my7xN
Registered User
- نوشتهها
- 3,354
- لایکها
- 1,343
سلام،
همون طور که از اسم تاپیک مشخصه، در مورد رمان سمفونی مردگان بحث می کنیم
و البته از کتاب ازل تا ابد خانوم الهام یکتا استفاده میکنم
پیشاپیش از دوستانی که همکاری می کنن،ممنونم
_______
ارجاعاتی هم که نوشته می شه از کتاب سمفونی مردگان انتشارات ققنوس چاپ پنجم هست،
توضیحات پشت کتاب سمفونی مردگان:
«ساعت آقای درستکار بیش از سی سال است که از کار افتاده در ساعت پنج و نیم تیر ماه سال 1325.ساعت سر در کلیسا سال ها پیش از کار افتاده بود و ساعت اورهان را مردی با خود برده است، اما زمان هم چنان می گردد و ویرانی به بار می آورد.
سمفونی مردگان رمان بسیار ستوده شده عباس معروفی حکایت شور بختی مردمانی است که مرگی مدام را بر دوش می کشند و در جنون ادامه می یابند ، در وصف این رمان بسیار نوشته اند و بسیار خواهند نوشت،و با این همه پرسش برخاسته از این متن تا همیشه پا برجاست، پرسشی که پاسخ در خلوتِ تک تک مخاطبان را می طلبد :
کدام یک از ما آیدینی پیش رو نداشته است،روح هنر مندی که به کسوت سوجی دیوانه اش در آورده ایم ، به قتلگاهش برده ایم و با این همه او را جسته ایم و تنها تنها در ذهن او زنده مانده ایم . کدام یک از ما»
از دوستان خواهش می کنم اول کتاب رو بخونن و بعد این تاپیک را!
با تشکر
همون طور که از اسم تاپیک مشخصه، در مورد رمان سمفونی مردگان بحث می کنیم
و البته از کتاب ازل تا ابد خانوم الهام یکتا استفاده میکنم
پیشاپیش از دوستانی که همکاری می کنن،ممنونم
_______
ارجاعاتی هم که نوشته می شه از کتاب سمفونی مردگان انتشارات ققنوس چاپ پنجم هست،
توضیحات پشت کتاب سمفونی مردگان:
«ساعت آقای درستکار بیش از سی سال است که از کار افتاده در ساعت پنج و نیم تیر ماه سال 1325.ساعت سر در کلیسا سال ها پیش از کار افتاده بود و ساعت اورهان را مردی با خود برده است، اما زمان هم چنان می گردد و ویرانی به بار می آورد.
سمفونی مردگان رمان بسیار ستوده شده عباس معروفی حکایت شور بختی مردمانی است که مرگی مدام را بر دوش می کشند و در جنون ادامه می یابند ، در وصف این رمان بسیار نوشته اند و بسیار خواهند نوشت،و با این همه پرسش برخاسته از این متن تا همیشه پا برجاست، پرسشی که پاسخ در خلوتِ تک تک مخاطبان را می طلبد :
کدام یک از ما آیدینی پیش رو نداشته است،روح هنر مندی که به کسوت سوجی دیوانه اش در آورده ایم ، به قتلگاهش برده ایم و با این همه او را جسته ایم و تنها تنها در ذهن او زنده مانده ایم . کدام یک از ما»
از دوستان خواهش می کنم اول کتاب رو بخونن و بعد این تاپیک را!
با تشکر
Last edited: