• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست کردیت کارت بسیار فوری و حیاتی

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
سلام ،

کردیت کارت لازم دارم با این شرایط :

- نام و نام خانوادگی یا نداشته باشه ، یا به اسمی که من لازم دارم باشه .

- آدرس یا نداشته باشه ، یا آدرسی که من میخوام باشه ( آدرس در آلمان هست )

- امکان گزارش گیری داشته باشه ( Transaction History )

- واحد ارزی کارت ( دلار آمریکا ) باشه.

- در سایت MoneyBookers کار بکنه .

- مبلغ داخل کارت اصلا مهم نیست . ۵ دلار هم داشته باشه کافیه .

- هزینه صدور هم خیلی مهم نیست . باهم کنار میایم.

فعلا یه دونه میخوام . اگر گرفتم و این شرایط رو داشت ، چند تا دیگه هم میخوام.

هر کسی خودش داره یا سراغ داره ... در همین تاپیک اعلام کنه لطفا.

ممنونم./

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
شايان جان

يه زماني ميلاد (persian_earning ) از اين كارتها زياد داشت . الان مدتي است كم مراجعه مي كنه به فروم .

من باهاش تماس مي گيرم و مي گم به اين تاپيك بياد . ( اگه دستش داشته باشه )

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
شایان جان من ویزا ویرچوآل گیفت کارد دارم، همه شرایط بالا را دارد فقط در مانی بوکرز تاحالا امتحانش نکردم، مینیمم مبلغش کارتها هم بیست و پنج دلار است که با هزینه صدور میتونم سی و چهار و پانصد تقدیمتان کنم. :)

بین خودمان باشد ولی خاطرتان پیش بهروز جان خیلی عزیز است ;)

smartchain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ،

کردیت کارت لازم دارم با این شرایط :

- نام و نام خانوادگی یا نداشته باشه ، یا به اسمی که من لازم دارم باشه .

- آدرس یا نداشته باشه ، یا آدرسی که من میخوام باشه ( آدرس در آلمان هست )

- امکان گزارش گیری داشته باشه ( Transaction History )

- واحد ارزی کارت ( دلار آمریکا ) باشه.

- در سایت MoneyBookers کار بکنه .

- مبلغ داخل کارت اصلا مهم نیست . ۵ دلار هم داشته باشه کافیه .

- هزینه صدور هم خیلی مهم نیست . باهم کنار میایم.

فعلا یه دونه میخوام . اگر گرفتم و این شرایط رو داشت ، چند تا دیگه هم میخوام.

هر کسی خودش داره یا سراغ داره ... در همین تاپیک اعلام کنه لطفا.

ممنونم./
money bokers زنگ میزنه تایید میکنه قرارداد میده بهت امضا کنی فکس کنی با cc معمولیم بعیده بتونی حساب باز کنی چه برسه هک شده!:blink: :f34r:

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بهتره از www.ashian.ir بگیری.کارشون خوبه..

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
money bokers زنگ میزنه تایید میکنه قرارداد میده بهت امضا کنی فکس کنی با cc معمولیم بعیده بتونی حساب باز کنی چه برسه هک شده!:blink: :f34r:
برای تایید ؟
فکر کنم اشتباه کردید .
چون من حسابم بدون تماس تلفنی تایید شد . ! :blink:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
شايان جان

يه زماني ميلاد (persian_earning ) از اين كارتها زياد داشت . الان مدتي است كم مراجعه مي كنه به فروم .

من باهاش تماس مي گيرم و مي گم به اين تاپيك بياد . ( اگه دستش داشته باشه )
بهروز جان خیلی لطف کردی ... جبران کنم ;)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
شایان جان من ویزا ویرچوآل گیفت کارد دارم، همه شرایط بالا را دارد فقط در مانی بوکرز تاحالا امتحانش نکردم، مینیمم مبلغش کارتها هم بیست و پنج دلار است که با هزینه صدور میتونم سی و چهار و پانصد تقدیمتان کنم. :)

بین خودمان باشد ولی خاطرتان پیش بهروز جان خیلی عزیز است ;)
خب خیلی خوبه ... اینکه همه شرایط بالا رو داره خودش یه قدم بزرگه :D فقط میترسم مثل کارت‌های creditcard.ir ( زنیت پی ) تو moneybookers اصلا add نشه ! ( اونارو اصلا به عنوان کارت valid نمیشناسه ... دیگه کار به بقیه ماجرا نمیکشه ... )

خب میلاد جان ... حداقل کارتی که میتونی بدی به من چه قدر هست ؟ و اینکه اگر اصلا تو moneybookers نذاشت که add کنم ، پس میگیری ؟! :D منظورم اینه که این کارت ها با اسم آدرس ثبت میشه ؟ ( اگر اینطوری باشه دیگه بعدش به درد شما نمیخوره ! ) ولی اگر اسم و آدرس نداشته باشه یا شما یا خود من میتونیم بفروشیم دوباره ....

بهروز خان هم به بنده لطف دارن :X

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
لطفا خارج از موضوع پست نزنید ! ممنون./

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
ممنون جناب بیگدلی ... اگر کارت‌های اقا میلاد نشد ، میرم سراغ اونا ...
من الان سایتشون رو دیدم ... نوشته قابل استفاده در paypal هم نیست ! اگر در paypal نباشه ، تو moneybookers که بعید میدونم کار کنه ... ولی بازم سوال میکنم ازشون.

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من الان سایتشون رو دیدم ... نوشته قابل استفاده در paypal هم نیست ! اگر در paypal نباشه ، تو moneybookers که بعید میدونم کار کنه ... ولی بازم سوال میکنم ازشون.

اونا ریسلر www.graphcard.com هستن دیگه;) من ازشون 6 ماه پیش کارت گرفتم و باهاش آکانت پی پال را وریفای هم کردم،الان هم لیمیت نشده و مشکلی نداره.... بنظرم خدماتی که میدن،محدود ولی بدردبخور هستش.:happy:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اونا ریسلر www.graphcard.com هستن دیگه;) من ازشون 6 ماه پیش کارت گرفتم و باهاش آکانت پی پال را وریفای هم کردم،الان هم لیمیت نشده و مشکلی نداره.... بنظرم خدماتی که میدن،محدود ولی بدردبخور هستش.:happy:
من میتونم بفروشم بهتون ویزا و مستر کارت از US
هر کی خواست پیغام خصوصی بده !
خرید های اینتر نتی هم اگه جنس باشه به ازای هر دلار 950 تومان
اگه خرید محصول اینترنتی باشه 50% قیمت

اینجا جای تبلیغ نیست !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
با کارتهایی که ادنان می ده من تست کردم شد.
مطمئنید ؟!؟!؟!؟!؟!؟ من از جناب ادنان کارت گرفتم ... ولی کارت‌های ایشون واحد ارزش دلار نیوزلند هست ! من هم تو moneybookers کارت رو add کردم ، Transaction هم داد ! مشکل اینجاس که برای verify شدن باید مبلغی که از کارت کم شده رو اونجا وارد کنید ، و چون این مبلغ در transaction به دلار نیوزلند هست باید تبدیل بشه ، تبدیل هم کردم و وارد کردن بازم نشد! چون باید دقیقا همونی باشه که برداشت شده و این عملی نیست ! ۳ بار هم بیشتر نمیذاره امتحان کنید !

شما چطوری این کار رو کردید ؟؟؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
grapchcard رو میشناسم ... اگر بشه که خب حتما ازشون میگیرم . فعلا منتظر جواب میلاد خان هستم. ایشون بالاخره معرفی شده و کاربر فروم هستند ... ;)

persian-earning

کاربر فعال
لایک‌ها
1
شایان جان من برای امتحان یک کارت را در اکانت مانی بوکرز خودم اد کردم، کارت اد شد ولی امکان وریفای اکانت با این کارت نبود و این پیغام را برگرداند:
For security reasons, this credit/debit card cannot be used to verify your identity.

بعید میدونم کارتهای No Name و No address امکان وریفای کردن مانی بوکرز را داشته باشند، اگر هم میخواهید تست کنید حتما با کارتهایی امتحان کنید که با اسم شما و بیلینگ آدرس مشخص صادر می شوند.

در مورد کارد که نتونستم کمکی انجام بدهم ولی اگر مشکلتان در outgoing transaction limit میتوانید از اکانت من استفاده کنید چون من آدرس و اکانت بانکم را وریفای کردم و لیمیتم به نزدیک یازده هزار دلار افزایش پیدا کرده است. :)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
در مورد کارت ... خیلی حیف شد :( در مورد limit هم مشکل اینکه که پول الان تو حساب مونده و limit تموم شده ! اینو که نمیشه کاریش کرد نه ؟

persian-earning

کاربر فعال
لایک‌ها
1
در مورد کارت ... خیلی حیف شد :( در مورد limit هم مشکل اینکه که پول الان تو حساب مونده و limit تموم شده ! اینو که نمیشه کاریش کرد نه ؟
اگر قبلا آدرس و اکانت بانکتان را وریفای کردید و یا امکان آن را ندارید...متاسفانه خیر !

بالا