_Farshad_
Registered User
- نوشتهها
- 922
- لایکها
- 32
کلک 2006 با کرک کی داره
سلام
یه نرم افزار روی یه سیستم نصبه...
میخواستم بدونم راهی هست این نرم افزار رو از سیستم برداشت و جای دیگه استفاده کرد؟؟
میشه لطف کنید و لینک اخرین نسخه Power DVD رو با کرک بزارید؟
امید وارم بدردت بخوره
سلام
من شدیدا نیازمند کرک برای Virtual Audio Cable هستم .
این برنامه یه کارت صوتی مجازی ایجاد میکنه و بدرد کسانی میخوره که مادربودرشون Stereo Mix Recording رو ساپورت نمیکنه و نمی تونن صداهای زنده و در حال پخش در سیستم رو ضبط کنن .
من این برنامه رو دانلود کردم اما متاسفانه در حالت Trial کار نمیکنه . خیلی تو نت سرچ کردم تنها کرکی که براش پیدا کردم ، درست جواب نمیده و وقتی نصب میشه به اسم Videoplay ذخیره میشه ! با اینحال بازم وسط ذخیره یه صدا پارازیت میندازه و به فاصله هر چند ثانیه میگه Trial !
ممنون
من یه نسخه کرک شده ازش دارم. ببین به کارت میاد...
جناب مدیر ارشد
شما نمی دونین اون نرم افزار چرخاننده دسکتاپ! چیه؟ و از کجا میشه پیداش کرد؟ من تو همین تاپیک درخواست کرده بودم اما پاسخ درستی نیافتم.
اگه بازم مشکلی بود از اینجا بگیر
متاسفانه من نمیشناسم این نرم افزار رو ...
^ البته یه تعدادی رو داشتم و بعضی هم کانورتر هم بودن... به هر حال کلا من میخوام PowerDVD نسخه جدید باشه چون واقعا تو اینهمه برنامه ای که تست کردم واقعا یکی از بهترین ها هست...ممنون میشم کسی کرک شده رو اپ کنه...
جناب مدیر ارشد
شما نمی دونین اون نرم افزار چرخاننده دسکتاپ! چیه؟ و از کجا میشه پیداش کرد؟ من تو همین تاپیک درخواست کرده بودم اما پاسخ درستی نیافتم.
به نظر شما برای تبدیل فیلم DVD به DIVX از چه نرم افزاری استفاده کنم
نرم افزار Xilisoft DVD Ripper را دارم ولی در در قسمت تنظیمات
نمی دونم باید چکار کنم . کسی میتونه در باره این نرم افزار توضیح بده و یا اینکه
نرم افزار دیگه ای معرفی بکنه .ممنون
سلا دوستان
من دنبال یه نرم افزار میگردم که بتونه تمام درایور های سخت افزاریو نصب کنه بدون داشتن درایور ها
یه لپ تاپ قدیمی هست که روش me ریختم حالا هر کاری میکنم درایوراش نصب نمیشه
اصلا درایوراشو ندارم که نصب بشه
یه سری از سایت سازنده و .. که طبق مشخصات باید برای این مدل میبود رو ریختم ولی افاقه نکرد
خواستم ببینم برنامه ای هست که بتونه درایور هارو خودش نصب کنه؟
برنامه drivermagician هم ریختم فایده نداشت