• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست معرفی هتل ارزان و خوب در دوبی و راهنمایی گردش

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
سلام.15-16 آذر سفری 4-5 روزه دارم به دوبی.بدون تجربه قبلی
دوستانی که اخیرا رفتن بهترین(از لحاظ قیمت و تمیزی و نزدیکی به قسمت خوب شهر!) گزینه(ها)رو نام ببرن شاید بتونم رزرو کنم.

4 روز وقت دارم که یک روز با کنسرت و یک روز با گردش در یکی دو تا پاساژ! میره.2 روز دیگه کجا ارزش داره برم؟

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
هتل Rose Rayhaan by Rotana واقعا عالیه،4 ستاره هستش ولی باید 5 ستاره باشه.
فوق العاده تمیز و پرسنل عالی و واقع در بهترین منطقه دبی
==================================
یه روزش رو برو پارک آبی وایلد وادی

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
هتل Rose Rayhaan by Rotana واقعا عالیه،4 ستاره هستش ولی باید 5 ستاره باشه.
فوق العاده تمیز و پرسنل عالی و واقع در بهترین منطقه دبی
==================================
یه روزش رو برو پارک آبی وایلد وادی

مرسی.4 ستاره خیلی میشه.میخوام شبی 240 درهم رو رد نکنه.2-3 ستاره بسته! منطقه بر دوبی هم باشه!

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
مرسی.4 ستاره خیلی میشه.میخوام شبی 240 درهم رو رد نکنه.2-3 ستاره بسته! منطقه بر دوبی هم باشه!
توی booking.com سرچ کن اونجا بر اساس قیمت و منطقه میتونی سرچ کنی

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
با اجازه از صاحب تاپیک
دوستانی که تجربه دارند واسه نوروز برای گردش و استراحت متاهلی آیا دوبی بهتره یا سنگاپور؟
غیر از ترکیه که دوسه ماه پیش رفتم و حسابی هم خوش گذشت کجا رو پیشنهاد میدید؟

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
با اجازه از صاحب تاپیک
دوستانی که تجربه دارند واسه نوروز برای گردش و استراحت متاهلی آیا دوبی بهتره یا سنگاپور؟
من تجربه ندارم اما اسم بالی رو زیاد شنیدم.میگن هاوایی هست با استایل پایین تر!

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
حیف این پولا که تو جیب اعراب میره حیفففففف

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
واسه کنسرت میرم.ضمنا حقشونه.از صحرای بکر ببین چی ساختن.

ببخشید فضولی نباشه کنسرت کی هست؟
ما آنتالیا داشتیم کنسرت منصور و آرش بود
دو نفرمون به پول ایران اون موقع 800هزار تومن میشد بلیطش
الان اگر بود یکو پونصد راحت

اونجا قیمتش چطوره

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
ببخشید فضولی نباشه کنسرت کی هست؟
ما آنتالیا داشتیم کنسرت منصور و آرش بود
دو نفرمون به پول ایران اون موقع 800هزار تومن میشد بلیطش
الان اگر بود یکو پونصد راحت

اونجا قیمتش چطوره
در واقع کنسرت نیست.اختتامیه مسابقات پرش با چتر هست که در مراسمش Katy Perry و Usher چند قطعه اجرا دارن.منم با کیتی پری Obsessed هستم! تنها راهم برای دیدنش رفتنه.گرچه خیلی خرجم میشه.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
من تجربه ندارم اما اسم بالی رو زیاد شنیدم.میگن هاوایی هست با استایل پایین تر!

بالی زیباست...
معروفه به بهشت روی زمین
اگه بتونی یه یوزای سه ماهه مازلی بگیری و بعد از اونجا با هواپیما بری بالی فوق العاده می شه
من 4-5 روزی اونجا بودم.
موقع خیرد خیلی دقت کن. چونه خیلی زیاد بزن.
من چند تا جنس 75 دلاری رو خریدم 17 دلار
:lol:

انجمن ها / بهترین سفر خارجی / خاطرات سفر به بالی اندونزی - راهنمای سفر و گردشگری

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
با اجازه از صاحب تاپیک

من سنگاپور نرفتم اما می خواستم وقتی مالزی برم که به دلائلی نشد برم. اما خیلی زیاد تحقیق کردم درباره اش.

فکر می کنم مالزی خیلی پیشرفته تر و زیباتر از بدی باشه.
اما خوب بخاطر مالیات و بالا بودن سطح زندگی همه چی توش گرونه
آدامس جویدن یا بردن هم غیر قانونیه
روزنامه های مالزی رو هم اجازه ندارید ببرید !

leeee

Registered User
لایک‌ها
9
شما باید یک هتل تو محله رقه بگیری ارزونترشم هتل دبی پالم 3* هم هست

jabersavad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام.15-16 آذر سفری 4-5 روزه دارم به دوبی.بدون تجربه قبلی
دوستانی که اخیرا رفتن بهترین(از لحاظ قیمت و تمیزی و نزدیکی به قسمت خوب شهر!) گزینه(ها)رو نام ببرن شاید بتونم رزرو کنم.

4 روز وقت دارم که یک روز با کنسرت و یک روز با گردش در یکی دو تا پاساژ! میره.2 روز دیگه کجا ارزش داره برم؟
سلام امیدوارمبهتون خوش بگذره .من هتل 3 ستاره نیهال و بهتون پیشنهاد میکنم که در منطقه دیره واقع شده و قیمتشم مناسبه اطلاعات بیشتر براتون میزارم ببینید
رزرو هتل نیهال تور دبی
Nihal Htel Dubai

3srar%20hotel.jpg

هتل نیهال دبي یکی از ارزانترین هتل های دبی محسوب میشود که در منطقه دیره واقع شده است و برای افرادی که قصد دارند تور دبی را برای کار و تجارت به همراه تفریح انتخاب کنند بسیار مناسب میباشد چراکه به مرکز شهر و بسیاری از جاذبه های گردشگری دبی ، وسایل حمل و نقل عمومی و مراکز خرید دبی به راحتی دسترسی دارد .
nihal_hotel_dubai_1.jpg

امکانات رفاهی هتل سه ستاره نیهال دبی، در نوع خود با کیفیت و متنوع است و توانسته رضایت میهمانان را به خود جلب نماید .علاوه بر قیمت هتل نیهال دبی تلاش پرسنل خدماتی هتل که برای پاکیزگی و نظلافت هتل شبانه روز مشغول فعالیت هستند این هتل مجهز به مکانی مورد اطمینان برای گردشگران تور دبی هتل نیهال تبدیل شود .

nihal_hotel_dubai_2.jpg

هتل نیهال در دبی دارای 70 اتاق استاندارد ، بزرگ و مبله تشکیل شده که مکانی بسیار مناسب برای استراحت بعد از یک روز پر تحرک است . این تاقهای لوکس دارای نور مناسب و چشم انداز شهر دبی بوده و در متراژهای متنوع طراحی شده اند . دکوراسیون کلاسیک ، محیط دنج و نظافت و پاکیزگی اتاق ها ، نظر گردشگران با سلایق متفاوت را به خود جذب کرده این امکانات در کنار پرداخت هزینه اندک در مقایسه با سایر هتل های دبی هم ردیف ، اقامتی آرام و بی استرس را در این هتل زیبا برای مهمانان تور دبی فراهم ساخته است .

nihal_hotel_dubai_7.jpg

حمام اختصاصی با وان و کلیه تجهیزات ، سشوار ، تلویزیون ال سی دی ، ماهواره ، صندوق امانات و یخچال از جمله امکانات اتاق های هتل نیهال میباشد . در ضمن نیروهای خدماتی این هتل 3 ستاره پیوسته و 24 ساعته سعی در برطرف کردن مشکلات و رسیدگی به مسائل میهمانان داشته و بهترین سرویس ها را در کم ترین زمان به ایشان عرضه می کنند .

مسافران تور دبی که به منظور کار و یا تفریح به دبی سفر کرده اند و میل دارند هزینه کمتری صرف نمایند ، هتل نیهال برای اقامت بسیار مناسب است چراکه به مرکز شهر و بسیاری از جاذبه های دیدنی ، وسایل حمل و نقل عمومی و مراکز خرید دبی به راحتی دسترسی دارد .

icondb6.jpg
امکانات هتل نیهال دبی

استخر سرپوشیده ، پذیرش و تحویل سریع و 24 ساعته ، صندوق امانات ، خدمات خانه داری ، خدمات گردشگری ، خدمات شستشوی لباس ، آسانسور ، تهویه مناسب ، سرویس رفت و آمد رایگان به مرکز خرید سیتی سنتر ، دی تو دی و گرین هاوس ، پارک ساحلی الممزر و فرودگاه بین المللی ، لاندری ، خدمات کپی و فکس و . . . از جمله امکانات رفاهی هتل نیهال است .

nihal_hotel_dubai_11.jpg

کافه ، بار و رستورانی مجلل نیز مشغول خدمت رسانی بوده اند که صبحانه را به صورت بوفه سرو می کنند . این هتل مجهز با در اختیار داشتن نیروهایی مجرب و ورزیده و امکاناتی به روز ، اقامتی به یاد ماندنی را برای میهمانان فراهم می کند . در ضمن در کلوپ شبانه هتل رقص بالیوودی و موسیقی زنده هندی اجرا شده تا لحظاتی شاد را برای میهمانان رقم زده و رضایت ایشان را تامین نماید .

elyas98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
@jabersavad برادر تاریخ پست رو نگاه کردی ؟
مال 3 سال پیشه عزیز !

jonoobi

Registered User
لایک‌ها
12
هتل نیهال در دبی از هتلهای است که ایاب و ذهاب راحتی را به فرودگاه بین المللی دبی که تنها ۴ کیلومتر با آن فاصله دارد در اختیار علاقه مندان هتل نیهال دبی قرارداده است.

هتل صدف دبی هم از هتل دبی هست که پیشنهاد میدم.

بالا