• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست S6 دو سیم کارت (SM-G9200)

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دادا الان بدو ورود هست تازه قیمتا بشدت فضایی :)

ashkanyp

Registered User
لایک‌ها
26
والا با این وضعی که S6 دو سیم قیمتش فضاییه تصمیم گرفتم S6 معمولی بردارم 2300
نوت نمیرزه این قیمتا دیگه چون الان با گارانتیش نزدیک 1800 داره میاد مدل C مدل H که دیگه هیچی به رحمت خدا رفت بنده خدا کسایی که رفتن بالای 2.5 با بیمه گرفتن البته همون موقع هم نباید میخریدن چیزی که 3G بود یه سری فروشنده گفتن بخرید با خیال راحت الان همونا میگن H داری 3G داری پس بیا زیر 1500 بده
کلا سامسونگ به شدت مافیایی وارد میشه و همش زد و بنده یادتون باشه H اومد صداش در نمیومد 3G فقط و میگفتن C وارد نمیشه تو ایران ، بارشون که تموم شد رفتن C آوردن و روی H نوشتن 3G ولی مردم چیکار میکنن ؟ هجوم میارن میخرن !
نوت بد زمین خورد این هفته و آوردن Note edge چند ماه قبل از S6 من نمیدونم چه هدفی داشت ؟ پول از مردم بیچاره بگیرن و بعد بیاد پایین ؟

n550

Registered User
لایک‌ها
523
اولا نوت4 ربطی به اس6 نداره......
دوما اس6 هم دوسیمش دو نسخه داره...یکی مدل g920 fd و یکی هم مدل g9200 هستش..اولی مخصوص کشورهای جهان سومه دومی مخصوص امریکا و اسیای جنوب شرقی و چین..فرقشونم در دوسیم همزمان بودنشون هست....اولی یکی در میون یا همون اکتیو تنهاست..دومی فول اکتیو هست...

ashkanyp

Registered User
لایک‌ها
26
والا اینکه ربط داره یا نداره مهم نیست مهم اینه که از وقتی S6 با گارانتی تو بازار تهران نشست تمام قیمت ها اومده پایین و همه دارن افت میکنن

شما از فردا نگاه کن قیمتا تا آخر هفته چی میشن

معلومه وقتی میشه S6 خرید 2300 آدم نمیره خیلی چیزارو تو این رنج بخره یه چیز طبیعیه

همین One m9 از 2700 تا 2500 ظرف مدت 1 روز خودم دیدم اومد و الانم که نزدیک 2300 هم گیر میاد

یه سری سایتن تو pt هم آگهی دارن من اسم نمیبرم که یه قیمتایی میذارن و منتظرن ببینن تهران با گارانتی چند میشه بعد سریع میارن پایین ، حتما تو 2 روز بار جدید و ارزون اومده ؟ نه فقط و فقط حاشیه سود چند صد درصدو کمتر میکنن

این هفته همه قیمتا میریزه خودتون ببینید

Last edited:
بالا