونی مشکلی پیش نمیارن؟

mohamad_2468

Registered User
لایک‌ها
85
به نظر من الان بازار سایتهای کلیکی کساد شده وقدیمی شده الان همه دنبال بت و پوکر هستن که قمار هستند هر نفری هم تو دنیا میدونه قمار بده به هر حال من خودم 5 ساله از هر کاری تو اینترنت میشه پول درآورد دست بردم از کلیکی هایپ شرطبندی پوکر تلگرام اینستاگرام بورس حتی فروشگاه خودمم زدم اما چون تجربه نداشتم و یاد نداشتم فقط ضرر کردم یعنی هر چی تو نت فک کنی من ازش میخواستم پول دربیارم اما برای کسی مثه من که هنر نداشت و نه برنامه نویسی و نه گرافیست و نه زبان انگلیسم خوب بود مشکل بود و تنها راهی که فهمیدم میشه ازش پول درآورد یکی اینه که استارت آپ باشی سرمایه داشته باشی و یه سایت با فکر جدید بزنی که چند کارمند استخدام میکنی یا کانال تلگرام یا اینستاگرام یا فیسبوک خودتو داشته باشی که این روش واقعن جواب میده اما واقعن باید کار کنی و صبر کنی و فکرتم جدید باشه و کمی هم سرمایه میخواد برای تبلیغ . خوب میمونه سایتهای سرمایه گزاری از قبیل کلیکی و هایپ و امثالهم که تو این روش هم به نظرم باید قانع باشه چون درآمدش زیاد نیست و مهمترین روش تو موفقیت این کار اینه که تو گرفتن زیرمجموعه مستقیم فعال باشی و اینکه سرمایه خودت رو بکشی بیرون و بعدش با سرمایه که بدست آوردی دوباره سرمایه گزاری بکنی . خوب من خودم تو این چند سال بهترین راهی که تونستم توش موفق باشم شرط بندی بود و پوکر همون قمار .... دیگه که تو این زمینه نباید طمع داشته باشی . به هر حال میگم تو کارهای اینترنتی همیشه 1- استارت آپ بودن مهمه 2- وقت گزاشتن 3- زیرمجموعه گیری و روابط اجتماعی بالا وسلام.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
این سایت هم عالیه مدیرش اردشیر صمیمیه روش های کامل کسب درامد رو گذاشته و تو کامنت یا تلگرامش پیام بدید جواب میده و راهنمایی میکنه

http://daramadeinterneti.ir

این انجمن هم جهت همفکری عالیه
http://buxi.ir/froum

nima_fk

Registered User
لایک‌ها
6
این سایتای بت چجورن؟سرمایه گذاری هم لازمه؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
این سایتای بت چجورن؟سرمایه گذاری هم لازمه؟
بت یعنی شرطبندی دیگه
بله پول میذاری و نتیجه رو پیش بینی میکنی
یه جورایی قمار در واقع

بالا