نگفتم مطمئنم ! گفتم دارم استفاده ميكنم ! :D چي رو استفاده مي كني...؟! :blink:
Gt_Max Registered User تاریخ عضویت 13 آگوست 2003 نوشتهها 1,663 لایکها 80 محل سکونت In Your Pantz 19 جولای 2004 #21 به نقل از شايان : نگفتم مطمئنم ! گفتم دارم استفاده ميكنم ! کلیک کنید تا بازشود... چي رو استفاده مي كني...؟! :blink:
به نقل از شايان : نگفتم مطمئنم ! گفتم دارم استفاده ميكنم ! کلیک کنید تا بازشود... چي رو استفاده مي كني...؟! :blink:
SherlockHolmes کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 15 می 2004 نوشتهها 3,068 لایکها 825 12 اکتبر 2004 #22 بابا آخه مثلا پسوردمون رو هم كش بره!!!به چه دردش ميخوره!!مثلا شما اگه پسورد ايمي يه چيني رو داشته باشيد به چه دردتون ميخوره!!! به نظر من........
بابا آخه مثلا پسوردمون رو هم كش بره!!!به چه دردش ميخوره!!مثلا شما اگه پسورد ايمي يه چيني رو داشته باشيد به چه دردتون ميخوره!!! به نظر من........
Azemati کاربر فعال کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 18 فوریه 2003 نوشتهها 3,366 لایکها 4 محل سکونت wp-config.php 12 اکتبر 2004 #23 به نقل از SherlockHolmes : بابا آخه مثلا پسوردمون رو هم كش بره!!!به چه دردش ميخوره!!مثلا شما اگه پسورد ايمي يه چيني رو داشته باشيد به چه دردتون ميخوره!!! به نظر من........ کلیک کنید تا بازشود... اره واسش مهم نيست. ولي اگه يك درصد احيانا پسورد لو بره واسه آي دي هاي خارجي باحال، دردسر ميشه! مثلا من يه دونه از اين اي دي ها دارم
به نقل از SherlockHolmes : بابا آخه مثلا پسوردمون رو هم كش بره!!!به چه دردش ميخوره!!مثلا شما اگه پسورد ايمي يه چيني رو داشته باشيد به چه دردتون ميخوره!!! به نظر من........ کلیک کنید تا بازشود... اره واسش مهم نيست. ولي اگه يك درصد احيانا پسورد لو بره واسه آي دي هاي خارجي باحال، دردسر ميشه! مثلا من يه دونه از اين اي دي ها دارم
R reza1986 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 31 اکتبر 2004 نوشتهها 3 لایکها 0 31 اکتبر 2004 #24 اين برنامه عكس ها و attach را هم می گیره؟