• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دروغ های سئو

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
اتفاقا بنده با همین اصول ساده و البته 1 سال کار تونستم سایت موزیک خودم رو پیج 3 برسونم بدون حتی 1 لینک !
همین بک لینک ها اگر اصولی نباشند سایت بعد 2 ماه به فنا میره !
پیج سه با سی هیچ فرقی نداره.گاهی اوقات حتی تا اول صفحه دو هم میایید ولی صفحه یک نمیاد.(با کیورد رقابتی)
خیلی خوبه باز هم صفحه سه و قابل تحسین هست.اما صحبت ما سر اصول و ... نبود جناب وب مستر.اصول هم مدام در حال تغییر هستند.بنده هم به هیچ وجه منظورم تشویق به کلاه سیاه کار کردن نیست.

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
شما در سطح ابتدایی رو نگاه می کنید.سایت شارژ و چت رو میخواید محتوا بزنید؟ با چهارتا اصول قالب بیارید بالا؟ سایت دوربین مداربسته، آهنگ ، فیلم، طراحی سایت، سئو، دکوراسیون داخلی، تفریحی ، نیازمندی و ... رو میخواید با این چیزای پایه که گفتید بالا بیارید؟ فکر می کنید بقیه این کار هارو نمی کنن و فقط شما می کنید؟مواردی که اشاره کردید بسیار بسیار اصول پایه و مقدماتی هست.اگر شما با اینا نتیجه گرفتید مطمئن باشید که در سطوح رقابتی نبودید.فکر نکنید با اینا هر سایتی رو می تونید بالا بیارید.
من در سطوح بالای سئو عرض کردم.اون بالا ها، این چیزایی که گفتید کارساز نیست.
اتفاقا این سطوح بالای سئو هست که میگه بک لینک مطرح نیست.
بک لینک زمانی مطرح بود که الگوریتم جدید گوگل ارائه نشده بود الان به جرات میشه گفت بک لینک و این مسائل کم کم داره بی تاثیر میشه.
شما در سطح ابتدایی رو نگاه می کنید.سایت شارژ و چت رو میخواید محتوا بزنید؟ با چهارتا اصول قالب بیارید بالا؟
بله کاملا هر سایتی رو میشه با به روز کردن محتوا ، فعالیت در شبکه های اجتماعی و بقیه ابزارهای کمکی بالا آورد مخصوصا استفاده از کدهای html5 و تاثیر گرفته از وب معنایی
فکر می کنید بقیه این کار هارو نمی کنن و فقط شما می کنید؟
دقیقا مساله همینه ، بله بقیه این کار رو نمیکنن. کپی / پیست میکنن و نمیدونن تولید محتوا چه تاثیر مهمی در بالا بردن سایت داره.
شما فکر میکنید ساده ترین فاکتور موفقیت فروشگاهی مثل دیجی کالا چی بوده؟ یک چیز: تولید محتوا
الان یک سایت تولید محتوا میکنه و ۹۹ تای دیگه از اون کپی میکنن نتیجه این میشه که سایت اولی از همه بازدیدش بالاتر و بالاتر میره.
برای سایتهایی مثل دوربین مدار بسته و شارژ و ... هم میشه با هوشمندی یک قسمت خبر درنظر گرفت یا فروم و یا ... که مدام آپدیت کرد.
بک لینک خیلی مهم بود اما تا حدود ۳-۴ سال پیش ، اما الان با هوشمند شدن موتورهای جستجو جای خودش رو به محتوا ، هدینگ ها ، استفاده از schama ، کد نویسی اصولی و بر پایه وب معنایی و تگ های مرتبط داده.
هر وب سایتی این اصول رو رعایت کنه کم کم توی موتور جستجو جایگاه پیدا میکنه.

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
اتفاقا این سطوح بالای سئو هست که میگه بک لینک مطرح نیست.
بک لینک زمانی مطرح بود که الگوریتم جدید گوگل ارائه نشده بود الان به جرات میشه گفت بک لینک و این مسائل کم کم داره بی تاثیر میشه.

بله کاملا هر سایتی رو میشه با به روز کردن محتوا ، فعالیت در شبکه های اجتماعی و بقیه ابزارهای کمکی بالا آورد مخصوصا استفاده از کدهای html5 و تاثیر گرفته از وب معنایی

دقیقا مساله همینه ، بله بقیه این کار رو نمیکنن. کپی / پیست میکنن و نمیدونن تولید محتوا چه تاثیر مهمی در بالا بردن سایت داره.
شما فکر میکنید ساده ترین فاکتور موفقیت فروشگاهی مثل دیجی کالا چی بوده؟ یک چیز: تولید محتوا
الان یک سایت تولید محتوا میکنه و ۹۹ تای دیگه از اون کپی میکنن نتیجه این میشه که سایت اولی از همه بازدیدش بالاتر و بالاتر میره.
برای سایتهایی مثل دوربین مدار بسته و شارژ و ... هم میشه با هوشمندی یک قسمت خبر درنظر گرفت یا فروم و یا ... که مدام آپدیت کرد.
بک لینک خیلی مهم بود اما تا حدود ۳-۴ سال پیش ، اما الان با هوشمند شدن موتورهای جستجو جای خودش رو به محتوا ، هدینگ ها ، استفاده از schama ، کد نویسی اصولی و بر پایه وب معنایی و تگ های مرتبط داده.
هر وب سایتی این اصول رو رعایت کنه کم کم توی موتور جستجو جایگاه پیدا میکنه.
بله قبلا بک لیینک 90 درصد مفید بود الان 70 درصد مفید است.حق با شماست.اثرش کم شده (این صرفا نظر هست و بنده قانون کلی نمی گم و درست هم نیس کسی بگه).اکنون بنده در همین سال و سال پیش و ... با بک لینک در درزا مدت جواب گرفتم و مشکلی هم پیش نیومده.به این شدت پافشاری روی اعتقادتون اون هم برای سئو که سرشار از تغییرات هست، صحیح نیست و تا پای میدان عمل در چندین سایت موضوع رقابتی در صفحه یک گوگل به خصوص برای سایت های تازه تاسیس نباشید درست نیست انقدر سفت و محکم بگید این خوبه و این بده.هوشمندی که اشاره کردید هم اکنون خیلی ها انجام دادن و نتیجه نگرفتن.بهتره به عنوان یک نظر این رو بگید تا یه قانون کلی و تثبیت شده!مواردی که اشاره کردید صحیح هست اما زوایای دیگه هم هست که به اون توجه نکردید.مثل لینک های طبیعی و برندینگ قوی که سایت های موفق داشتند یا پیشکسوت بودنشون.در عین حال من مهم بودن on page seo و محتوا رو به هیچ وجه زیر سوال نمی برم.جای بحث داره و مفصله.به هر حال سپاس از شما.

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
بله قبلا بک لیینک 90 درصد مفید بود الان 70 درصد مفید است.حق با شماست.اثرش کم شده (این صرفا نظر هست و بنده قانون کلی نمی گم و درست هم نیس کسی بگه).اکنون بنده در همین سال و سال پیش و ... با بک لینک در درزا مدت جواب گرفتم و مشکلی هم پیش نیومده.به این شدت پافشاری روی اعتقادتون اون هم برای سئو که سرشار از تغییرات هست، صحیح نیست و تا پای میدان عمل در چندین سایت موضوع رقابتی در صفحه یک گوگل به خصوص برای سایت های تازه تاسیس نباشید درست نیست انقدر سفت و محکم بگید این خوبه و این بده.هوشمندی که اشاره کردید هم اکنون خیلی ها انجام دادن و نتیجه نگرفتن.بهتره به عنوان یک نظر این رو بگید تا یه قانون کلی و تثبیت شده!مواردی که اشاره کردید صحیح هست اما زوایای دیگه هم هست که به اون توجه نکردید.مثل لینک های طبیعی و برندینگ قوی که سایت های موفق داشتند یا پیشکسوت بودنشون.در عین حال من مهم بودن on page seo و محتوا رو به هیچ وجه زیر سوال نمی برم.جای بحث داره و مفصله.به هر حال سپاس از شما.
البته این رو هم اضافه کنم بک لینک ,Gov . Edu تاثیرش واقعا بالاست و نمیشه از تاثیرش گذشت

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
هر کلمه و عبارتی رو میشه قول داد.به شرط اینکه بتونید هزینه و کارهای لازم رو انجام بدید.
وقت بخیر . دوست عزیز یه راهنمایی ازتون بگیرم . میشه بفرمایید که عواملی که باعث میشن یک کلمه کلیدی در گوگل در صفحه ی اول لینک اول بشه چیا هستن ؟ آیا بازدید تاثیر گذار هست ؟ بسیار ممنون میشم که راهنمایی کنید تا بدونیم همه ی عواملی که باعث میشن تا یک کلمه کلیدی جای خودش رو لینک اول صفحه ی اول گوگل ثبت کنه چیا هستن ؟ بسیار ممنون

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
بسیار دیده می شود که اشخاص و شرکتهای بی اطلاع، یا از قصد و یا از سر نا اگاهی چنین حرف هایی را به مشتریان می زنند و چنین عبارت هایی را بکار می برند.هر بار اینها را مشاهده کردید از آنجا فرار کنید! دروغ های سئو و علت دروغ بودن هر کدام را با منطقی روشن برای شما نوشتم:

دکترای سئو!

سئو علم نیست، چیزی نیست که در دانشگاه ها تدریس شود.خود کارمندان گوگل هم به طور کامل الگوریتم های گوگل را نمی دانند.چیزی نیست که کسی درس بخواند و سپس مدرک آن را بگیرد! آن هم از نوع دانشگاهی! دروسی که برای سئو در کل دنیا ارائه می شود، تنها اصول پایه سئوست و مواردی است که توسط تجربه مدرس به دست آمده است امکان خطا و اشتباه در آن وجود دارد.لذا با شنیدن دکترای سئو، نیشخندی بزنید و آن شخص، شرکت، و سایت را ترک کنید.

پدر سئو، پیشکسوت سئوی ایران – پیشکسوت سئوی جهان

سئو مدام در حال تغییر است.چرا که نوع اطلاعات در سطح اینترنت تغییر می کند.مردم تغییر می کنند، وب مستران تغییر می کنند، روش های کلاه سیاه کاران تغییر می کند.نیاز کاربران تغییر می کند و در نتیجه الگوریتم و دور انداز های یک موتور جستجوی موفق (گوگل) هم تغییر می کند.

پس چیزی نیست که کسی بخواهد به تجربه خود بنازد! خیلی از سئوکاران قدیمی اکنون در سئوی سایت های جدید نا توانند.و بسیاری از سئوکاران جدید، اکنون از سئوکاران قدیمی قوی تر هستند.سئوکاران جدید نیز ممکن است که سرنوشت سئوکاران قدیمی که اکنون ناتوان شده اند دچار شوند.سئو هیچ پدری ندارد! راه کار هایی است برای افزایش رتبه در موتور جستجو! در آن اشتباه وجود دارد.هیچ چیز مطلق نیست.فاکتور های فراوانی وجود دارد که مدام در حال تغییر هستند.

با پاپ آپ و کلیک خوردن روی سایتتان، سایت شما را بالا می آوریم!

پاپ اپ و بازدید ها هیچ ربطی به رتبه گوگل ندارند(تاثیر بازدید در ابتدای کار بسیار بسیار ناچیز است).فقط منجر می شود که یک عدد (صرفا یک عدد) که رتبه الکسا نامیده می شود کاهش یابد و شما دلتان را به آن خوش کنید که رتبه شما سه رقمی یا چهار رقمی شده است! کلیک خوردن شما در موتور جستجو نیز ربطی به بالا ماندن و بالا آمدن شما ندارد! به این سادگی ها هم نیست که هر کس کلیک بیشتری بخورد در گوگل بالا بیاید!

متاسفانه من دیده ام که حتی می گویند پاپ آپ منجر به ایجاد بک لینک می شود! (ربطش را شما فهمیدید به من هم بگویید)

رتبه الکسا همه چیز است!

الکسا هیچ چیز نیست! وقتی سایت شما موضوع خاصی است برای مثال درب چوبی، آنتی ویروس یا … .، مگر چند نفر در روز این موضوعات را جستجو می کنند؟ پس چرا انتظار دارید الکسای دو و سه و چهار رقمی بدست بیاورید؟کمی منطقی باشید!به الکسا فقط به صورت دوره ای وقتی روی سئوی سایت خود کار می کنید نگاه کنید.رتبه الکسا هیچ ارتباطی با نتایج و رتبه در گوگل ندارد!

پیج رنک که بالا ورد، رتبه هم افزایش می یابد!

خیر! شاید قبلا این گونه بود.اکنون اینطور نیست! پیج رنک گوگل صرفا نشان از مهم بودن یک سایت است و اینکه گوگل تعداد بیشتری به آن سایت سر بزند.هیچ منطقی وجود ندارد که که سایت با پیج رنک کمتر نتواند بالای سایت پیج رنک بالا تر قرار بگیرد!و دیگر اینکه اگر هم رتبه افزایش یابد با چه عبارتی افزایش می یابد؟!!

بک لینک تایید شده گوگل! Google Certified Backlink

خودمان را مسخره کرده ایم؟ بک لینک تایید شده یعنی چه؟گوگل آنقدر ساده نیست که بگوید از اینجا بک لینک بگیر من رتبه ات را افزایش می دهم! گوگل اصلا نمی گوید بک لینک ایجاد کن! (منظور این نیست که بک لینک بد است)

من گاهی اوقات دیده ام که نوشته شده است بک لینک دارای گواهی گوگل! قصد کسانی که اینطور صحبت می کنند تنها گول زدن انسان های ساده و تازه از راه رسیده است.

فلان شخص یا شرکت با مدیران و کارمندان گوگل ارتباط دارد!

فرض کنید دارند.چه ربطی به اعتبار و دانش دارد؟مگر کارمندان گوگل به شما چیزی غیر از قوانینی که گوگل برای وب مستران وضع کرده اند می گویند؟پس ارتباط هیچ ربطی به دانش و تخصص در سئو ندارد.

برای اینکه در گوگل رشد کنی بک لینک بخر!

مگر به این سادگی هاست؟ هر کس برود بک لینک بخرد و در گوگل بالا بیاید؟یعنی رقابت آن موضوع، محتوا، سایت های لینک دهنده، و موارد مربوط به داخل صفحات on page seo هیچ هستند؟

بارها دیده ام که مشتریان ما بک لینک می خرند و بعد از مدت کوتاهی می گویند که نتیجه نگرفته اند و از ما میخواهند که سایتشان را بالا بیاوریم!

بک لینک خریدن ممکن است در افزایش رتبه (حتی در طولانی مدت) مفید باشد اما نه به این سادگی که صرفا چند سایت پیدا کنید و از آنها با کلمه و عبارتی که دوست دارید، لینک بخرید و نتیجه ببینید!

رتبه یک صفحه اول شما را با کمترین قیمت و زمان تضمین می کنیم!

هر جا که قیمت کم یا قول های محکم و اصرار سئوکار را مشاهده کردید سریعا به خود بیایید و آنجا را ترک کنید!

یک سئوکار خوب، مسئولانه به مشتری پاسخ می دهد! قول دورغین نمی دهد! زمان کم به مشتری نمی دهد.زود نظر نمی دهد! قیمت او و زمان انجام کار او برای هر موضوعی متفاوت است.شاید یک سایت آنقدر آسان باشد که با چند دقیقه مشاوره رایگان ، خودتان بتوانید به نتایج خوبی برسید! شاید موضوعی پر رقابت و اشباع شده باشد به طوری که حداقل یک سال و ماهانه بالای یک میلیون تومان، نیاز به هزینه داشته باشد تا به سئوی موفقی دست یابد!

بعد از سئو تا ابد بالا می مانید!

اینطور نیست! رقیبان شما بیکار ننشسته اند! رقیبان جدید نیز از راه خواهند رسید! الگوریتم های گوگل نیز تغییر خواهد کرد!وقتی شما بالای سایت دیگری قرار گرفته اید ، سایت دیگری نمی تواند بالای شما قرار بگیرد؟ کدام منطق می تواند ماندگاری رتبه شما را تضمین کند؟ (هر چند سئوی موفق می تواند به طور کلی در ماندگاری رتبه شما موثر باشد اما نمی توان این موضوع را تضمین کرد).نا گفته نامند ممکن است با برندینگ موفق که بسیار بسیار پرهزینه است، رتبه شما حفظ شود و دیگر نیازی به سئو نداشته باشید.(مقاله برندینگ دست برتر سئو را مطالعه کنید)

https://seorooz.net/blog/seo-lie/

خیلی ممنون از متن شما بسیار عالی بود . مرسی .
اما یه سوال ؟ میشه لطف کنید بفرمایید که شما از چه منبعی دارید این مطالب رو میگید ؟ یعنی منظورم این نیست که دارین کپی میکنید ! منظورم اینه که مثلا نوشتین : برای اینکه در گوگل رشد کنی بک لینک بخر! - پیج رنک که بالا ورد، رتبه هم افزایش می یابد! و ... و ... و همه ی عناوین ! خب منبع جنابعالی چیا هستن که دارین با اطمینان کامل اینا رو میگین ؟ ایا خودتون با گوگل همکارین یا کارمندش هستین که این حرف های عناوینی که فرمودین رو رد و یا قبول میکنید ؟ خیلی ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید . جواب بنده رو لطف کنید بفرمایید عرایض دیگری هم هست که خدمت جنابعالی خواهم رساند . موفق باشید .

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
دوست عزیز شرمنده من سوالام زیاد هستن .
سوالی که اینبار ازتون دارم این هست که وقتی شما یک عبارتی رو در گوگل سرچ میکنید ، آیا گوگل مخصوص هر ای پی ، یک url میسازه ؟ یا چجوری هست ؟ الان من خودم یک عبارتی رو در گوگل سرچ کردم که با ای پی ایرانی یک url بدست اومد ، و با ای پی انگلیس یک url دیگه ، و با ای پی امریکا بازم یک url دیگه ! اما همشون به یک پست دارند ریدایرکت میشن از طرف گوگل . خب حالا یکی میاد تو همه جا لینک گوگل خودش رو پخش میکنه و گوگل با حساب اینکه تعداد کلیک های انجام شده بر اون لینک بیشتر میشه میاد اونو به صفحات اول تر نزدیک میکنه ! خب این درسته ؟ اگه اره چرا اگه نه چرا ؟ یعنی مثلا اگه بیام یک کلمه ی کلیدی در گوگل سرچ کنم و لینک مرتبط به سایت خودم رو کپی کنم و همه جا پخش کنم بعد اینکه افراد دیگه بیان رو اون لینک گوگل کلیک کنن و وارد سایت من بشن ! خب اونموقع یعنی از گوگل ورودی گرفته ام یا قضیه در کل چی هست ؟ ممنون

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
وقت بخیر . دوست عزیز یه راهنمایی ازتون بگیرم . میشه بفرمایید که عواملی که باعث میشن یک کلمه کلیدی در گوگل در صفحه ی اول لینک اول بشه چیا هستن ؟ آیا بازدید تاثیر گذار هست ؟ بسیار ممنون میشم که راهنمایی کنید تا بدونیم همه ی عواملی که باعث میشن تا یک کلمه کلیدی جای خودش رو لینک اول صفحه ی اول گوگل ثبت کنه چیا هستن ؟ بسیار ممنون
بازدید در شرایط خاصی در مرحله ای از سئو تاثیر گذار هست به شرطی که bounce rate رو بالا نبره.در کل خیر بازدید رو ملاک قرار د=ندید.سوالی که کردید خودش یه دنیا باز می کنه.اینجا رو ببینید.تا اواسط بهمن ماه کل مطالب تکمیل میشه.حتما دنبال کنید.سطحش متفاوت و بالاست (بزودی)

خیلی ممنون از متن شما بسیار عالی بود . مرسی .
اما یه سوال ؟ میشه لطف کنید بفرمایید که شما از چه منبعی دارید این مطالب رو میگید ؟ یعنی منظورم این نیست که دارین کپی میکنید ! منظورم اینه که مثلا نوشتین : برای اینکه در گوگل رشد کنی بک لینک بخر! - پیج رنک که بالا ورد، رتبه هم افزایش می یابد! و ... و ... و همه ی عناوین ! خب منبع جنابعالی چیا هستن که دارین با اطمینان کامل اینا رو میگین ؟ ایا خودتون با گوگل همکارین یا کارمندش هستین که این حرف های عناوینی که فرمودین رو رد و یا قبول میکنید ؟ خیلی ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید . جواب بنده رو لطف کنید بفرمایید عرایض دیگری هم هست که خدمت جنابعالی خواهم رساند . موفق باشید .
گوگل و سئو هیچ چیز قابل استنادی نداره.موارد پایه و بهینه سازی داخلی صفحات برای درک بهتر خزنده های موتور های جستجو که کلی هست و معمولا به خاطر تغییرات کمی که میکنه قابل استناد هست.اگه بخوایم قوانین گوگل رو بگیم که توی بخش webmaster guideline هست و ازونجا قابل استناد هست(بماند که رعایت و عدم رعایت اونها چه فرق و تاثیری داره).اما من صحبت از قوانین گوگل و سایر موارد هم نکردم.خیر من هیچ ارتباطی ندارم اگرم کسی بگه دارم دروغ میگه اگر کسی داشته باشه که کارمند گوگل نمیاد راز هاشو بگه.اصلا خود کارمندان گوگل هم الگوریتم گوگل رو به طور کامل نمی دونن.اما درباره منبع.منبعی وجود نداره.منبع منطق کلی و تجربه خودم هست.خیلی هم سادست اینا.منبع اینکه چرا پیج رنک بالا بره ربطی به رتبه نداره اینه که شما همین الان سرچ کنید، سایتهای رو تو موضوعات مختلف ببینید.سایت های پیج رنک صفر و بدون پیج رنک رو در صدر نتایج ببینید.در کنارش وقتی گوگل یک سال و سه چهارماهه که پیج رنکو اپدیت نکرده چطور میشه روش حساب کرد؟قبلشم باز یک سال طول کشید.و دیگه اینکه این حرف بی اساسه که پیج رنک بالا بره رتبه افزایش می یابه!چون رتبه تو چه کلمات و عبارتی بالا میره؟؟ با این توضیحات خیلی سادست مواردی که گفتم و بر پایه منطق هست که برای هر کسی و شما به راحتی قابل درکه.همین ها برای این یکی کفایت میکنه واستنادش منطق و بررسی خودتون هست.

دوست عزیز شرمنده من سوالام زیاد هستن .
سوالی که اینبار ازتون دارم این هست که وقتی شما یک عبارتی رو در گوگل سرچ میکنید ، آیا گوگل مخصوص هر ای پی ، یک url میسازه ؟ یا چجوری هست ؟ الان من خودم یک عبارتی رو در گوگل سرچ کردم که با ای پی ایرانی یک url بدست اومد ، و با ای پی انگلیس یک url دیگه ، و با ای پی امریکا بازم یک url دیگه ! اما همشون به یک پست دارند ریدایرکت میشن از طرف گوگل . خب حالا یکی میاد تو همه جا لینک گوگل خودش رو پخش میکنه و گوگل با حساب اینکه تعداد کلیک های انجام شده بر اون لینک بیشتر میشه میاد اونو به صفحات اول تر نزدیک میکنه ! خب این درسته ؟ اگه اره چرا اگه نه چرا ؟ یعنی مثلا اگه بیام یک کلمه ی کلیدی در گوگل سرچ کنم و لینک مرتبط به سایت خودم رو کپی کنم و همه جا پخش کنم بعد اینکه افراد دیگه بیان رو اون لینک گوگل کلیک کنن و وارد سایت من بشن ! خب اونموقع یعنی از گوگل ورودی گرفته ام یا قضیه در کل چی هست ؟ ممنون
دوست عزیز سوالتون کلا درست نیست :
گه بیام یک کلمه ی کلیدی در گوگل سرچ کنم و لینک مرتبط به سایت خودم رو کپی کنم و همه جا پخش کنم بعد اینکه افراد دیگه بیان رو اون لینک گوگل کلیک کنن و وارد سایت من بشن
من نمی فهمم پخش یعنی چی و شما چطوری لینکتو پخش می کنی میندازی تو نتایج گوگل! و چه ربطی به سرچ کردن داره که بیاید یه کلمه سرچ کنید و لینک مرتبط خودتونو کپی کنید! اصلا مفهوم نیست حرف شما.
تعداد کلیک هم از سایت های دیگه برای گوگل قابل تشخیص نیست دوست عزیز.گوگل که تو سایتا شمارنده و برنامه نویسی نداره که بفهمه روی لینکی از سایت شما کلیک شده یا نه.فقط اگه از google analytics یا هر آمارگیری روی سایت خودتون استفاده کنید بهتون میگه از کدوم سایت وارد سایت شما شدن.گوگل فقط میتونه بفهمه لینک شما در سایتی وجود داره.همین و بس.
اگر فرض کنیم منظور شمااز کلیک، بازدید هست، به این سادگی نیست که هر کی بازدیدش بیشتر شه بیاد بالا.از خودتون سوال کنید اگه بازدید زیاد شد توی چه کلماتی میاید بالا؟!!! خیر به هیچ وجه صحیح نیست.خیلی ساده فرض کردید سئو رو. من تو پست پدیده شوم پاپ اپ گفتم که ربطی نداره.

بله نتایج گوگل با هر IP هر کشوری متفاوت هست.گوگل نتایج رو چند ساله که ب صورت local نشون میده و با الگوریتم کبوتر، نتایج محلی رو بیش از پیش دقیق تر کرد.

Last edited:

amin_fasayi

Registered User
لایک‌ها
383
کی گفته اصل کار سئو لینک سازی است؟ اتفاقا الان تقریبا کمتر از ۵ درصد تاثیر داره. البته قبلا تاثیر داشت اما الان با ارائه الگوریتم مرغ مگس خوار کمتر از ۵ درصد تاثیر داره
و همون گزینه یک بهینه سازی محتوا و قالب و تگ های مرتبط مهمترین تاثیر داره.
اما از همه مهمتر آپدیت روزانه وب سایت ، آپدیت سایت مپ و استفاده از ابزارهای کمکی مثل schama و شبکه های اجتماعی است.
اتفاقا بهینه سازی قالب و محتوا بسیار تاثیر زیادی داره - درست کردن لینک های داخلی ، اصلاح کدهای اضافه و... بسیار توی سئو تاثیر داره.
سلام. دست همگی درد نکنه مطالب خوبی نوشتید. در مورد اصلاح کد نوشتین، چه جوری باید فهمید کدام کدهای سایت مشکل داره و اونو اصلاح کرد ؟ در مورد سئو هم یکی بگه این جناب گوگل اصلا چه جوری جستجو میکنه بارها شده من یک پست میذارم مشابه اون اصلا تو کل اینترنت نیست ولی پیدا نمیشه. اینم سایتمه :
www.enterpc.ir

maher67

Registered User
لایک‌ها
37
مرسی مفید بود کلی استفاده کردم
سایت من تا دیروز در یک کلمه کلیدی درج آگهی رایگان صفحه 2 بود
نمی دونم چرا امروز سر از صفحه 15 در اورد
میشه برسی کنید ببیند چرا؟
i s t g a h 2 . i r

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
مرسی مفید بود کلی استفاده کردم
سایت من تا دیروز در یک کلمه کلیدی درج آگهی رایگان صفحه 2 بود
نمی دونم چرا امروز سر از صفحه 15 در اورد
میشه برسی کنید ببیند چرا؟
i s t g a h 2 . i r
چون همون صفحه دو هم زیادی اومده بود با این لینک ها تبادلی که استفاده کردید.
https://seorooz.net/avoid-link-farms/

maher67

Registered User
لایک‌ها
37
از اول(10ماه پیش) سایتو که تاسیس کردم بک لینک هم نخریدم
فقط در انجمن ها ، در 20 وبلاگ و در چند سایت ازشون لینک گرفتم .سایتم معرفی کردم تونستم بیارمش صفحه 2
لطفان راهنمایی کنید
ادرس سایت

الان باید چکار کنم که دوباره بیارمش بالا

بالا