• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست معرفی سایت برای کسب درآمد

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
این سایتای بت چجورن؟سرمایه گذاری هم لازمه؟
اکثرا کلاه بردارن مخصوصا ایرانیش هاش ...
بت کلا ریسکه مگه این که دانشش رو داشته باشی تا بتونی خوب پیش بینی کنی ( بت فوتبال )
ی سری سایت های بت هم هستن که با بیت کوین کار میکنن و خارجین اونا خوبن ولی باید کار دستت بیاد تا چطور بتونی برنده بشی وگرنه میشه ضرر

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
محمود جان من بخوام توی این سایت زیر مجموعه بگیرم غیر از لینک رفزال چکار دیگه ای باید بکنم؟

عزیز جان اون سایت درامد اینترنتی که معرفی کردم مطالعه کنید میبنید باکس هایی مثل مریتا باید زیر مجموعه اجاره کنید و دائم کلیک کنید و زیر مجموعه هارو تعویض کنید چون اکثرا کلیک نمیکنن باید تعویض بشن تا ضرر نکنی

اگه میخوای تو باکس های ایرانی فعالیت کنی تو باک جرقه که برا سعید کریمی هست فعالیت کن فقط یکم قوانینش برای برداشت اول و دوم سخته بعد اون دستت میاد ک چیکار کنی

چون باکس جرقه حرفه ای کار میکنن میشه زیر مجموعه های اجاره ایش همیشه کلیک میکنن که مثل مریتا نیست که باید کنترل داشته باشید و تعویض کنید

خدمت شما :
http://daramadeinterneti.ir/روش-های-کسب-درآمد-با-کس-جرقه-ایرانی/
دیگه خودتون میدونید من وظیفه دونستم تجربه ای که دارم در اختیارتون بزارم ...

موفق باشید :);)

nima_fk

Registered User
لایک‌ها
6
برای اجاره زیر مجموعه چکار باید کرد؟

pooya300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
به نظر من الان بازار سایتهای کلیکی کساد شده وقدیمی شده الان همه دنبال بت و پوکر هستن که قمار هستند هر نفری هم تو دنیا میدونه قمار بده به هر حال من خودم 5 ساله از هر کاری تو اینترنت میشه پول درآورد دست بردم از کلیکی هایپ شرطبندی پوکر تلگرام اینستاگرام بورس حتی فروشگاه خودمم زدم اما چون تجربه نداشتم و یاد نداشتم فقط ضرر کردم یعنی هر چی تو نت فک کنی من ازش میخواستم پول دربیارم اما برای کسی مثه من که هنر نداشت و نه برنامه نویسی و نه گرافیست و نه زبان انگلیسم خوب بود مشکل بود و تنها راهی که فهمیدم میشه ازش پول درآورد یکی اینه که استارت آپ باشی سرمایه داشته باشی و یه سایت با فکر جدید بزنی که چند کارمند استخدام میکنی یا کانال تلگرام یا اینستاگرام یا فیسبوک خودتو داشته باشی که این روش واقعن جواب میده اما واقعن باید کار کنی و صبر کنی و فکرتم جدید باشه و کمی هم سرمایه میخواد برای تبلیغ . خوب میمونه سایتهای سرمایه گزاری از قبیل کلیکی و هایپ و امثالهم که تو این روش هم به نظرم باید قانع باشه چون درآمدش زیاد نیست و مهمترین روش تو موفقیت این کار اینه که تو گرفتن زیرمجموعه مستقیم فعال باشی و اینکه سرمایه خودت رو بکشی بیرون و بعدش با سرمایه که بدست آوردی دوباره سرمایه گزاری بکنی . خوب من خودم تو این چند سال بهترین راهی که تونستم توش موفق باشم شرط بندی بود و پوکر همون قمار .... دیگه که تو این زمینه نباید طمع داشته باشی . به هر حال میگم تو کارهای اینترنتی همیشه 1- استارت آپ بودن مهمه 2- وقت گزاشتن 3- زیرمجموعه گیری و روابط اجتماعی بالا وسلام.
با روش خاصی تونستی در بت موفق باشی؟

mohamad_2468

Registered User
لایک‌ها
85
با روش خاصی تونستی در بت موفق باشی؟
روش خاصی که نمیشه گفت من بیشتر والیبال و بسکتبال میزدم لایو اور اندر ست ها و اینارو میکس میکردم با ضریبهای بالا مثلن 9 10 به بالا.... توضیح دادنش تو اینجا نمیگنحه

بالا