Ultra ISO ىا CLONE CDچند وقت پیش یه محصول آموزشی از اینترنت خریداری کردم که بصورت ویدیویی و در قالب چند دی وی دی است . مشکل اینجاست که حتما باید دی وی دی رو توی دستگاه بزارم تا بتونم فیلم هارو ببینم یعنی قابلیت کپی شدن ندارن و طرف فیلم های اموزشی رو بصورت نرم افزار درآورده .
از اونجایی که دی وی رایترم ضعیفه ، میخوام فایل هارو توی کامپیوتر ذخیره کنم .
کسی از دوستان نرم افزار یا ترفندی سراغ داره که بتونم فایلهای ویدیویی رو ذخیره کنم ؟
تشکرUltra ISO ىا CLONE CD
منظورتون از استخراج عدد یا عبارت در کجاست؟ مثلن اگه بخواین از یک فایل متنی استخراج کنید که خیلی راحته!سلام به اساتید عزیز
یک برنامه یا سایت میخوام که کار استخراج متن یا عدد خاص رو انجام بده مثلا همه عدد هایی که با 19 شروع میشه رو بیرون بکشه یا تمام کلماتی که با بازار شروع میشه البته شاید بشه با ورد اینکارو کرد ولی من بلد نیستم راهی داره؟
کدوم نرم افزار بازیابی اطلاعات واقعا خوب جواب میده چون ده ها نرم افزار هست ولی نمیشه دونه دونه همرو تست کرد؟ اگر میشه بگین کدوم برای رم خوبه کدوم برای هارد اگر فرق میکنه
بسیار ممنون
بله منظورم از متن یک صفحه وب هستش البته بعضی وقتها هم از یک فایل ورد یا اکسل البته پیدا کردنشو بلدم با کنترل و اف اما اینکه کلشو یجا انتخاب کنم و کپی کنم رو نمیدونم مثل همون کاری که نرم افزارهای استخراخ ایمیل از متن انجام میدنمنظورتون از استخراج عدد یا عبارت در کجاست؟ مثلن اگه بخواین از یک فایل متنی استخراج کنید که خیلی راحته!
شاید هم منظورتون رو من متوجه نشدم
بله منظورم از متن یک صفحه وب هستش البته بعضی وقتها هم از یک فایل ورد یا اکسل البته پیدا کردنشو بلدم با کنترل و اف اما اینکه کلشو یجا انتخاب کنم و کپی کنم رو نمیدونم مثل همون کاری که نرم افزارهای استخراخ ایمیل از متن انجام میدن
3dMark تست و مقایسه سرعت و ... (قدرت تست در حالت کارت گرافیک نسبت به بقیه زیاد هست
Sisoft Sandra تست کلیه قطعات موجود در کامپیوتر
System Mechanic فقط defrag و بهبود کارایی رم را دارد
........
سلام
من یه برنامه میخواستم که بشه باهاش یه سی دی Bootable چند منظوره مثل Hirens ساخت
اصلا یه همچین برنامه ای وجود داره؟
اگه میشناسین لطفا اسمشو بگین
ممنون
سلام
من یه برنامه میخواستم که بشه باهاش یه سی دی Bootable چند منظوره مثل Hirens ساخت
اصلا یه همچین برنامه ای وجود داره؟
اگه میشناسین لطفا اسمشو بگین
ممنون
سلام به همگي
كامپيوتر من ويروس گرفته يكسره فولدر با نامهاي مختلف ميسازه نورتن آنتي ويروس و مكافي رو هم ريختم و ويروسهارو نميكشه و نميزاره آنتي ويروسها رو پاك كنم حتي ويندوز هم عوض كردم خواهش ميكنم من رو راهنمايي كنيد