• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در آستانه ی سربازی....آیا راهی نیست؟؟؟؟

sorena-2500

Registered User
لایک‌ها
141
درود و سلام خدمت دوستان عزیز....
بنده متولد نیمه ی اول خرداد 72 هستم یعنی در حال حاضر 19 سالمه....
پارسال سال اول کنکورم بود....سراسری که هیچی....طبق حماقتی که کردم و یه اشتباه کوچیک تو دانشگاه آاد هم رشته ی مورد نظرم رو قبول نشدم...و اولویت سوم رو قبولیدم و نرفتم....درنتیجه یک سال پشت کنکور ماندم....امسال بازم کنکور شرکت کردم...
سراسری که هیچی...اما آزاد...همون طور که خودتون میدونید امروز جوابش اومد...اولویت اول که it کرج بود بدبختانه قبول نشدم و اولویت سوم که مکانیک ابهر هست رو قبول شدم....اما اون جور که باید و شاید علاقه ای به این رشته ندارم...با خورم فکر میکردم اولویت اول رو قبول میشم اما اون نشد...تلاش نکرده بودم...البته پیام نور ثبت نام کردم که جوابش هفته ی آینده میاد....
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستش الان که فکر میکنم علاقه ی آنچنانی به رشته های فنی - مهندسی ندارم البته علاقه ای به it دارم اما آن هم زیاد نیست...خیلی بیشتر به پزشکی علاقه دارم....اما نمیدونم چیکار کنم....اگه بخام برم پزشکی باید بزارم سال بعد و برم تجربی اما وقتی ندارم و امسال باید برم سربازی....
آیا راهی وجود نداره که نه سیخ بسوزه نه کباب؟....یا راهی وجود نداره که مدت سربازی کمتر بشه؟ آخه فکرش رو بکنید...22 ماه ...فکر کردن بهش هم عذاب آوره...هیچ مدل کسری هم ندارم البته جبهه و جنگ پدر بود که کنسل شده گویا....یه نکته ی دیگه ای هم هست که چشمام ضعیفه و نمره ی 3 و 4 اینا رو داره....
شما چی پیشنهاد میدیدی؟؟!!!!!!!!!
شاد باشید...

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
پارسال سال اول کنکورم بود....سراسری که هیچی....طبق حماقتی که کردم و یه اشتباه کوچیک تو دانشگاه آاد هم رشته ی مورد نظرم رو قبول نشدم...و اولویت سوم رو قبولیدم و نرفتم....درنتیجه یک سال پشت کنکور ماندم....امسال بازم کنکور شرکت کردم...
سراسری که هیچی...اما آزاد...همون طور که خودتون میدونید امروز جوابش اومد...اولویت اول که it کرج بود بدبختانه قبول نشدم و اولویت سوم که مکانیک ابهر هست رو قبول شدم....اما اون جور که باید و شاید علاقه ای به این رشته ندارم...با خورم فکر میکردم اولویت اول رو قبول میشم اما اون نشد...تلاش نکرده بودم...البته پیام نور ثبت نام کردم که جوابش هفته ی آینده میاد....
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستش الان که فکر میکنم علاقه ی آنچنانی به رشته های فنی - مهندسی ندارم البته علاقه ای به it دارم اما آن هم زیاد نیست...خیلی بیشتر به پزشکی علاقه دارم....اما نمیدونم چیکار کنم....اگه بخام برم پزشکی باید بزارم سال بعد و برم تجربی اما وقتی ندارم و امسال باید برم سربازی....
آیا راهی وجود نداره که نه سیخ بسوزه نه کباب؟....یا راهی وجود نداره که مدت سربازی کمتر بشه؟ آخه فکرش رو بکنید...22 ماه ...فکر کردن بهش هم عذاب آوره...هیچ مدل کسری هم ندارم البته جبهه و جنگ پدر بود که کنسل شده گویا....یه نکته ی دیگه ای هم هست که چشمام ضعیفه و نمره ی 3 و 4 اینا رو داره....
شاد باشید...
سربازی 21 ماه هست.
امیدوارم خاطرت کمی آسوده تر شده باشه (یک ماه هم یک ماهه)

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
مگه اینکه بتونی ار بسیج کسری خدمت بگیری
که بعید بدونم بتونی بگیری
ایشون فرصتی ندارند دیگه.
باید عضو باشید و بعد از چند ماه فعالیت، کارت فعال و کارت سبز و هر سال فعالیت مداوم، 45 روز کسری.
ایشون الان دیگه وقت براشون نمونده.
شاد باشید...
اگر مدرک دانشگاهی داشتید، پیشنهاد دیگه ای داشتم. ولی با شرایط شما، فکر میکنم بد نیست که دنبال امریه باشید.
البته امریه 24 ماه هست و خدمت عادی، 21 ماه. ولی این کجا و آن کجا...

saita

Registered User
لایک‌ها
9
منم تقریبا شرایط این دوستمون رو دارم. چون سن خدمت از 18 شده 19 سال امکانش نیست که یکسال به فرجه برای دانشگاه اضافه بشه؟ یعنی کسایی که قبل از این قانون جدید امسال یا باید وارد دانشگاه بشن یا برن سربازی طبق قانون جدید سن خدمت, یکسال دیگه فرصت داشته باشن؟

oosfarhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
تنها راه اینه:
میری یکی از رشته های فرررررررراگییییر پیام نور ثیت نام میکنی(کنکور نمی خواد ) نزدیک 350 هست شهریش.
ثبت نام که کردی تو وضعیت تحصیلیت در حال تحصیل ثبت میشه و احتیاج به سربازی رفتن نیست .
بعدم میشینی 1 سال سفت میخونی برای رشته ای که میخوای و میری دانشگاهی که دوست داری سال دیگه .
اگه الان رفتی سربازی شانس ادامه تحصیلت زیر 30 درصد میشه نه این که نذارند تحصیل کنی ها ,نه,حسو حالشو دیگه نداری.

saita

Registered User
لایک‌ها
9
تنها راه اینه:
میری یکی از رشته های فرررررررراگییییر پیام نور ثیت نام میکنی(کنکور نمی خواد ) نزدیک 350 هست شهریش.
ثبت نام که کردی تو وضعیت تحصیلیت در حال تحصیل ثبت میشه و احتیاج به سربازی رفتن نیست .
بعدم میشینی 1 سال سفت میخونی برای رشته ای که میخوای و میری دانشگاهی که دوست داری سال دیگه .
اگه الان رفتی سربازی شانس ادامه تحصیلت زیر 30 درصد میشه نه این که نذارند تحصیل کنی ها ,نه,حسو حالشو دیگه نداری.
میشه یکم بیشتر توضیح بدید :(
یعنی کسایی هم که مشمول به خدمت هستن میتونن برن فراگیر پیام نور ثبت نام کنن؟؟؟

sorena-2500

Registered User
لایک‌ها
141
از تک تک دوستانی که کمک کردن سپاس فراوان دارم...!!!
سربازی 21 ماه هست.
امیدوارم خاطرت کمی آسوده تر شده باشه (یک ماه هم یک ماهه)
ممنون عزیز....اما چه 22 یه 21 یه....همش عذاب آوره...:weird:
مگه اینکه بتونی ار بسیج کسری خدمت بگیری
که بعید بدونم بتونی بگیری
بسیج و ساندیس و ارزشی و اینا رو کلا بیخیل...اما از راهنماییت ممنون....
ایشون فرصتی ندارند دیگه.
باید عضو باشید و بعد از چند ماه فعالیت، کارت فعال و کارت سبز و هر سال فعالیت مداوم، 45 روز کسری.
ایشون الان دیگه وقت براشون نمونده.

اگر مدرک دانشگاهی داشتید، پیشنهاد دیگه ای داشتم. ولی با شرایط شما، فکر میکنم بد نیست که دنبال امریه باشید.
البته امریه 24 ماه هست و خدمت عادی، 21 ماه. ولی این کجا و آن کجا...
امریه چیز خوبی است آیا؟.....چی هست اصلا؟
تنها راه اینه:
بهترین پیشنهاد رو تا کنون شما دادی...!!!!...همین فکر رو درحالت پیام نور داشتم بنده....درباره ی فراگیر زیاد نمیدونم فقط آگهی هاش رو توی روزنامه زیاد میبینم...:d
اگه میشه یه توضیحی بدید......از saita عزیز هم سپاس گذارم...حداقل میدونم تنها نیستم...!!!!:D

sorena-2500

Registered User
لایک‌ها
141
راستی اون مبحث که میگفتن سربازی شده 19 سال چیه؟....قبلا یک سال میتونستنن پشت کنکور بمونن مگه سن سربازی 18 سال بود؟....کلا نسبت به قبل چه فرقی کرده؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
راستی اون مبحث که میگفتن سربازی شده 19 سال چیه؟....قبلا یک سال میتونستنن پشت کنکور بمونن مگه سن سربازی 18 سال بود؟....کلا نسبت به قبل چه فرقی کرده؟

یعنی از 18 سال تمام (19 سالگی) مشمول خدمت میشی.

sorena-2500

Registered User
لایک‌ها
141
درود و سپاس از همه ی دوستان....
یعنی از 18 سال تمام (19 سالگی) مشمول خدمت میشی.
پس قبلش چه جوری بوده؟ اونا هم که میتونستن یک سال پشت کنکور باشن...مگه نه؟
---------------------------
میتونم پیام نور ثبت نام کنم بعدش کلاس هاش رو نرم؟

oosfarhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دوست من ببین مشمول یه چیز اسمیه.
تا برات نامه نیمده شما همه کار میتونی بکنی.
شما همین فردا به یکی از موسسات پیام نور مراجعه بکن و مراحل ثبت نامو انجام بده اونجا خودشونم راهنماییت می کنن.;)

*برای کلاس نرفتنم مشکلی نیست پیام نور یعنی حال داری بیا کلاس حال نداری نیا :دی :D

*جواب سوالتونم دریاره امریه میشه این که :امریه یعنی یکی از ارگان های دولتی به شما و تجربه و نیروتون نیاز داره و دوست داره شما جزئ پرسونلش باشین.
خوبی های زیادی هم داره.
از جمله این که شما دیگه سرباز نیستین و حالت کسی رو دارین که داره میره سر کار حقوق بیشتر مزایا بیشتر راحتی بیشتر و نکته طلایی اون این که بیکار نیستین و ول نمیچرخین . :p
حداقل میدونید دارید کار می کنید و یه چیزی یاد میگیرین حدود 90% کسانی که امریه میگیرند در اینده که دوران خدمتشون تموم شد در همون ارگان استخدام میشن.:rolleyes:
اما این امریه گرفتمن هم خیلی سخته و هفتخان رستم رو باید رد کنین باید پارتیتون خیییلی کلفت باشه .:hmm:

*اگر شرایط امریه نداری یعنی کلفتی پارتیت در اون حد نیست :p دنبال بسیج و انواع کسری ها باش تا دوران علافیت کمتر بشه .
نمیدونم از ارزشی بودن خوشم نمیادو از ریشو بازی بدم میادو این چیزارم بریز دور اگه دوست داری سربازیت زود تر تموم بشه دنبالش باش.:hmm:
تقریبا تمام کسانی که از بیخو بن مخالفن دنبالشن و این کارارو کردن چون با یه کارت بسیج داشتن شما هیچ چیز تو جامعه و طرز فکر شما فرق نمیکنه فقط کمک میکنه دوران سربازیت کوتاه تر و راحت تر باشه.

sorena-2500

Registered User
لایک‌ها
141
خیلی ممنون از همه ی دوستان...oosfarhad عزیز نه اصلا هیچ مدله پارتی ندارم چه رسد به کلفتش....
فکر کنم بهترین راه همون پیام نور و اینا باشه...از همتون ممنونم...فقط این پیام نور و فراگیر چه جوری هست کدوم یکی خرجش کمتره؟؟؟
شاد باشید...

koohi

Registered User
لایک‌ها
4
خرید سربازی بهترین راه است که با پارتی هم میشه خرید

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خرید سربازی بهترین راه است که با پارتی هم میشه خرید

:blink:
اونا خرید قانونی نیست. همه ش جعل کارت یا درست کردن سابقه جانبازی یا جبهه پدر یا معافیت پزشکی و ایناست.

koohi

Registered User
لایک‌ها
4
:blink:
اونا خرید قانونی نیست. همه ش جعل کارت یا درست کردن سابقه جانبازی یا جبهه پدر یا معافیت پزشکی و ایناست.
دیگه اونش رو نمیدونم ولی یکی از آشناهای ما با پارتی که داشت حدود 20 تومن خرج کرد و کارت پایان خدمت گرفت

بالا