• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درگاه پرداخت

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
امیدوارم تاپیکو جای درستی زده باشم !
آقا برای سایت فیلم یک درگاه پرداختی که اذیت نکنه و معتبر باشه کسی سراغ داره ؟ منظور از معتبر اینکه دوستان ازش استفاده کرده باشن و تایید کنن , منتظر جهان پی و پی لاین هر چی موندیم معلوم نشد آخر تکلیفشون چی شد ..

eearnir

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
جهان پی و پیلاین به نظر دیگه کارشون تمومه الان درگاه پرداخت هست به نظر بد نیست . البته برای مورد بالا قسمت قوانینش رو بخون . موفق باشی.

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
فیلم خارجی
سلام
جهان پی و پیلاین به نظر دیگه کارشون تمومه الان درگاه پرداخت هست به نظر بد نیست . البته برای مورد بالا قسمت قوانینش رو بخون . موفق باشی.
درگاه پرداخت هم مثل چهان پی و پی لاین سایتش فیلتره متاسفانه

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
از درگاه های تازه تاسیس استفاده کن ولی ریسک خودشو داره

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
این درگاه های تازه تاسیس بعضی هاشون خیلی باحالن , مثلا این لینک رو نگا : http://islandpay.ir/post/7

نمیدونم دلیل این بنده خدا از زدن درگاه با این همه قانون عدم فعالیت چی بوده !

باید بهشون حق هم داد الان همه رو دارن فیلتر میکنن به خاطر همین خیلی سخت دارن پیش میرن ...

javid_blog

Registered User
لایک‌ها
95
درگاه های معتبر رو بستن ، بعدش کلی سایت درگاه پرداخت مثل قارچ سبز شدن ک خودشون مورد دارن ! یا تلفن ثابت ندارن ! یا آدرسشون معلوم نیست کجاست !! پولتون رو بخورن ، شماره کارت های مردم رو فیشینگ کنن دستتون به هیجا بند نیست !!! نمی دونم چرا با اینا مقابله نمی شه !!!! همین سایتی ک بالا دوستان معرفی کردن شماره تلفنش یه تلفن رایتله !!!! کدوم شرکت معتبر تلفن تماسش شماره موبایله آخه !!!

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
درگاه های معتبر رو بستن ، بعدش کلی سایت درگاه پرداخت مثل قارچ سبز شدن ک خودشون مورد دارن ! یا تلفن ثابت ندارن ! یا آدرسشون معلوم نیست کجاست !! پولتون رو بخورن ، شماره کارت های مردم رو فیشینگ کنن دستتون به هیجا بند نیست !!! نمی دونم چرا با اینا مقابله نمی شه !!!! همین سایتی ک بالا دوستان معرفی کردن شماره تلفنش یه تلفن رایتله !!!! کدوم شرکت معتبر تلفن تماسش شماره موبایله آخه !!!

میخواستن در اصطلاح ی سرو سامونی به درگاه های پرداخت بدن که خراب ترش کردن !

javid_blog

Registered User
لایک‌ها
95
میخواستن در اصطلاح ی سرو سامونی به درگاه های پرداخت بدن که خراب ترش کردن !
مشکل اینجاست اول می ترکونن ، بعدا می گن صبر کنید تا قانون براش درس کنیم ! خوب اول قانون درست کنید بعد بگید این قانون هر کی رعایت نکنه می ترکونیمش !!! من ک اومدم تو پردانو یه حساب باز کنم ، پشیمون شدم تا آخر تابستون منتظر پی لاین می مونم ، نیومدن برای گرفتن درگاه مستقیم اقدام می کنم !!!

Kaylin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
ویرایش

Last edited:

emad2013

Registered User
لایک‌ها
268
مدیر پاپ لند تایید میشن من از سایتشون راضی هستم...

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
با سلام مدیرت سایت ایسلند پی هستم .

شما حق دارید تو انتخاب درگاهتون ترس داشته باشید خودتونم میبینید که هر روز سایتای درگاه زیادی باز میشه و بعد از مدتی ب هر دلیلی بسته میشه اونم علتش فقط فروش محصولاتی هست ک تو سایت پست زدم .

زدن ی سایت که با پول سر و کار داره فقط نیاز به اعتماد کاربر داره ک این اعتمادو من تونستم تو سایت های دیگم بگیرم و روز ب روز ب کاربرام اضافه بشه میتونید خودتون تو سایت پاپ لند مشاهده کنید .

از اون ورم فک نکنم تا حالا ی شرکت ثبت کرده باشین چون گرفتنش از ثبت نام تو یاهو اسون تره و بدون هیچ مدرک و قانون سختی بهت ی شرکت میدن . فک کنم جواب دادن ی موبایل راحت تر ای تلفن ثابت باشه چون تلفن ثابتو زیر سرم نمیذارم.

اگه بازم سوالی دارید بپرسید حتما جواب میدم

شما هر چیزی که به فکر میرسید رو تو قسمت قوانین سایتتون قدغن اعلام کردید , سوالی که به وجود اومده این هست که چه کسانی با درگاه شما کار میکنن ؟! ( موضوع سایت کلا )

Kaylin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
شما هر چیزی که به فکر میرسید رو تو قسمت قوانین سایتتون قدغن اعلام کردید , سوالی که به وجود اومده این هست که چه کسانی با درگاه شما کار میکنن ؟! ( موضوع سایت کلا )

بیشترین مشکلات رو فروش محصولات غیر مجاز دارن من نمیتونم با قبول کردن این ریسک ک در امد خودم بالا بره سایتم ف ی شه. فعلا بیشترین تفکر بیشتر مردم این شده ک سایتای فروش محصولات میتونن استفاده کنن این همه سایت طراحی فروش اکانت وی ای پی و... اینا سایتای خیلی ساده ایه ک میتونن استفاده کنن . فقط با قوانین جمهوری اسلامی مقادیر داشته باشه من مشکل ندارم

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
امیدوارم پی لاین یا جهان پی هر چه زودتر برگردن تا از این سردرگمی نجات پیدا کنیم ..

javid_blog

Registered User
لایک‌ها
95
با سلام مدیرت سایت ایسلند پی هستم .

شما حق دارید تو انتخاب درگاهتون ترس داشته باشید
خودتونم میبینید که هر روز سایتای درگاه زیادی باز میشه و بعد از مدتی ب هر دلیلی بسته میشه اونم علتش فقط فروش محصولاتی هست ک تو سایت پست زدم .

زدن ی سایت که با پول سر و کار داره فقط نیاز به اعتماد کاربر داره ک این اعتمادو من تونستم تو سایت های دیگم بگیرم و روز ب روز ب کاربرام اضافه بشه میتونید خودتون تو سایت پاپ لند مشاهده کنید .

از اون ورم فک نکنم تا حالا ی شرکت ثبت کرده باشین چون گرفتنش از ثبت نام تو یاهو اسون تره و بدون هیچ مدرک و قانون سختی بهت ی شرکت میدن . فک کنم جواب دادن ی موبایل راحت تر ای تلفن ثابت باشه چون تلفن ثابتو زیر سرم نمیذارم.

اگه بازم سوالی دارید بپرسید حتما جواب میدم

اصولا هر سایتی ک اینجا راجبش حرف زده می شه مدیرش یهو ظاهر می شه می گه من خدای اعتمادم بعدش در صورت بروز مشکل به همون سرعتم غیب می شه ! پس قبول کنید اعتماد کردن به این راحتیا نیست ! از سال 2005 ک تو پی تی عضوم ده ها مورد دیدم ....

ممنون ک خودتون جواب خودتون رو دادید !!!! شما شرکت نیستید و حتی حاضر نیستید جهت اعتماد بیشتر مردم اینکار ساده هم انجام بدید، پس به عنوان یه فرد معمولی دارید اطلاعاتی اعم از کد ملی ، شماره موبایل و شماره ثابت افراد ، ادرس دقیق پستی رو می گیرید و من عضو نشدم ک ببینم تایید اینا هم می خواید مثل پی لاین یا نه ، هیچ تضمینی هم وجود نداره ک از اطلاعات سوء استفاده نشه ! قبول دارم شرکت ثبت کردن مث آب خوردنه ولی برای کارهای اینچنین بنظر من لازمه ک خیلی از مسائل شفاف تر از این حرفا باشه ک فقط یه شخص بیاد همچین چیزی راه بندازه و از اون جالب تر سایتی مثل پی لاین بسته می شه ولی سایتی مثل سایت شما به راحتی فعالیت می کنه !!! بشخصه نمی تونم به این راحتی اعتماد کنم ... ببخشید چون این مشکل منه ک سخت اعتماد می کنم تو فضای وب فارسی ، در مورد مسائل مالی تا هر چیزی کاملا مشخص نباشه فعالیتی نمی کنم من حتی به موسسات مالی و اعتباری ک دولت می گه فعالیتشون غیر قانونیه ولی فعالیت می کنن اعتماد نمی کنم و برام سواله اونا چجوری اینقد راحت فعالیت می کنن !!!!! سایت شما ک جای خود داره ! شماپول مردم رو بگیرید موبایلتون رو خاموش کنید حله از ثبت شرکتم اسون تره !!!! حتی یه ادرس الکی هم ندارید ک کسی بخواد پیداتون کنه !!! در ضمن قبول کنید یه سایت تبلیغات پاپ اپی با یه سایتی ک درگاه پرداخت می ده اصلا قابل مقایسه نیستن !!!

با تمام قوانینی هم ک ذکر کردید مطمئنا خیلی عظیمی از مشتریانتون همون چیزایی ک ذکر کردید می فروشن ، ک خوش به حالتون می تونید پولشون رو ندید حسابشون رو ببندید زنگ زدن بلک لیست کنید !!! شاید اونا مجبور باشن اینطور اعتماد کنند ولی من مجبور نیستم ، پس اعتماد نمی کنم ... دلیلی نمی بینم بیشتر از این توضیحی هم بدم ( گفتم یعنی پاسخی دیگه نمی دم تو این تاپیک) ، هر کس دوست داره یا مجبوره اعتماد کنه من فقط دارم نظرم رو می گم ...

در هر صورت امیدوارم موفق باشد و واقعا قصد خیر داشته باشید ...

Kaylin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
اصولا هر سایتی ک اینجا راجبش حرف زده می شه مدیرش یهو ظاهر می شه می گه من خدای اعتمادم بعدش در صورت بروز مشکل به همون سرعتم غیب می شه ! پس قبول کنید اعتماد کردن به این راحتیا نیست ! از سال 2005 ک تو پی تی عضوم ده ها مورد دیدم ....

ممنون ک خودتون جواب خودتون رو دادید !!!! شما شرکت نیستید و حتی حاضر نیستید جهت اعتماد بیشتر مردم اینکار ساده هم انجام بدید، پس به عنوان یه فرد معمولی دارید اطلاعاتی اعم از کد ملی ، شماره موبایل و شماره ثابت افراد ، ادرس دقیق پستی رو می گیرید و من عضو نشدم ک ببینم تایید اینا هم می خواید مثل پی لاین یا نه ، هیچ تضمینی هم وجود نداره ک از اطلاعات سوء استفاده نشه ! قبول دارم شرکت ثبت کردن مث آب خوردنه ولی برای کارهای اینچنین بنظر من لازمه ک خیلی از مسائل شفاف تر از این حرفا باشه ک فقط یه شخص بیاد همچین چیزی راه بندازه و از اون جالب تر سایتی مثل پی لاین بسته می شه ولی سایتی مثل سایت شما به راحتی فعالیت می کنه !!! بشخصه نمی تونم به این راحتی اعتماد کنم ... ببخشید چون این مشکل منه ک سخت اعتماد می کنم تو فضای وب فارسی ، در مورد مسائل مالی تا هر چیزی کاملا مشخص نباشه فعالیتی نمی کنم من حتی به موسسات مالی و اعتباری ک دولت می گه فعالیتشون غیر قانونیه ولی فعالیت می کنن اعتماد نمی کنم و برام سواله اونا چجوری اینقد راحت فعالیت می کنن !!!!! سایت شما ک جای خود داره ! شماپول مردم رو بگیرید موبایلتون رو خاموش کنید حله از ثبت شرکتم اسون تره !!!! حتی یه ادرس الکی هم ندارید ک کسی بخواد پیداتون کنه !!! در ضمن قبول کنید یه سایت تبلیغات پاپ اپی با یه سایتی ک درگاه پرداخت می ده اصلا قابل مقایسه نیستن !!!

با تمام قوانینی هم ک ذکر کردید مطمئنا خیلی عظیمی از مشتریانتون همون چیزایی ک ذکر کردید می فروشن ، ک خوش به حالتون می تونید پولشون رو ندید حسابشون رو ببندید زنگ زدن بلک لیست کنید !!! شاید اونا مجبور باشن اینطور اعتماد کنند ولی من مجبور نیستم ، پس اعتماد نمی کنم ... دلیلی نمی بینم بیشتر از این توضیحی هم بدم ( گفتم یعنی پاسخی دیگه نمی دم تو این تاپیک) ، هر کس دوست داره یا مجبوره اعتماد کنه من فقط دارم نظرم رو می گم ...

در هر صورت امیدوارم موفق باشد و واقعا قصد خیر داشته باشید ...

دوست عزیز شما حق انتخاب داری
کسی اجبارت نکرده برو از فلان سایت استفاده کن
بنده فقط برای شفاف سازی اومدم و حق انتخاب را برای وبمستر گذاشتم , هر سایتی را که با پول سرو کار داشته باشه رو میشه با هم مقایسه کرد شما تو پرداختی های پاپ لند دیدی یکی بگه پرداخت نکردن یا پول کسی را ....

اگر به خوردن بود خیلیا خورده بودن شما طرز فکرتو عوض کن فکر نکن همه مثل بعضیا هستن

موفق باشید

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
دوستان یک درگاه خوب معرفی کنید که قوانین سختگیرانه نداشته باشه این لرد پای ثبت نام که میکنی اصلا ایمیل فعال سازی نمی فرسته یا اگر هم بفرسته وارد پنلت بشی یه ساعت دیگه می بینی پیام میده اینطور اکانتی اصلا نیست

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
دوستان یک درگاه خوب معرفی کنید که قوانین سختگیرانه نداشته باشه این لرد پای ثبت نام که میکنی اصلا ایمیل فعال سازی نمی فرسته یا اگر هم بفرسته وارد پنلت بشی یه ساعت دیگه می بینی پیام میده اینطور اکانتی اصلا نیست

بله اینطور که به نظر میرسه مشکل دیتابیس داره

بالا