• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست کمک از دوستان متخصص سخت افزار(هارد)

farzadof

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان وقت بخیر :wacko:
من مدتی قیل یه لپتاپ گرفتم که بد از مدتی به دلایل ویروسی شدن و سنگین تر شدن اف دیسکش کردم.
هارد 320 گیگ هست ولی وقتی خواستم از محیط داس و با بوت ویندوز 98 اف دیسک بکنم فرمت هر درایو 80 گیگی تقریبا 4 روزی طول کشید!!!!
که بعد از این موضوه دیگه بی خیال شدم و با پارتیشن مجیک انجامش دادم.
حالا هرچی ویندوز جدید نصب میکردم روی سرعتش تاثیری نداره یعنی وقتی میخواهم از فولدری به فولدر دیگه برم و یا هرکاری بکنم چند لحظه کوتاه هنگ میکنه!
اینم عکس نرم افزار اچ دی تیون:
sde0frobe30rkz1exeuf.jpg

واقعا کلافم کرده خواهش میکنم دوستان راهی رو برای درست کردن و احیای هارد پیشنهاد بدن.
دوستان خواهش میکنم اگر تجربه ای دارید در میان بزارید و یا راه حل

یه دنیا ممنون :heart:

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
مشخصات سيستم چي هست !
از چه ويندوز و چه نسخه اي استفاده ميكنيد !
فقط هنگام استفاده از درايوهاي هارد سيستمت كند عمل ميكنه يا تمامي محيط ها اين جوري هست ؟
احتمال اينكه هاردت بدسكتور داشته باشه هست و بايد ببينيد در كدوم منطقه بد سكتور داره و يك ويندوز خارج از اون قسمت نصب كنيد
مثلا اين سري درايو G نصب كن
اين برنامه خوبه براي تشخيص بدسكتور داشتن هارد
HDD Regenerator
واسه هارد 320 حدودا 3 ساعت وقت ميبره
ابزارات خوبي هم براي فرمت سطح پايين هارد وجود داره كه تقريبا خيلي مشكلات رو ميتونه براي مدتي رفع كنه = HDD Low Level Format
اگه حوصله داري بايد تست كنيد و اگر حوصله اين كار رو نداشته باشي بايد دنبال يك هاردي باشه ويندوزت رو اونجا نصب كني و ببيني مشكلت حل ميشه يا نه
البته مشكل ايجاد شده از جانب كارت گرافيك هم ميتونه باشه ولي براي مورد شما هارد محتمل تره

farzadof

Registered User
لایک‌ها
25
درود
عرفان عزیز ممنون بابت توجهتون.
1-مشخصات سیستم:
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.36 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2310M Core i3 2.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Intel HD Graphics 3000 Dynamic Video Memory Technology - MB UpTo 1695 MB
صفحه نمایش: 15.6" LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
نام ها ديگر : HP ProBook 4530s
لینک
2-حقیقتش در مورد ویندوز چون روش ویندوز 7 اورجینال نصب بود من بعد از پارتیشن بندی همونو نصب کردم و ultimate و pro نصب شد روش ولی بعدا فهمدیم به صورت پیش فرض روی این سیستم ها home premium نصب میشه و الان همونو نصب کردم.
3-کلا هر کاری میکنم گیر داره و در تمام جاها به همین شکله
.
.
.
.
حوصله که صد در صد دارم چون فقط میخوام سیستم درست بشه.
نرم افزار HDD Regenerator رو نصب کردم ولی هرچی بالا پایین کردم نتونستم باهاش کار کنم
دیشب HDD Low Level Format رو هم زدم و دوباره ویندوز جدید نصب کردم الان درسته ولی بعد از نصب کردن ک__ر_ک و درایورها دوباره قفل شدن ها شروع میشه.

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سيستمت زياد قديمي هم نيست اگه گارانتي داره ببر گارانتي/
ولي اگه ميخواي با نرم افزار HDD Regenerator كار كني بايد ي سي دي بودت يا فلش بودت درست كني و موقعي كه سيستم مياد بالا توش راهنما داره و ميتوني بزاري كار خودش رو كنه

بالا