mohsenmx
Registered User
همين كرم خورش هم گيرت نميادبه نقل از fireboy8766 :بابا سيبش به درد نميخوره ! كرم خوردس :happy:
همين كرم خورش هم گيرت نميادبه نقل از fireboy8766 :بابا سيبش به درد نميخوره ! كرم خوردس :happy:
من 30 - 40 بار ازش استفاده كردم اعصاب خورد كن ترين قسمتش موسشه كه يه كليك داره :blink: نميشه كليك راست كرد :wacko:به نقل از Ali_ix :آقا از دم قسط ماهی 2000 تومن گیر آوردین به منم بگین !
من یکی دوبار اپل رو از 2 - 3 متری دیدم !
برای اینکار یا باید از ماوسهای شرکتهای دیگه استفاده کنید که Mac OS X به صورت درونی از امکاناتشون پشتیبانی می کنه یا Ctrl+Click کنید. البته اگر برنامه ای بر طبق دستورالعملهای رابط کاربر سازی اپل طراحی شده باشه نباید احتیاج به کلیک راست پیدا کنه و تمام کارها به صورت عادی قابل انجام بلاشهاعصاب خورد كن ترين قسمتش موسشه كه يه كليك داره نميشه كليك راست كرد
البته اينجور كه من يادمه يه كليد داشت به اسم هوست ( البته فكر كنم ) . من منظورم بيشتر عادت به كيك راست بود كه آدم همش ميخواد راست كليك كنه نميشهبه نقل از irgamer :فکر کنم بعضی مغازه ها قسطی بفروشن نمی دونم
برای اینکار یا باید از ماوسهای شرکتهای دیگه استفاده کنید که Mac OS X به صورت درونی از امکاناتشون پشتیبانی می کنه یا Ctrl+Click کنید. البته اگر برنامه ای بر طبق دستورالعملهای رابط کاربر سازی اپل طراحی شده باشه نباید احتیاج به کلیک راست پیدا کنه و تمام کارها به صورت عادی قابل انجام بلاشه
موفق باشید
بعضی کلیدها فرق دارن اما اصل کاری کلید های Command و Option هستن که تقریبا مشابه Alt و Ctrl هستن و من چون خواستم منظور رو واضحتر برسونم از crtl استفاده کردمالبته اينجور كه من يادمه يه كليد داشت به اسم هوست ( البته فكر كنم )
بقای عمر دنیس ریچیبه نقل از plusdeck :jef raskin يكي از متخصصان اسطوره اي صنعت كامپيوتر و دره سيليكون! و خالق مكينتاش در 25 فوريه بر اثر سرطان درگذشت.
نام و ياد اين متخصص برجسته كامپيوتر و البته رياضي دان و فيلسوف نامي گرامي باد.
آمين!
خدمات پس از فروش هم هست ؟به نقل از MacKar :سلام ، اگه دنبال دستگاه Apple می گردید با من تماس بگیرید .
اگر در بخش بازارچه مطرح كنيد به همراه شما تماس و ايميلي از خودتون خيلي بهتر هست. اونطوري بهتر ميشه , اگر كسي خواست تماس ميگيره.به نقل از MacKar :سلام ، اگه دنبال دستگاه Apple می گردید با من تماس بگیرید .