نرم افزار آریا پارس:
دریافت نرم افزار
البته نرم افزار حرفه ای و پولی رو میشه از اینجا تهیه کرد. ترزبان بردیا:
http://www.parsi-l.com/
کسی نداره ؟ :دیسلام
برنامه براوزر مکستون maxthon رو لازم دارم سایتش فیل تره ، نمیشه دانلود کنم روی فور شیرد یا رپید شیر اگه باشه عالیه
ممنون
ببخشيد. نفهميدم.من از virtual cd استفاده ميكنم و خيلي هم ازش راضيم ولي بديش اينه كه 2-3 تا فرمت رو بيشتر باز نميكنه!!
در كنار اون از Daemon tools هم استفاده ميكنم كه 30-40 (يه خورده اغراق كردم ) تا فرمت رو ميشناسه و باز ميكنه!!
از يه cd يا dvd بسته به اينكه با چه نرم افزاري ازش image بگيري فرمت و ساختار اون فرق ميكنه . مثلا vc4 يا iso يا img و ....ببخشيد. نفهميدم.
يعني چي 2-3 تا فرمت رو بيشتر باز نمي كنه؟ منظورتون از فرمت چيه؟
حالا فهميدم.از يه cd يا dvd بسته به اينكه با چه نرم افزاري ازش image بگيري فرمت و ساختار اون فرق ميكنه . مثلا vc4 يا iso يا img و ....
حالا حسابشو بكن چندين نوع نرم افزار image گيري از سي دي و يا ذرايو مجازي داريم كه هركدوم با فرمت خاص خودشون ايميج ميگيرن. با daemon tools شما ميتوني همه اين فرمت ها رو باز كني. ولي با virtual cd فقط فرمت vc4 و يكي دوتا فرمت ديگه رو ميتوني باز كني.
ممنون پیدا کردمشسلام
برنامه براوزر مکستون maxthon رو لازم دارم سایتش فیل تره ، نمیشه دانلود کنم روی فور شیرد یا رپید شیر اگه باشه عالیه
ممنون
سلام دوستان
یه سئوال داشتم :
میخواستم بدونم با چه نرم افزاری میشه فایل هایی با پسوند exe رو به فایل های کوچکتر تقسیم کرد.
یعنی مثلا یه فایل با حجم 1 گیگ رو به چند فایل با حجم مگ تبدیل کنم مثل سایت هایی که برای دانلود فایل های بزرگ اونهارو تقسیم میکنن
یه نرم افزار توپ معرفی کنید