• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نرم افزار

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
اطلاعت داخل لایبرری بوده - فعلا هیچ اطلاعاتی داخل سی نریختم ک بشه ریکاوری کرد

ممنون میشم اطلاعات کامل بدید - اطلاعات حیاتیه

carictoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چند وقت پیش یه محصول آموزشی از اینترنت خریداری کردم که بصورت ویدیویی و در قالب چند دی وی دی است . مشکل اینجاست که حتما باید دی وی دی رو توی دستگاه بزارم تا بتونم فیلم هارو ببینم یعنی قابلیت کپی شدن ندارن و طرف فیلم های اموزشی رو بصورت نرم افزار درآورده .
از اونجایی که دی وی رایترم ضعیفه ، میخوام فایل هارو توی کامپیوتر ذخیره کنم .
کسی از دوستان نرم افزار یا ترفندی سراغ داره که بتونم فایلهای ویدیویی رو ذخیره کنم ؟

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
چند وقت پیش یه محصول آموزشی از اینترنت خریداری کردم که بصورت ویدیویی و در قالب چند دی وی دی است . مشکل اینجاست که حتما باید دی وی دی رو توی دستگاه بزارم تا بتونم فیلم هارو ببینم یعنی قابلیت کپی شدن ندارن و طرف فیلم های اموزشی رو بصورت نرم افزار درآورده .
از اونجایی که دی وی رایترم ضعیفه ، میخوام فایل هارو توی کامپیوتر ذخیره کنم .
کسی از دوستان نرم افزار یا ترفندی سراغ داره که بتونم فایلهای ویدیویی رو ذخیره کنم ؟
Ultra ISO ىا CLONE CD

carictoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Ultra ISO ىا CLONE CD
اما داخل دی وی دی فایل iso یا چیز دیگری که بشه با این نرم افزارها فایل ویدیویی رو ازش استخراج کرد وجود نداره .
فایل های موجود در دی وی دی :
پوشه پروژه ها
پوشه درایور که شامل :
HDCSSetup.exe
stuxnetRemover.exe
DPInst.exe و چند تا فایل ریز مربوط به این نرم افزارها

در واقع نرم افزاری هست که در حین مشاهده فایل ویدیویی داخل کامپیوتر ، بشه اون فایل رو از درون نرم افزار آموزشی دانلود کرد ؟

sara100

Registered User
لایک‌ها
531
درخواست کاملترین و دقیق ترین نرم افزار بک آپ گیری از کل درایورهای ویندوز قبل از تعویض ویندوز

سلام دوستان بنده تعمیرگاه کامپیوتر دارم و در روز چندین بار ویندوز تعویض می کنم می خواستم بپرسم به نظر شما از بین تمام نرم افزارهای پشتیبان گیری از درایورهای نصب شده روی ویندوز کدام یکی از همه کاملتر و دقیق تر بک آپ می گیره و کامل عینا درایورها را بر می گردونه بنده خودم از Driver Max استفاده می کنم خوبه اما به هنگام Restore کردن همش یک یا 2 و... درایور را نمی تونه بر گردونه و مجددا بایستی دانلود کنم از Driver Pack Solution 13 روسی هم استفاده می کنم این برنامه هم جوابگوی کار ما نیست و .....

راستی برای ساختن یک ویندوز بوتیبل کامل به علاوه تمام برنامه های نصب شده (جهت پشتیبان گیری) روی یک DVD از چه نرم افزاری اسفاده کنم خسته شدم از بس به صورت جداگانه ویندوز در روز عوض کردم به اضافه برنامه های جانبیش که حدودا 10 گیگ میشه و کلی زمان میبره تا یک ویندوز با برنامه هایش نصب کنم و وقتگیر....

irlahijan

Registered User
لایک‌ها
63
سلام دوستان
دو تا نسخه 64 و 32 بیتی ویندوز 8.1 از اینترنت گرفتم و میخوام هر دو رو رویه سی دی بریزم ، طوری که از طریق بوت بیتونم انتخاب کنم کدوم رو نصب کنم
http://p30download.com/fa/entry/45711/
راه پیشنهادیتون برای کار به این صورت رو لطف کنید بیان کنید ..
با تشکر ...

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
از این برنامه استفاده کنید: Windows 7 USB DVD Download Tool
و برای هر ویندوزی که میخواهید فلش بوتی که داخلش ویندوز هست بسازید. یعنی فلش رو میزنی به سیستم و با بوت فلش میاد بالا و ویندوز نصب میکنه برات.
دردسر سیدی هم نداری...

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
سلام به اساتید عزیز

یک برنامه یا سایت میخوام که کار استخراج متن یا عدد خاص رو انجام بده مثلا همه عدد هایی که با 19 شروع میشه رو بیرون بکشه یا تمام کلماتی که با بازار شروع میشه البته شاید بشه با ورد اینکارو کرد ولی من بلد نیستم راهی داره؟

کدوم نرم افزار بازیابی اطلاعات واقعا خوب جواب میده چون ده ها نرم افزار هست ولی نمیشه دونه دونه همرو تست کرد؟ اگر میشه بگین کدوم برای رم خوبه کدوم برای هارد اگر فرق میکنه

بسیار ممنون

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
سلام به اساتید عزیز

یک برنامه یا سایت میخوام که کار استخراج متن یا عدد خاص رو انجام بده مثلا همه عدد هایی که با 19 شروع میشه رو بیرون بکشه یا تمام کلماتی که با بازار شروع میشه البته شاید بشه با ورد اینکارو کرد ولی من بلد نیستم راهی داره؟

کدوم نرم افزار بازیابی اطلاعات واقعا خوب جواب میده چون ده ها نرم افزار هست ولی نمیشه دونه دونه همرو تست کرد؟ اگر میشه بگین کدوم برای رم خوبه کدوم برای هارد اگر فرق میکنه

بسیار ممنون
منظورتون از استخراج عدد یا عبارت در کجاست؟ مثلن اگه بخواین از یک فایل متنی استخراج کنید که خیلی راحته!
شاید هم منظورتون رو من متوجه نشدم

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
منظورتون از استخراج عدد یا عبارت در کجاست؟ مثلن اگه بخواین از یک فایل متنی استخراج کنید که خیلی راحته!
شاید هم منظورتون رو من متوجه نشدم
بله منظورم از متن یک صفحه وب هستش البته بعضی وقتها هم از یک فایل ورد یا اکسل البته پیدا کردنشو بلدم با کنترل و اف اما اینکه کلشو یجا انتخاب کنم و کپی کنم رو نمیدونم مثل همون کاری که نرم افزارهای استخراخ ایمیل از متن انجام میدن

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
بله منظورم از متن یک صفحه وب هستش البته بعضی وقتها هم از یک فایل ورد یا اکسل البته پیدا کردنشو بلدم با کنترل و اف اما اینکه کلشو یجا انتخاب کنم و کپی کنم رو نمیدونم مثل همون کاری که نرم افزارهای استخراخ ایمیل از متن انجام میدن

خوب با سی شارپ راحت میشه چنین چیزی رو نوشت، یعنی یه تکست بهش وارد کنید و داخل یه تکست باکس هم متنی رو که میخواین جستجو شه رو وارد کنید

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
سلام دوستان به نرم افزار میخام که فیلم دوربین رو بتونم زوم کنم بدون پایین اومدن کیفی.ت میخام چهره دزد شناسایی کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

ali0009

Registered User
لایک‌ها
19
نرم افزار بلوتوث هکر برای اندروید میخوام
پ خ کنید

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
@ultraviolet90 همچین نرم افزاری وجود خارجی نداره! فقط تو فیلم ها وجود داره!

بهترین روش: هنگام پخش در پلیر (مثلاً KMplayer) از فریم مورد نظر عکس بگیرید و بعدش با یه برنامه ویرایش عکس (مثلاً فتوشاپ) تصویر رو زوم کنید یا با دادن بعضی افکت ها تصویر رو شفاف و... کنید.

ba_1382

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
Alien Skin Blow Up یه پلاگین خوب برای فوتوشاپه که یکی از قابلیت هاش بزگ نمایی یا زوم با حفظ شفافیت عکسه

mandanai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
3dMark تست و مقایسه سرعت و ... (قدرت تست در حالت کارت گرافیک نسبت به بقیه زیاد هست
Sisoft Sandra تست کلیه قطعات موجود در کامپیوتر
System Mechanic فقط defrag و بهبود کارایی رم را دارد
........

System Mechanic12.5.0.79 - Sisoftware Sandra Business 2013.09.19 Sp5 - 3dMark Professional 1.1
همگی در کینگ آنلاین برای دانلود است
http://www.parandco.com/products/online-king/online-king-details.html

mandanai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام

من یه برنامه میخواستم که بشه باهاش یه سی دی Bootable چند منظوره مثل Hirens ساخت
اصلا یه همچین برنامه ای وجود داره؟
اگه میشناسین لطفا اسمشو بگین
ممنون

سلام
برنامه CDRWIN سی دی رو به صورت bootable بسازید، از cd های قفل دار کپی برداری کنید و ...
این برنامه در کینگ آنلاین موجوده.

mandanai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام

من یه برنامه میخواستم که بشه باهاش یه سی دی Bootable چند منظوره مثل Hirens ساخت
اصلا یه همچین برنامه ای وجود داره؟
اگه میشناسین لطفا اسمشو بگین
ممنون

سلام
برنامه CDRWIN سی دی رو به صورت bootable بسازید، از cd های قفل دار کپی برداری کنید و ...
این برنامه در کینگ آنلاین موجوده.

mandanai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام به همگي
كامپيوتر من ويروس گرفته يكسره فولدر با نامهاي مختلف ميسازه نورتن آنتي ويروس و مكافي رو هم ريختم و ويروسهارو نميكشه و نميزاره آنتي ويروسها رو پاك كنم حتي ويندوز هم عوض كردم خواهش ميكنم من رو راهنمايي كنيد

سلام
بهترین برنامه برای از بین بردن ویروس های سیستم Kaspersky هست. این برنامه به صورت bootable هم موجوده.

بالا