به نظر من الان بازار سایتهای کلیکی کساد شده وقدیمی شده الان همه دنبال بت و پوکر هستن که قمار هستند هر نفری هم تو دنیا میدونه قمار بده به هر حال من خودم 5 ساله از هر کاری تو اینترنت میشه پول درآورد دست بردم از کلیکی هایپ شرطبندی پوکر تلگرام اینستاگرام بورس حتی فروشگاه خودمم زدم اما چون تجربه نداشتم و یاد نداشتم فقط ضرر کردم یعنی هر چی تو نت فک کنی من ازش میخواستم پول دربیارم اما برای کسی مثه من که هنر نداشت و نه برنامه نویسی و نه گرافیست و نه زبان انگلیسم خوب بود مشکل بود و تنها راهی که فهمیدم میشه ازش پول درآورد یکی اینه که استارت آپ باشی سرمایه داشته باشی و یه سایت با فکر جدید بزنی که چند کارمند استخدام میکنی یا کانال تلگرام یا اینستاگرام یا فیسبوک خودتو داشته باشی که این روش واقعن جواب میده اما واقعن باید کار کنی و صبر کنی و فکرتم جدید باشه و کمی هم سرمایه میخواد برای تبلیغ . خوب میمونه سایتهای سرمایه گزاری از قبیل کلیکی و هایپ و امثالهم که تو این روش هم به نظرم باید قانع باشه چون درآمدش زیاد نیست و مهمترین روش تو موفقیت این کار اینه که تو گرفتن زیرمجموعه مستقیم فعال باشی و اینکه سرمایه خودت رو بکشی بیرون و بعدش با سرمایه که بدست آوردی دوباره سرمایه گزاری بکنی . خوب من خودم تو این چند سال بهترین راهی که تونستم توش موفق باشم شرط بندی بود و پوکر همون قمار .... دیگه که تو این زمینه نباید طمع داشته باشی . به هر حال میگم تو کارهای اینترنتی همیشه 1- استارت آپ بودن مهمه 2- وقت گزاشتن 3- زیرمجموعه گیری و روابط اجتماعی بالا وسلام.