ببخشید ولی مشکل الان چیه؟ کارتو برای چی میخوای شایان؟ چرا با حساب بانکی وریفای نمیکنی
balabala کاربر قدیمی پرشین تولز کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 22 می 2005 نوشتهها 8,362 لایکها 5,745 سن 42 محل سکونت یه خورده اونورتر 11 آپریل 2007 #21 ببخشید ولی مشکل الان چیه؟ کارتو برای چی میخوای شایان؟ چرا با حساب بانکی وریفای نمیکنی
شايان مدیران قدیمی تاریخ عضویت 2 سپتامبر 2003 نوشتهها 4,814 لایکها 9 11 آپریل 2007 #22 خب مشکل همینه دیگه حساب بانکی تو آلمان به یه اسم خارجی چطوری باز کنم ؟!؟!
balabala کاربر قدیمی پرشین تولز کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 22 می 2005 نوشتهها 8,362 لایکها 5,745 سن 42 محل سکونت یه خورده اونورتر 11 آپریل 2007 #23 اوه چرا آدرس خودت رو ندادی؟ با ایران که مشکلی نداره (تا اونجایی که من میدونم) (از نظر اطلاعات شخصی هم کسی نمیفهمه اطلاعاتت رو چه ایرانی بزنی چه خارجی)
اوه چرا آدرس خودت رو ندادی؟ با ایران که مشکلی نداره (تا اونجایی که من میدونم) (از نظر اطلاعات شخصی هم کسی نمیفهمه اطلاعاتت رو چه ایرانی بزنی چه خارجی)
rin9mast3r محروم از فعالیت تجاری محروم از فعالیت تجاری تاریخ عضویت 9 جولای 2004 نوشتهها 1,502 لایکها 1 محل سکونت WE 12 آپریل 2007 #24 به نقل از شايان : grapchcard رو میشناسم ... اگر بشه که خب حتما ازشون میگیرم . فعلا منتظر جواب میلاد خان هستم. ایشون بالاخره معرفی شده و کاربر فروم هستند ... کلیک کنید تا بازشود... برادر شایان اگه نوز مشکلت حل نشده PM بده در خدمتم. کارت با 10 دلار بالانس موجود هستش. " قابل استفاده در MB و PP "
به نقل از شايان : grapchcard رو میشناسم ... اگر بشه که خب حتما ازشون میگیرم . فعلا منتظر جواب میلاد خان هستم. ایشون بالاخره معرفی شده و کاربر فروم هستند ... کلیک کنید تا بازشود... برادر شایان اگه نوز مشکلت حل نشده PM بده در خدمتم. کارت با 10 دلار بالانس موجود هستش. " قابل استفاده در MB و PP "