• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درگاه مستقیم وب مانی و پرفکت مانی

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سلام
چطور میشه برای فروشگاه درگاه مستقیم وب مانی و پرفکت مانی گرفت ؟

kurt790

Registered User
لایک‌ها
95
اگر نياز به درگاه داريد براى هر سيستمى نصب و راه اندازى ميشود .
دركل درگاه وبمانى مستلزم وريفاى كردن حساب و ارتقا حساب ميباشد ، پرفكت مانى هم پس سابميت كردن سايت تو اكانت بهتون مرچنت ميده .
سوالى بود درخدمتم .

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
از api میشه استفاده کرد ؟

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
کسی که تو بانک های ترکیه حساب داشته باشه می تونه به پرفکت مانی پول واریز کنه ؟ ( بدون اینکه خودش تو پرفکت مانی
حساب داشته باشه )

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
پرفکت مانی زیاد سخت نیست و راحته تقریبا.. اما برای وبمانی باید حسابتون وریفای شده باشه و مرچنت رو فعال کنید ( که ) واسه مرچنت و ادد کردن سایت تا اونجایی که من میدونم سایت فارسی قبول نمیکنه و حتما یک نسخه ی انگلیسی باید سایتتون داشته باشه..

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
پرفکت مانی زیاد سخت نیست و راحته تقریبا.. اما برای وبمانی باید حسابتون وریفای شده باشه و مرچنت رو فعال کنید ( که ) واسه مرچنت و ادد کردن سایت تا اونجایی که من میدونم سایت فارسی قبول نمیکنه و حتما یک نسخه ی انگلیسی باید سایتتون داشته باشه..

برای سایت خارجی میخوام سایت انگلیسی زبان خواهد بود

این گزینه ها کدوم بخش وبمانی هستن

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
برای سایت خارجی میخوام سایت انگلیسی زبان خواهد بود

این گزینه ها کدوم بخش وبمانی هستن

سلام

واللا الان بخواین حسابتون رو وریفای کنید و اول Personal Passport بگیرید ، باید مدارکتون رو مستقیم بفرستید روسیه.. قبلا ( حدود شاید 2 سال پیش ) نمایندگی در تهران این کار رو انجام میداد ولی الان نه...

برای ارسال مدارک هم بسیار سخت گیر هستند چون تمام مدارک باید انگلیسی باشه و مورد تایید از دادگستری و به قول خودشون Notary ... بعد هم شماره تلفن از همون notary میخوان که در صورت لزوم تماس بگیرن و باید به زبان انگلیسی هم مسلط باشن...

پ.ن : یه سری روش های غیر معمول هم هست که دوستان انجام دادند از طریق واسطه ها که من اون روش رو طیاد اطلاع ندارم و تایید هم نمیکنم... چون امکان داره حتی بعد از PP گرفتند باز بهتون گیر بدن..

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سلام

واللا الان بخواین حسابتون رو وریفای کنید و اول Personal Passport بگیرید ، باید مدارکتون رو مستقیم بفرستید روسیه.. قبلا ( حدود شاید 2 سال پیش ) نمایندگی در تهران این کار رو انجام میداد ولی الان نه...

برای ارسال مدارک هم بسیار سخت گیر هستند چون تمام مدارک باید انگلیسی باشه و مورد تایید از دادگستری و به قول خودشون Notary ... بعد هم شماره تلفن از همون notary میخوان که در صورت لزوم تماس بگیرن و باید به زبان انگلیسی هم مسلط باشن...

پ.ن : یه سری روش های غیر معمول هم هست که دوستان انجام دادند از طریق واسطه ها که من اون روش رو طیاد اطلاع ندارم و تایید هم نمیکنم... چون امکان داره حتی بعد از PP گرفتند باز بهتون گیر بدن..
با api چی ؟ چطور میشه ازش استفاده کرد ؟

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
من توصیه می کنم شما اگر سایت خارجی دارید و نمی خواهید وقت و هزینه زیاد برای خودتون ایجاد کنید.دنبال سیستم های ارائه درگاه غیر مستقیم خارجی "روسی" بگردید چون هم خرج نداره و هم بعضی از این سایت های ارائه دهنده خدمات پی پال و ویزار را هم دارند.
در خارج کشور اکثر مردم که حساب الکترونیکی دارند پی پال هست مگر در بعضی کشور ها که یا خودشون دارنده بانک مجازی مثل پی پال هستند "مثل روسیه و فرانسه" یا کشورهای مثل ایران که تحریم هستند از بانک های غیر پی پال استفاده می کنند.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
من توصیه می کنم شما اگر سایت خارجی دارید و نمی خواهید وقت و هزینه زیاد برای خودتون ایجاد کنید.دنبال سیستم های ارائه درگاه غیر مستقیم خارجی "روسی" بگردید چون هم خرج نداره و هم بعضی از این سایت های ارائه دهنده خدمات پی پال و ویزار را هم دارند.
در خارج کشور اکثر مردم که حساب الکترونیکی دارند پی پال هست مگر در بعضی کشور ها که یا خودشون دارنده بانک مجازی مثل پی پال هستند "مثل روسیه و فرانسه" یا کشورهای مثل ایران که تحریم هستند از بانک های غیر پی پال استفاده می کنند.

من الان وب مانی و پرفکت مانی دارم و هنوز پیپال و پیزا نگرفتم

این سایت های درگاه واسط که میگید کدوما هستن ؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

wikiweb12

Registered User
لایک‌ها
65
برای گرفتن درگاه و واریز و این چیزا اطلاعات میخوان ؟ باید وریفای کنیم ؟
چند وقت پیش دنبال چنین چیزی بودم (درگاه واسط خارجی که به وبمانی هم واریز بکنند)
سرچ زدم پیدا کردم گفتم براتون بزارم تا وقتتون برای اینکار نره (پیدا کردنش راحت نیست!)
اما از پورسانت،نحوه کار،واریز و ... اطلاعاتی ندارم،شما هم اگه چیزی از این سایتا دستگیرت شد
بزارید تا استفاده کنیم!

haj_farbod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
اگر نياز به درگاه داريد براى هر سيستمى نصب و راه اندازى ميشود .
دركل درگاه وبمانى مستلزم وريفاى كردن حساب و ارتقا حساب ميباشد ، پرفكت مانى هم پس سابميت كردن سايت تو اكانت بهتون مرچنت ميده .
سوالى بود درخدمتم .
من الان تو تایید حساب کاربریم مشکل دارم ! چیکار کنم ؟!؟
http://forum.persiantools.com/threads/چگونگی-تایید-حساب-کاربری-perfectmoney.699284/
من الان وب مانی و پرفکت مانی دارم و هنوز پیپال و پیزا نگرفتم

تاییدشون کردین ؟!؟؟
اگه کردین چجوری ؟!؟

kurt790

Registered User
لایک‌ها
95
من الان تو تایید حساب کاربریم مشکل دارم ! چیکار کنم ؟!؟
http://forum.persiantools.com/threads/چگونگی-تایید-حساب-کاربری-perfectmoney.699284/

تاییدشون کردین ؟!؟؟
اگه کردین چجوری ؟!؟
اگه براتون درگاه پرفکت مانی مهمه کارت ملی و قبض تلفن و باید به یه موسسه رسمی بدید برای ترجمه با مهر موسسه .

haj_farbod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
اگه براتون درگاه پرفکت مانی مهمه کارت ملی و قبض تلفن و باید به یه موسسه رسمی بدید برای ترجمه با مهر موسسه .

چه موسسه ای مثلا ؟!؟
هزینه داره ؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
The obtaining of personal passport from verification center procedure:
• Complete the postal address verification procedure at the page:
https://passport.webmoney.ru/asp/aProcess.asp
Click “Verify” near your address.
• Upload photocopy of your passport (or ID card) at http://passport.wmtransfer.com/asp/bNewDocUpload.asp
• Sign in on web site of ID center https://passport.webmoney.ru/asp/aProcess.asp and leave the request for obtaining personal passport (use the link « Receive a personal passport »). Make sure to select the Verification Center (WM Passport Service WMID#464889785562 (WM Passport Service)) as your registrar. Then pay for the verification services through the special interface (click the Pay button at https://passport.wmtransfer.com/asp/aProcess.asp). You will be charged 19 WMZ for a Personal Passport.
• Print out and fill in an Application for a WebMoney Transfer Verified Passport (https://passport.wmtransfer.com/pdf/Application_Individual.pdf). Certify your signature on the application at a notary public.
(Make sure that notary put a stamp on the application form and make a description at the back of it)
• You needn´t certify a copy of your passport.
Make sure to provide us with a contact phone of the notary and send the notarized application and a photo copy of your passport by registered or ordinary mail (with no value declared) to our postal address: 119049, 7, bldg.1, Koroviy Val str., Moscow, Russia, Webmoney.
All the documents received are checked for certification by a notary, so we need you to make sure that your notary speaks English or Russian. Also all the contact data of your notary should be stated​

بالا