انتظاراتت رو از همکاری در فروش بگو؟؟
ساب دامنه با دسترسی به ادیت کد ها و قالب، که معمولا دارن ولی مثلا دیجی کالا اینطوری نبود که هیچ یه لینک تاخیری هم میذاشت!!
--
بازاریابی و سیاستی که مشتری آنلاین پرداخت کنه کمتر پرداخت درب منزل بزنه، برگشتی هم نخوره
مثلا میهن استور یه تخفیف کوچیک در حد یه ذره کم شدن هزینه ارسال، میده برای پرداخت آنلاین
--
از همه مهم تر سرعت تحویل
اداره پست یک هفته یا بیشترش طولش میده و معلوم هم نیست می برسه دست طرف
همون دیجی کالا با اینکه روز تحویل رو دقیق مشخص میکنع، باز طرف نمیتونه صبح تا عصر تو خونه بشینه تا دستش برسه، حتی ساعتش هم مهمه
--
جنس بنجل نباشه مثل همین عکس ها که گذاشتم
--
مردم عقلشون به چشمشونه، قالب و ظاهر شیک لازمه
---
عدم ناموجود شدن محصولات یه مشکل دیگس، مثلا کلی وقت میذاشتم محتوا میزدم سئو میکردم طرف ناموجود میکرد بقیه هم اون جنس رو نداشتن
---
مواد آرایشی و مصرفی نداشته باشه که فیلترینگ و... بیان تهدید کنن
--
زیرمجموعه گیری داشته باشه هم بد نیست، مثلا برای می مارکت هزار نفر زیرمجموعه آوردم و یه مقداریشون فعالن
--
قیمت گرون، مثلا اون ریش تراش موزر داشتید کسی نمیخره، کلی زحمت کشیدم آوردمش رتبه پنج گوگل بعد خودم رو گذاشتم جای خریدار گفتم کی میاد همچین پولی بده؟! خودم یه ریش تراش 400 تومنی گرفتم مارک کیمی، خیلی هم عالیه از موزر بهتر. خب مشتری وقتی خرید میکنه که انتخاب بهتری نداشته باشه
--
تعداد ساب دامنه و فروشگاه ساختن محدود نباشه
مثلا میهن استور محدوده 15 تا فروشگاه زدم، میمارکت محدود نیست حدود 40 تا فروشگاه ساختن
وقت داشتم مگرنه بیشتر نیازم هست
---
خود محصولاتش، مثلا کفش و لباس باید داشته باشه ولی من نمیتونم بذارم توی سایت ساب دامنه برام کافیه. توی سایت چیزایی میتونم بذارم که تنوع مدل نداشته باشند مثلا ریش تراش فیلیپس بیارم بالا، این یه دسته بندیه یه مدل نیست. ولی مثلا دستگاه رقص نور لیزری بالا آورده بودم این دیگه تنوع نداره یا کمتر, تک مدله راحت تر کار میکنم
--
محصول مرجوعی و برگشتی داشته باشید اگه جنسش خراب بود مشتری نیاد تهدید کنه
فعلا همینا به ذهنم رسید