• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست کد ریدایرکت htaccess یا php

saze20

Registered User
تاریخ عضویت
13 آگوست 2013
نوشته‌ها
182
لایک‌ها
25
سن
38
محل سکونت
مشهد
سلام

یه کد ریدایرکتی میخواستم که لینکهای قدیمی منو به لینکهای جدید ریدایرکت کنه.
لینک های من به این شکله:

لینک قدیم:

لینک جدید:

(منظور از 123 آیدی محصوله و 456 هم آیدی subdomin هست و یه عدد ثابته)
در واقع توی لینک جدید product به subproduct تغییر کرده و توی لینک جدید عدد ثابت آیدی سابدامنه اضافه شده و name هم اسلاگ محصوله که هم توی لینک قدیم و هم توی لینک جدید مثل هم هست)


لطفا بفرمایید که با چه کدی لینک قدیم رو به لینک جدید ریدایرکت کنم؟

از راهنماییتون سپاسگذارم
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
7,193
لایک‌ها
16,435
محل سکونت
اهواز - تهران

saze20

Registered User
تاریخ عضویت
13 آگوست 2013
نوشته‌ها
182
لایک‌ها
25
سن
38
محل سکونت
مشهد
سایتم وردپرس نیست و با php و فریمورک لاراول نوشته شده
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
7,193
لایک‌ها
16,435
محل سکونت
اهواز - تهران
آدرس سایتتون رو توش جایگزین کنید
تست کنید ببینید اوکیه؟
کد:
//Rewrite to www
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^subdomin.mydomin.com[nc]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.subdomin.mydomin.com/$1 [r=301,nc]


//301 Redirect Old File
Redirect 301 /product/123/ /subproduct/123/456/name
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
7,193
لایک‌ها
16,435
محل سکونت
اهواز - تهران
ببخشید اشتباه بود..
اصلاح شد:

کد:
//Rewrite to www
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^subdomin.mydomin.com[nc]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.subdomin.mydomin.com/$1 [r=301,nc]

//301 Redirect Entire Directory
RedirectMatch 301 /product/123(.*) /subproduct/123/456/name/$1
 

saze20

Registered User
تاریخ عضویت
13 آگوست 2013
نوشته‌ها
182
لایک‌ها
25
سن
38
محل سکونت
مشهد
کار نمیکنه
ضمنا نمیخوام سایت با www باز بشه
باید اینجوری باز بشه:


ضمنا توی خط آخر
RedirectMatch 301 /product/123(.*) /subproduct/123/456/name/$1
عدد 123 متغییره و برای هر محصول یه عددی میشه
و عدد 456 ثابته
و name هم متغییره
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
7,193
لایک‌ها
16,435
محل سکونت
اهواز - تهران
کار نمیکنه
ضمنا نمیخوام سایت با www باز بشه
باید اینجوری باز بشه:


ضمنا توی خط آخر
RedirectMatch 301 /product/123(.*) /subproduct/123/456/name/$1
عدد 123 متغییره و برای هر محصول یه عددی میشه
و عدد 456 ثابته
و name هم متغییره
اون www توی خط 5 بخشی از کده و توی آدرس نقشی نداره معمولا.. (اگه تاثیر داشت برش دارید)
اینو بررسی کنید:

کد:
//Rewrite to www
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^subdomin.mydomin.com[nc]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.subdomin.mydomin.com/$1 [r=301,nc]

//301 Redirect Entire Directory
RedirectMatch 301 /product/$1(.*) /subproduct/$1/456/$1
 
Last edited:

saze20

Registered User
تاریخ عضویت
13 آگوست 2013
نوشته‌ها
182
لایک‌ها
25
سن
38
محل سکونت
مشهد
نه متاسفانه این هم کار نکرد
نمونه لینک ها رو براتون توی خصوصی فرستادم
 

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2014
نوشته‌ها
5,065
لایک‌ها
8,692
محل سکونت
ROOT
این کد رو تست کنید:

Apache config:
RedirectMatch 301 "^/product/(.*)/(.*)" "http://example.com/subproduct/$1/456/$2"

بجای http://example.com آدرس سایت خودتون رو بزارید
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
7,193
لایک‌ها
16,435
محل سکونت
اهواز - تهران
ریدایرک معمولا برای هدایت بازدید کنندگان از گوگل هست که روی لینک با ساختار قدیم کلیک میکنن..
یعنی برای لینک هایی هست که مربوط به سایت شماست و جای دیگه یی ثبت شده..
ولی اگه ورودی خاصی از جایی ندارید.. یا بهتر بگم لینک محصولاتتون توی سایت دیگه یی نیست..لازم به ریدایرکت نیست..
ساختار جدید لینک هاتون به صورت هوشمند توی خود ساختار سایت بعد از هر تغییری خودکار تغییر میکنه..

خلاصه بگم اگه لینک های دینامیک توی سایتتون سالم کار میکنن نیازی به ریدایرکت نیست..
اگر هم سالم کار نمیکنن باید اصولی و ریشه یی درستش کنید..
 

saze20

Registered User
تاریخ عضویت
13 آگوست 2013
نوشته‌ها
182
لایک‌ها
25
سن
38
محل سکونت
مشهد
لینک های جدید سالم هستن و مشکلی ندارن
لینک های قدیمی هم از گوگل و هم از بک لینک هایی که توی سایتها وبلاگها ایجاد شده ، ورودی دارن
و با توجه به اینکه تعداد محصولات زیاده و از طرفی بازاریابهایی که این محصولات رو توی سایت ها و وبلاگهاشون بازاریابی کردن هم تعدادشون زیاده ؛ این لینک های قدیمی بصورت دائمی ورودی دارن و روزانه شاید به 500 ورودی هم برسه که همشون به صفحه 404 میرن

به همین خاطر امکانش نیست که لینک ها رو دونه دونه ریدایرکت کنم و یه کد میخواستم که حداقل برای هر کدوم از فروشگاه های کاربران ، لینکهای قدیمی رو به لینک های جدید ریدایرکت کنه
 

saze20

Registered User
تاریخ عضویت
13 آگوست 2013
نوشته‌ها
182
لایک‌ها
25
سن
38
محل سکونت
مشهد
آیا میشه آیدی محصول و اسم فروشگاه (سابدامنه) رو که توی مرورگر هست دریافت کرد؟
و بعدش محصولی که مرتبط به همون آیدی توی همون فروشگاه هست رو به بازدیدکننده نمایش داد؟ (حتی اگه شده توی حالت جستجو هم نمایش داده بشه ، عالی میشه)
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
7,193
لایک‌ها
16,435
محل سکونت
اهواز - تهران
لینک های جدید سالم هستن و مشکلی ندارن
لینک های قدیمی هم از گوگل و هم از بک لینک هایی که توی سایتها وبلاگها ایجاد شده ، ورودی دارن
و با توجه به اینکه تعداد محصولات زیاده و از طرفی بازاریابهایی که این محصولات رو توی سایت ها و وبلاگهاشون بازاریابی کردن هم تعدادشون زیاده ؛ این لینک های قدیمی بصورت دائمی ورودی دارن و روزانه شاید به 500 ورودی هم برسه که همشون به صفحه 404 میرن

به همین خاطر امکانش نیست که لینک ها رو دونه دونه ریدایرکت کنم و یه کد میخواستم که حداقل برای هر کدوم از فروشگاه های کاربران ، لینکهای قدیمی رو به لینک های جدید ریدایرکت کنه
درست...
این نوع دایرکتی که میخواید یکم پیچیده ست..
باید دوستان دیگه بیان یاری برسونن..

آیا میشه آیدی محصول و اسم فروشگاه (سابدامنه) رو که توی مرورگر هست دریافت کرد؟
و بعدش محصولی که مرتبط به همون آیدی توی همون فروشگاه هست رو به بازدیدکننده نمایش داد؟ (حتی اگه شده توی حالت جستجو هم نمایش داده بشه ، عالی میشه)
از شدن میشه ولی من بلد نیستم..
دوستان با تجربه زیاد هستن اینجا, راهنمایی میکنن..
 

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2014
نوشته‌ها
5,065
لایک‌ها
8,692
محل سکونت
ROOT

golten

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
7 جولای 2018
نوشته‌ها
123
لایک‌ها
88
اگه از لاراول استفاده شده، هیچ کدام از پیشنهادهای فوق اصولی نیست
شما باید در فایل route آدرس دهی مربوط به product رو پیدا کنید و تنظیم کنید برای subproduct هم آدرس دهی مشابه انجام بشه
 
بالا