سلام دوستان
میخواستم ببینم کسی میتونه کمکم کنه.ایا میشه عکسی رو زوم کرد و بعد زوم شدش رو سیو کرد؟ اگه میشه و چه جوری میشه و با کدوم برنامه میشرو بگید ممنون میشم.چون من با ASD که امتحان کردم انگاری نشد یا بلد نبودم.
کسی نیس یعنی کمک کنه؟
سلام دوستان
میخواستم ببینم کسی میتونه کمکم کنه.ایا میشه عکسی رو زوم کرد و بعد زوم شدش رو سیو کرد؟ اگه میشه و چه جوری میشه و با کدوم برنامه میشرو بگید ممنون میشم.چون من با ASD که امتحان کردم انگاری نشد یا بلد نبودم.
سلام دوستان
کسی نیس یعنی کمک کنه؟
سلام من میخواستم ببینم کسی اینجا راجع به نرم افزار 3D Max اطلاعاتی داره من میخوام بیشتر راجع بهش بدونم و کاراییش
دوست عزیز اول که با photoshop این کار امکان پذیره.
اما نرم افزار Paint که در قسمت Accessories ویندوز هست هم می شه این کار را کرد. برای اجرای این نرم افزار به قسمت Start رفته در All Program منوی Accessories را انتخاب کنید. برنامه Paint را اجرا می کنید. بعد در قسمت منو Image==>Strech and skew زوم می کنید.
من بدنبال نرم افزار Visual CertExam Manager نسخه 1.9.815 به بعد بهمراه کرکش هستم که محدودیت نداشته باشه. کسی میتونه در این زمینه کمک کنه؟ (برای تست زدن روی یه سری سوال از پیش طراحی شده)
من همینو فقط یافتم. واسه من که فیلتره امیدوارم واسه تو کار کنه
http://hotfile.com/dl/148970/d7aeab7/Visual.CertExam.Suite.v1.9.987-DJANHAR.rar.html
دانلود كردم و خوشبختانه كار ميكرد. خيلي ممنون. :happy:
خوب حالا من دنبال نمونه Exam هاي 536-70 و 505-70 و 563-70 براي MCPD كه توي Visual CertExam كار كنه، ميگردم. كسي جايي رو سراغ داره؟
من دی وی دی ارجینال گروه Pussy Cat رو برام از انگلیس آوردن. الان نمیتونم رایت کنم. حتی video file رو کپی کردم داخل هار کپی شد ولی فایلها رو اجرا میکنم مشکل داره گیر داره و کاری کردن حتی کپی هم میشه بی کیفیت بشه. با چه نرم افزاری میشه از روش کپی گرت ؟؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
من فایل های RAr ی دارم که پسوردش ها رو نمی دونم .
برنامه ی هست برای بازیابی پسوردها ؟