• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نرم افزار

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
سلام دوستان

میخواستم ببینم کسی میتونه کمکم کنه.ایا میشه عکسی رو زوم کرد و بعد زوم شدش رو سیو کرد؟ اگه میشه و چه جوری میشه و با کدوم برنامه میشرو بگید ممنون میشم.چون من با ASD که امتحان کردم انگاری نشد یا بلد نبودم.

کسی نیس یعنی کمک کنه؟ :(

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان

میخواستم ببینم کسی میتونه کمکم کنه.ایا میشه عکسی رو زوم کرد و بعد زوم شدش رو سیو کرد؟ اگه میشه و چه جوری میشه و با کدوم برنامه میشرو بگید ممنون میشم.چون من با ASD که امتحان کردم انگاری نشد یا بلد نبودم.

کسی نیس یعنی کمک کنه؟ :(

دوست عزیز اول که با photoshop این کار امکان پذیره.

اما نرم افزار Paint که در قسمت Accessories ویندوز هست هم می شه این کار را کرد. برای اجرای این نرم افزار به قسمت Start رفته در All Program منوی Accessories را انتخاب کنید. برنامه Paint را اجرا می کنید. بعد در قسمت منو Image==>Strech and skew زوم می کنید.

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
دوست عزیز اول که با photoshop این کار امکان پذیره.

اما نرم افزار Paint که در قسمت Accessories ویندوز هست هم می شه این کار را کرد. برای اجرای این نرم افزار به قسمت Start رفته در All Program منوی Accessories را انتخاب کنید. برنامه Paint را اجرا می کنید. بعد در قسمت منو Image==>Strech and skew زوم می کنید.

ممنونم از کمکت دوست خوبم :happy:

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
دوستان من یک برنامه مشاهده کانال های ماهواره ای با اینترنت نسخه کامل نیاز دارم کسی داره؟
اگر بشه فرکانس هم بهش داد که چه بهتر;)

Last edited:

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
فکر کنم این بدرتون بخوره

Super Internet TV Satellite 7.4 with Crack, Serial

6o0ae6v.jpg

من خودم دانلود نکردم

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
ممنون این رو نسخه 8 premium اش رو دارم وصل نمیشه:(

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

من یه برنامه پسورد گذاری روی کول دیسک می خواستم.

ممنونم

varian

Registered User
لایک‌ها
1
من دنبال بانک اطلاعات فارسی دیکشنری بابیلون واسه سنگنوردی و کوهنوردی هستم . قبلا یه جایی دیده بودم ولی الان هر چی گشتم پیدا نکردم . کسی میتونه راهنمایی کنه؟

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
سلام من دنبال یه favorites live می گردم
که بتونم لینک سایتهام را با خودم هر جا خواستم ببرم . یعنی هر جا به نت وصل شدم بتونم ببینم
و هر جا بهش لینک اضافه کردم سیو شه.
مال میکروسافت windows live کار نمی کنه . یعنی کشور مجاز نیستید .
اگه میشه راهنمائی کنید . تولبار هم باشه قبوله . مرسی

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
من بدنبال نرم افزار Visual CertExam Manager نسخه 1.9.815 به بعد بهمراه کرکش هستم که محدودیت نداشته باشه. کسی میتونه در این زمینه کمک کنه؟ (برای تست زدن روی یه سری سوال از پیش طراحی شده)

bahramechoubin

Registered User
لایک‌ها
0
من بدنبال نرم افزار Visual CertExam Manager نسخه 1.9.815 به بعد بهمراه کرکش هستم که محدودیت نداشته باشه. کسی میتونه در این زمینه کمک کنه؟ (برای تست زدن روی یه سری سوال از پیش طراحی شده)

من همینو فقط یافتم. واسه من که فیلتره امیدوارم واسه تو کار کنه
http://hotfile.com/dl/148970/d7aeab7/Visual.CertExam.Suite.v1.9.987-DJANHAR.rar.html

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
من همینو فقط یافتم. واسه من که فیلتره امیدوارم واسه تو کار کنه
http://hotfile.com/dl/148970/d7aeab7/Visual.CertExam.Suite.v1.9.987-DJANHAR.rar.html

دانلود كردم و خوشبختانه كار ميكرد. خيلي ممنون. :happy:

خوب حالا من دنبال نمونه Exam هاي 536-70 و 505-70 و 563-70 براي MCPD كه توي Visual CertExam كار كنه، ميگردم. كسي جايي رو سراغ داره؟

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دی وی دی ارجینال گروه Pussy Cat رو برام از انگلیس آوردن. الان نمیتونم رایت کنم. حتی video file رو کپی کردم داخل هار کپی شد ولی فایلها رو اجرا میکنم مشکل داره گیر داره و کاری کردن حتی کپی هم میشه بی کیفیت بشه. با چه نرم افزاری میشه از روش کپی گرت ؟؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

archduke

Registered User
لایک‌ها
1
من دی وی دی ارجینال گروه Pussy Cat رو برام از انگلیس آوردن. الان نمیتونم رایت کنم. حتی video file رو کپی کردم داخل هار کپی شد ولی فایلها رو اجرا میکنم مشکل داره گیر داره و کاری کردن حتی کپی هم میشه بی کیفیت بشه. با چه نرم افزاری میشه از روش کپی گرت ؟؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

AnyDVD HD v6.5.9.5 (5 MB) | Download

sokote-marg

Registered User
لایک‌ها
0
من فایل های RAr ی دارم که پسوردش ها رو نمی دونم .
برنامه ی هست برای بازیابی پسوردها ؟

archduke

Registered User
لایک‌ها
1
من فایل های RAr ی دارم که پسوردش ها رو نمی دونم .
برنامه ی هست برای بازیابی پسوردها ؟

تنها روش قطعی پیدا کردن پسورد فایل، brute-force (امتحان همه حالات مختلف ترکیب حروف و ...) هست. برنامه هایی هستن که این کار رو انجام بدن، ولی طبیعتاً که اگه پسورد بیشتر از چند کاراکتر باشه پیدا کردنش خیلی طول می کشه. (حتی تا ابد!)
بهترین راه اینه که (اگه فایل ها رو از اینترنت گرفتی) بگردی دنبال پسوردشون. (سرچ کردن اسم یا لینک فایل.)

بالا