• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست کمک برای ردیابی شماره تلفن با پیش شماره 0919 که مربوط به یک کلاهبرداره ... خواهشا کمک کنید

amindusti

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان اگه کسی میتونه یه خط 0919 رو واسم ردیابی کنه که کجاست خیلی کمکم کرده و این طرف یه کلاهبرداره که شاکی زیاد داره و پول مردم رو خورده ...

من میخوام شخصا پیداش کنم چون شاکی زیاد داره بعید به پولمون اینجوری برسیم این شخص کلاهبردار مدیر عامل یکی از تعاونی های مسکن مهر بوده که با همدستی مدیر عامل های تعاونی های دیگه یه باند کلاهبرداری راه انداخته بودن و پولارو از ملت گرفته و متواری هست ... الان به خاطر این قضیه تمام تعاونی های مسکن مهر رو تعطیل کردن

من شکایت کردم دادسرا الهیه و کلانتری 101 تجریش که رئیس کلانتری گفت بهترین راه اینه که خودت پیداش کنی ... منم یه شماره ازش دارم که زنگ میخوره ولی جواب نمیده ...

Last edited:

tinaati

Registered User
لایک‌ها
46
داداش 0919 تالیا نیست تکلیف خودنو مشخص کن تالیاست یا همراه اول ؟

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
هیچکس جز وزرات اطلاعات نمیتونه رد یابی کنه
شخص هم الا دیگه همه زرنگ شدن
سیم کارتشونو میزنن به نام یه نفر دیگه و راحت دزدی و گراگنگیری و ... انجام میدن!

mehdi136/8

Registered User
لایک‌ها
53
هیچکس جز وزرات اطلاعات نمیتونه رد یابی کنه
شخص هم الا دیگه همه زرنگ شدن
سیم کارتشونو میزنن به نام یه نفر دیگه و راحت دزدی و گراگنگیری و ... انجام میدن!

بهرحال اگه مبلغ کلاهبرداری خیلی بالا باشه ارزششو داره این هم میتونه یه سر نخ باشه.
ما که پدرمون دراومد بعد از چند سال تا به پولمون رسیدیم ارزشش هم داشت!

پ.ن: جناب استارتر توی یه دفتر خدمات ارتباطی آشنا داشته باشید راحت کارتون راه میفته بهرحال نتونستید شاید بتونم کمکتون کنم.

hooman2090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شکایت کن به اگاهی اگه مبلغ بالا باشه نصف روزه برات پیدامیکنن حتا اگه موبایلشم خاموش باشه.

بالا