سلام
چطور میشه برای فروشگاه درگاه مستقیم وب مانی و پرفکت مانی گرفت ؟
چطور میشه برای فروشگاه درگاه مستقیم وب مانی و پرفکت مانی گرفت ؟
پرفکت مانی زیاد سخت نیست و راحته تقریبا.. اما برای وبمانی باید حسابتون وریفای شده باشه و مرچنت رو فعال کنید ( که ) واسه مرچنت و ادد کردن سایت تا اونجایی که من میدونم سایت فارسی قبول نمیکنه و حتما یک نسخه ی انگلیسی باید سایتتون داشته باشه..
برای سایت خارجی میخوام سایت انگلیسی زبان خواهد بود
این گزینه ها کدوم بخش وبمانی هستن
با api چی ؟ چطور میشه ازش استفاده کرد ؟سلام
واللا الان بخواین حسابتون رو وریفای کنید و اول Personal Passport بگیرید ، باید مدارکتون رو مستقیم بفرستید روسیه.. قبلا ( حدود شاید 2 سال پیش ) نمایندگی در تهران این کار رو انجام میداد ولی الان نه...
برای ارسال مدارک هم بسیار سخت گیر هستند چون تمام مدارک باید انگلیسی باشه و مورد تایید از دادگستری و به قول خودشون Notary ... بعد هم شماره تلفن از همون notary میخوان که در صورت لزوم تماس بگیرن و باید به زبان انگلیسی هم مسلط باشن...
پ.ن : یه سری روش های غیر معمول هم هست که دوستان انجام دادند از طریق واسطه ها که من اون روش رو طیاد اطلاع ندارم و تایید هم نمیکنم... چون امکان داره حتی بعد از PP گرفتند باز بهتون گیر بدن..
من توصیه می کنم شما اگر سایت خارجی دارید و نمی خواهید وقت و هزینه زیاد برای خودتون ایجاد کنید.دنبال سیستم های ارائه درگاه غیر مستقیم خارجی "روسی" بگردید چون هم خرج نداره و هم بعضی از این سایت های ارائه دهنده خدمات پی پال و ویزار را هم دارند.
در خارج کشور اکثر مردم که حساب الکترونیکی دارند پی پال هست مگر در بعضی کشور ها که یا خودشون دارنده بانک مجازی مثل پی پال هستند "مثل روسیه و فرانسه" یا کشورهای مثل ایران که تحریم هستند از بانک های غیر پی پال استفاده می کنند.
پول داخل اینا رو چطور میشه انتقال داد ؟
سایت okpay هم مثل ایناس ؟
واریز میکنند به اکانت وبمانی و...
از okpay اطلاعی ندارم
چند وقت پیش دنبال چنین چیزی بودم (درگاه واسط خارجی که به وبمانی هم واریز بکنند)برای گرفتن درگاه و واریز و این چیزا اطلاعات میخوان ؟ باید وریفای کنیم ؟
من الان تو تایید حساب کاربریم مشکل دارم ! چیکار کنم ؟!؟اگر نياز به درگاه داريد براى هر سيستمى نصب و راه اندازى ميشود .
دركل درگاه وبمانى مستلزم وريفاى كردن حساب و ارتقا حساب ميباشد ، پرفكت مانى هم پس سابميت كردن سايت تو اكانت بهتون مرچنت ميده .
سوالى بود درخدمتم .
من الان وب مانی و پرفکت مانی دارم و هنوز پیپال و پیزا نگرفتم
اگه براتون درگاه پرفکت مانی مهمه کارت ملی و قبض تلفن و باید به یه موسسه رسمی بدید برای ترجمه با مهر موسسه .من الان تو تایید حساب کاربریم مشکل دارم ! چیکار کنم ؟!؟
http://forum.persiantools.com/threads/چگونگی-تایید-حساب-کاربری-perfectmoney.699284/
تاییدشون کردین ؟!؟؟
اگه کردین چجوری ؟!؟
اگه براتون درگاه پرفکت مانی مهمه کارت ملی و قبض تلفن و باید به یه موسسه رسمی بدید برای ترجمه با مهر موسسه .