آقا بزار تجربیاته ژله درست کنیمو واست بنویسم .
اول یه لیوان آب جوش میریزی توو ظرفت بعد پودر ژلتو میریزی توش انقدر با قاشق هم میزنی که شفافه شفاف شه .
بعدش باید یه لیوان آب سرد بهش اضافه کنی حالا بستگی به خودت داره . اگه آب سرد زیاد بریزی شل میشه اگه هم کم بریزی سفت میشه . بعدش باید دوباره با قاشق همش بزنی بعدش بزاری توو طبقه ی معمولیه یخچال تا 7 یا 8 ساعت خودشو بگیره .
من امتحان کردم شیر ریختم خووب نشد خوشم نیومد . شیرو باید توو این ژله کاراملیا بریزی اون دسرا نه اینا . اینا خودش طعم داره .