• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درگاه پرداخت

SNo

Registered User
لایک‌ها
538

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
به نظر من صرف نمیکنه زیاد با این مبالغ
اگر برآوردتون از درآمد سایت در حدیه که میگید صرف نمیکنه هزینه کنید، نظر بنده اینه که دنبال کسب و کاری با این ریسک نرید !!!

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
اگر برآوردتون از درآمد سایت در حدیه که میگید صرف نمیکنه هزینه کنید، نظر بنده اینه که دنبال کسب و کاری با این ریسک نرید !!!

نه چون 1 ماه پیش 300 واسه vip دادم الان باز 300 واسه درگاه شخصی بدم از اونطرف هم 170 ماهانه پول سرور بدم واقعا صرف نمیکنه !

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
:Dدوستان دیدن یه سری شرکت بی نوا دارن یه پول و سودی ازین درگاهها به جیب میزنن گفتن چرا ما نزنیم؟ساماندهی؟؟:D:D:D شوخی میکنی؟یه سفره ای پهنه میخوان بقیه رو بلند کنن خودیا بشینن پاش
زرین پال کار نمیکنه مگه؟

zafarian

Registered User
لایک‌ها
112
درود

چند ماهی میشه با فراگیت کار میکنم مشکلی ندیدم سرعت تسویشون هم خوبه. به نظرم تو این اشفته بازار درگاه های واسط این بهتره.
http://faragate.com/

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
درود

چند ماهی میشه با فراگیت کار میکنم مشکلی ندیدم سرعت تسویشون هم خوبه. به نظرم تو این اشفته بازار درگاه های واسط این بهتره.
http://faragate.com/
بله منم با فراگیت کار میکنم خیلی عالیه. ساعت 12 شب تسویه میزنم نیم ساعت نمیکشه تسویه میکنه.

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
بله منم با فراگیت کار میکنم خیلی عالیه. ساعت 12 شب تسویه میزنم نیم ساعت نمیکشه تسویه میکنه.
کارت به کاررت رو معمولا همه زود تسویه میکنند پایا رو چند دقیقه پس از درخواست میزنه؟ تراکنش ناموفق هم داره و یا قطعی سرور؟

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
کارت به کاررت رو معمولا همه زود تسویه میکنند پایا رو چند دقیقه پس از درخواست میزنه؟ تراکنش ناموفق هم داره و یا قطعی سرور؟
والا من تا حالا کارت به کارت درخواست نزدم. همه ی درخواستهای من پایا بوده که حتی 12 شب هم نهایتش نیم ساعته زده ولی خب صبح نشسته تو حساب به خاطر پایا بودن.
تراکنش ناموفق و قطعی هم من که تا حالا چیزی ندیدم. البته اینم بگم تراکنشهای من خیلی زیاد نیست. شاید برای همین متوجه قطعی و ... نشدم.
ولی تسویه شون واقعا عالیه.

• Like
Reactions: ap3

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
فعلن درگاه معتبر و قدرتمند زرین پال هست.
اما درگاه هایی مثل شتابها ، فراگیت و... هم دوستان تراکنش های زیادی انجام دادن و بنظر فعلن رو بورس هستن اما فک نمیکنم هیچکدوم اینا ب سایت فیلم درگاه بدهند داداش.!!!

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
پردانو به نظرم گزینه خوبیه.
مدیرش که فرد شناخته شده و معتبریه.

WebNevisCo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آرین پال (پارس پال سابق) ، فراگیت ...

نمی دونم چقدر سخت گیرن برای موارد شما.

javid_blog

Registered User
لایک‌ها
95
اعتبار بعضیا تو حلقم ! سایتشون Account Suspended شده :general705: حالا زنگ بزنید شماره رایتلشون بشون بگید !!! فک کنم در جریان نیستن ;)

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
آره مثل اینکه سایتشون ساسپند شده ..

امیدوارم کاربرایی که باهاشون کار میکردن به حقشون برسن !

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
  • Like
Reactions: ap3
بالا