آژانس هواپیماییexchanging

درخواست کد هوشمند در php

شروع موضوع توسط kvm ‏25 آپریل 2010 در انجمن PHP

  1. kvm

    kvm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2009
    نوشته ها:
    450
    تشکر شده:
    25
    من یک سایت رو include کردم و با کلیک بر روی صفحات ،تایتل صفحه هیچ تغیری نمیکنه و یک عبارت ثابت هست.حالا میخوام با تغییر صفحات عنوان صفحه هم تغییر کنه.یک کد هوشمند میخوام که تایتل صفحه رو تشخیص بده و جای گذاری عبارت ثابت کنه.
    حالا این کد رو چطوری باید بنویسم؟:)
     
    rezasplus از این نوشته تشکر کرده است.
  2. Amenocy

    Amenocy کاربر فعال برنامه نویسی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    3,243
    تشکر شده:
    626
    محل سکونت:
    اردوگاه کار اجباری
    تایتل رو از کجا باید بگیره ؟ از کجا تشخیص بده ؟ از ضفحه اینکلود ؟ خب اگه هر بار فقط یک صفحه اینکلود میشه میتونید توی صفحه تگ تتایتل رو تشکیل بدید . ولی اگر میخوا خیلی باحال باشه . یه فانکش بنویس که قسمت هدر رو درست کنه . شما هر جا خواستی هر چیزی توش قرار بدی . مثلا تایتل و ....
     
    rezasplus از این نوشته تشکر کرده است.
  3. kvm

    kvm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2009
    نوشته ها:
    450
    تشکر شده:
    25
    صفحه به صورت iframe هست.با کلیک بر روی لینکهای داخل iframeوارد صفحه جدید میشه اما عنوان سایت ثابته.اینجا میخوام عنوان اصلی سایت جای گزین تایتل iframe بشه.اگه میشه بیشتر توضیح بده.
     
    rezasplus از این نوشته تشکر کرده است.
  4. Amenocy

    Amenocy کاربر فعال برنامه نویسی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    3,243
    تشکر شده:
    626
    محل سکونت:
    اردوگاه کار اجباری
    دلیلش اینه که لینک ها توخود آی فریم باز میشن . اگه _blank اضافه کنی که تو صفحه جدید باز بشه مشکل حل میشه .
     
    rezasplus از این نوشته تشکر کرده است.
  5. kvm

    kvm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2009
    نوشته ها:
    450
    تشکر شده:
    25
    ممنون از راهنماییت ولی من کد php برای تشخیص تایتل میخوام.تایتل باید حتما داخل آی فریم عوض بشه.
     
    rezasplus از این نوشته تشکر کرده است.
  6. kvm

    kvm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2009
    نوشته ها:
    450
    تشکر شده:
    25
    نمیخوام از آی فریم خارج بشه.تو خود آی فریم میخوام عنوان سایت عوض بشه.
    اگر کسی کد php داره که بطونه تایتل رو تشخیص بده.
    کسی میتونه راهنمایی کنه یا اگه راه حل دیگه دارید لطفا بگید؟؟
     
    rezasplus از این نوشته تشکر کرده است.
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Amenocy

    Amenocy کاربر فعال برنامه نویسی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    3,243
    تشکر شده:
    626
    محل سکونت:
    اردوگاه کار اجباری
    خب شما تو اون صفحه ای که اینکلود میکنی تایتل رومشخص کن با یک متغییر . و بعد از اینکلود تو صفحه اصلی به تایتل نسبت بده (داخل تگ تایتل نمایش بده )
     
    rezasplus از این نوشته تشکر کرده است.
  9. kvm

    kvm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2009
    نوشته ها:
    450
    تشکر شده:
    25
    من دوتا فایل دارم یکیiframe.tpl و یکی index.php محتوای آی فریم تو صفحه اندکس نشون داده میشه.کدهاشو زیر گذاشتم.اگه میتونی یه لطفی من و این کدها رو تغیر بده تا اونی که میخوام بشه.

    iframe.tpl

    <META name="iframe" CONTENT="INDEX" >
    <meta name="googlebot" content="index, follow" />
    </head>
    <title>site</title>
    <frameset frameborder="0" framespacing="0" border="0" rows="*">
    <frame src="http://www.site.com">
    <noframes>

    </noframes>
    </frameset>
    </html>




    index.php



    <?php
    $tplfile = implode('',file('iframe.tpl'));
    $tplfile = str_ireplace('{url}',base64_decode($_GET['url']),$tplfile);
    echo $tplfile;
    ?>
     
    rezasplus از این نوشته تشکر کرده است.
  10. Amenocy

    Amenocy کاربر فعال برنامه نویسی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    3,243
    تشکر شده:
    626
    محل سکونت:
    اردوگاه کار اجباری
    خب . الان من گوگل دات کام رو برات نمایش دادم ولی نمیدونم . میخوای تایتل صفحه ای که داخل فریم باز میشه . به عنوان تایتل اصلی باشه ؟
    یا این که تایتل رو خودت وارد کنی ؟! اگه میخوای خودت وارد کنی که یه تگ تایتل اضافه میکنی فقط ! به اول صفحه قبل از فریم .

    PHP:
    <META name="iframe" CONTENT="INDEX" >
    <
    meta name="googlebot" content="index, follow" />
    </
    head>
    <
    iframe src='http://www.google.com' scrolling='no' frameborder='0'  target='_self' align='center' width='100%' height='100%' ></iframe>
    اکه بصورتی که گفتم میخوای . باید صفحه رو قبل از این که نشون بدی . تایتلش رو پیدا کنی .

    یه راهنما برای این امر !

    http://www.drquincy.com/blog/get-remote-web-page-info-with-php/
     
    rezasplus از این نوشته تشکر کرده است.
  11. kvm

    kvm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2009
    نوشته ها:
    450
    تشکر شده:
    25
    ممنون از راهنماییت.:)
     
    rezasplus از این نوشته تشکر کرده است.
  12. rezasplus

    rezasplus کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2013
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    سلام و خسته نباشید
    منم همین مشکل رو دارم البته سایتی که من ساختم با اچ تی ام ال هستش و داخل صفحه اصلی iframe قرار دادم
    الان موندم چطوری میتونم تایتل صفحه هایی که قراره در iframe نمایش داده بشه در صفحه اصلی که همون index.htm هستش نمایش داده بشه
    برای مثال صفحه اصلی تایتلش "خانه" هستش و لینک منو برای صفحه (تماس با ما) که قراره درون iframe نمایش داده شه تایتلش "تماس با ما" هستش الان من چطوری میتونم این تایتل رو جای تایتل "خانه" نشونش بدم
    برای نمایش صفحات در iframe من صفحه های جداگانه طراحی میکنم که داخل فریم نمایش داده بشن - بقولی یک صفحه index.htm دارم و صفحه های جداگانه برای تماس با ما - دانلود و دیگر صفحه ها

    ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
    یا حق