persian.sajjad
کاربر تازه وارد
سلام برای من در نسخه دسکتاپ درخواست اومده تبلیغ نوتیف و ثابت پایینی بردارم که مربوط به یکتانت هست. حالا موندم بردارم یا نه. آخه الان درآمدم خوب شده. تقریبا 90 درصد بازدید هم از کروم هست.
...............................................سلام جناب نجفی
از سمت گوگل کروم جریمه شدید
این مشکل فقط بخاطر پاپ آپ نیست ، هر تبلیغی به جز سیستم گوگل ادسنس از دید گوگل غیراستاندارد هست و ممکنه مشمول جریمه بشه
مهمترین هاشون پاپ آپ ، پاپ باکس ، بنر های شناور در موبایل ، لایت باکس ، ریدایرکت سایت ، پخش خودکار موسیقی و ویدئو ، بنر هایی با لینک های فریبنده (برای مثال بنر های زیر لینک دانلود آهنگ ) و سیستم های ارسال پوش شناور هست
به صورت کلی آنچه مانع از دیدن کامل سایتتون توسط بازدید کننده بشه و متن ها زیر اون قرار بگیرند مضره
پاپ آپ هایی الان رایج هستند در پنچره یا تب جدید باز میشن و استفاده به تنهایی خطری نداره و مشمول جریمه سنگین نمیشه منتها اگر از موارد بند بالا ، دو یا سه تا با هم استفاده بشند مشمول جریمه میشه
بررسی نسخه دسکتاپ :
https://www.google.com/webmasters/tools/ad-experience-desktop?hl=en&siteUrl=
بررسی نسخه موبایل :
https://www.google.com/webmasters/tools/ad-experience-mobile?hl=en&siteUrl=
بعد از علامت مساوی ادرس سایتتون را بزارید
راه حل مشکل :
1. حذف تمامی کد های جاوا و تبلیغات از سایت (هر چی تبلیغ هست و سریعا )
2. ارسال درخواست ری ویو به گوگل ( ایمیل اخطار باید اومده باشه و شما نادیده گرفتید )
3. بعد از قبول درخواست میتونید مجدد تبلیغات بزارید اما با رعایت نکته عدم استفاده همزمان از موارد بالا خصوصا موارد شناور که روی متن قرار میگیرند را اصلا نگذارید
سلام برای من در نسخه دسکتاپ درخواست اومده تبلیغ نوتیف و ثابت پایینی بردارم که مربوط به یکتانت هست. حالا موندم بردارم یا نه. آخه الان درآمدم خوب شده. تقریبا 90 درصد بازدید هم از کروم هست.
...............................................
بعدا از ارسال ری ویو چقدر طول میکشه رسیدگی کنن؟
پنل جدید کنسول گوگل چه اروری به شما نشون میده؟سلام
این مشکل همچنان پا برجاست!
بنده در پست های زیادی به صورت دستی، مجموعه لینک های مشابه رو اضافه کردم که اکثریت اون ها خاصیت target_blank دارند.
آیا کدی سراغ دارید که این خاصیت رو از روی اون لینک ها برداره؟
ممنون
سلام
این مشکل همچنان پا برجاست!
بنده در پست های زیادی به صورت دستی، مجموعه لینک های مشابه رو اضافه کردم که اکثریت اون ها خاصیت target_blank دارند.
آیا کدی سراغ دارید که این خاصیت رو از روی اون لینک ها برداره؟
ممنون
سلامپنل جدید کنسول گوگل چه اروری به شما نشون میده؟
این همه لینک تب جدید باز میشن
همین انجمن رو درنظر بگیر، این دلیل منطقی نیست که تب جدید مسدود بشه
مشکل از جای دیگه هست
سلامسلام
Google Search Console
Use Search Console to monitor Google Search results data for your properties.www.google.com
Google Search Console
Use Search Console to monitor Google Search results data for your properties.www.google.com
از لینک های بالا نسخه موبایل و دسکتاپ چک کنید ببینید توی کدوم حالت ادبلاکر براتون فعال شده
بعد نمونه میاره که مثلا به فلان دلیل تبلیغاتتون بلاک شده ( پاپ اپ لایت باکس تبلیغات پوش یا ... )
شما اون مواردی اشاره کردند را حذف کنید
از قبل ایمیل اخطار هم دادند که حاوی لینک ری ویو هست ، از اونجا درخواست ریویو بزنید
اگر مشکل را رفع کرده باشید کمتر از یک روز به درخواستتون پاسخ مثبت میدن و این مشکلی اشاره کردید رفع میشه
کلا کار روی وبلاگ اشتباهه .خیلی راحت می تونن وبلاگ رو حذف کنن یا اینکه همچین مشکلاتی پیش میاد.سلام
مشکل این جاست که اخطار برای دامنه ی اصلی blog.ir اومده، ظاهرا قرار نیست که مدیران بلاگ کاری بکنن، احتمالا چند وبلاگ تبلیغات مخرب دارن، اون ها هم باز شدن لینک ها در تب جدید رو برای همه ی وبلاگ ها مسدود کردند.
اخطار اینه :
This request will initiate a review for blog.ir and all its subdomains.
Ensure there are no abusive experiences before requesting a review, as there is a limit to the number of requests you can make. Learn more
A notification email indicating that you have requested a review will be sent to the verified webmaster of blog.ir along with any owners or users that have been added in Search Console. An obfuscated version of your email address will also be displayed in the change log.
در وبلاگ بنده پاپ آپ، لایت باکس و حتی تبلیغات بنری هم وجود نداره، از یکتانت استفاده می کردم که به خاطر همین مشکل، کلیک ها شمارش نمیشد.
پس راهی نمی مونه جر این که به صورت دستی باز شدن لینک ها در صفحه جدید رو غیر فعال کنم.