neo2
Registered User
سلام. شرکت معتبری رو میشناسید که CPM باشه و PayPal هم ساپورت کنه ؟
ممنونم.
ممنونم.
سلام. شرکت معتبری رو میشناسید که CPM باشه و PayPal هم ساپورت کنه ؟
ممنونم.
یادمه خیلی سال قبل clicksor هم cpm کار میکرد پرداخت پی پل هم داشت . ولی rate'ش برای پرداخت خیلی پایین بود .
نمیدونم این همون trafficrevenue هست یا نه . ولی ۲سال قبل یه چیزی حدود ۳۰۰ دلار از حساب من رو پرداخت نکرد . فقط به دلیل این که ترافیک ورودی بیشترش از چین بود !
یادمه خیلی سال قبل clicksor هم cpm کار میکرد پرداخت پی پل هم داشت . ولی rate'ش برای پرداخت خیلی پایین بود .
سلام
در این نوع تبلیغات، به ازای هر هزار بازدید کننده یونیک پرداخت می کنند یا هر هزار پیج ویو؟
و اینکه اگر درصد کلیک روی این نوع تبیلغات بسیار کم باشه مشکلی پیش میاد یا خیر؟
ممنون
2- نه مشکلی پیش نمیاد.
اینجوری راحت میفهمن. من خودم این کاری که شما میخوایید بکنید رو قبلا انجام دادم. تمام کدهای سایت تبلیغاتی رو آنالیز کردم و واسش یه کد جدید نوشتم. با اینکه خیلی اطمینان داشتم که مشکلی پیش نمیاد، ولی اکانت ام رو بستن و موجودیم مسدود شد.
از طریق راه های مختلفی چک میکنن. اصلا به فکر انجام این کار نباشین که خطر ناکه حسن !
اگر به صورت کاملا طبیعی و بدون هیچ تقلبی این کار رو بکنم چی؟ فقط کاربر تبلیغات رو نمی بینه ولی کل صفحه و تبلیغات لود می شوند.
خوب همین میشه تقلب. دیگه طبیعی نیست. با ای پی سیستم کاربر تبلیغات مشاهده میشه ولی هیچ Page rferrer ای ثبت نمیشه.
کلا از فکرش بیا بیرون. چون صدجور فاکتور واسه اعتبار سنجی یه کلیک چک میشه. اگه اینجوری الکی باشه که همه سیستم کلیکی ها باید اعلام ورشکستگی بکنن.
اگه اینجوری الکی باشه که همه سیستم کلیکی ها باید اعلام ورشکستگی بکنن.
من نتونستنم منظورم رو درست برسونم.
کدهایی رو که شرکت به من می ده من به صورت دست نخورده تو سایت قرار می دم. همه چیز هم تو سایت طبیعیه و هیچ تقلبی در کار نیست.
بعد میام یه سری کاربر رو به روشهایی مجبور می کنم که به صورت رندوم تعدادی از صفحات سایت رو لود کنند به طوری که خوشون متوجه نشوند. خوب با لود شدن صفحات، بنرهای تبلیغاتی هم لود می شوند ولی هیچ کلیکی روی اونها انجام نمی شه.
تنها مساله غیر طبیعی در این میان اینه که درصد کلیک روی تبلیغات کمتر از حد معمول می شه. ( درصد کلیک صفر نخواهد بود، چون سایت تعداد قابل توجهی کاربر هم داره) این مساله می تونه مشکل ساز بشه یا خیر؟
نه مشکلی پیش نمیاد. فقط ممکنه به مذاق کاربرهاتون خوش نیاد. همین