• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در آستانه ی سربازی....آیا راهی نیست؟؟؟؟

sorena-2500

Registered User
لایک‌ها
141
دیگه اونش رو نمیدونم ولی یکی از آشناهای ما با پارتی که داشت حدود 20 تومن خرج کرد و کارت پایان خدمت گرفت
اوووووووووووو...............باوا چه خبره؟.....20 تومن بدی تازه پارتی کلفت هم داشته باشی؟؟؟؟
آدم بره سرباز به صرفه تره که...!!!!

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
تنها راه اینه:
میری یکی از رشته های فرررررررراگییییر پیام نور ثیت نام میکنی(کنکور نمی خواد ) نزدیک 350 هست شهریش.
ثبت نام که کردی تو وضعیت تحصیلیت در حال تحصیل ثبت میشه و احتیاج به سربازی رفتن نیست .
بعدم میشینی 1 سال سفت میخونی برای رشته ای که میخوای و میری دانشگاهی که دوست داری سال دیگه .
اگه الان رفتی سربازی شانس ادامه تحصیلت زیر 30 درصد میشه نه این که نذارند تحصیل کنی ها ,نه,حسو حالشو دیگه نداری.

كسي كه مشمول باشه نميتونه موقع تحصيلات دانشگاهي كنكور بده و اگه حتي قبول هم بشه نميتونه بره

Sent from my iPhone4s using Tapatalk

oosfarhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
كسي كه مشمول باشه نميتونه موقع تحصيلات دانشگاهي كنكور بده و اگه حتي قبول هم بشه نميتونه بره

سلام
من یکم بد منظورتون رو فهمیدم اگه اشتباه میگم لطفا اصلاح کنین.:blush:

من منظورم از دانشگاه پیام نور ,پیام نور با کنکور نبود منظورم از همین رشته های فراگیر بود که هر دفعه اطلاعیه میزنن و اس ام اس می زنن که در فلان رشته بدون کنکور ثبت نام کنید.
تا جایی که خاطرم هست کسانی که حالت مشمول دارند میتونستند ثبت نام کنند و بعد که **** وظیفه استعلام میکنه براشون وضعیت در حال تحصیل ثبت میکنه و میتونستند ادامه بدند.

* چیز دیگه ای یادم اومد رشته های کاردانی نا پیوسته هست. (اطلاعاتم خیلی کم و قابل اطمینان نیست فقط میخوام بتون موضوعشو بگم که خودتون پیگیر باشین)

فک کنم بتونید برا امتحانش ثبت نام و حتی اگه رفتین سربازی در صورتی که قبول بشید مرخصی بگیرید و به اسم تحصیل برید دنبال کار خودتون.(تحقیق کنید )

sorena-2500

Registered User
لایک‌ها
141

یعنی من اگه برم پیام نور یا فراگیر سال بعد نمیتونم کنکور سراسری یا آزاد شرکت کنم؟؟؟؟

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
به نظر من برو همان سربازی .
نهایتا دو ساله و بعدش تموم میشه .
خرجی هم که میخوای برای دانشگاه و پول ترم و کتاب بدی همون مقدار پول رو بگیر پس انداز کن
بعد دو سال باز یه مقدار برات سرمایه میشه .
برا دانشگاه رفتن هیچ موقع دیر نیست .
اما سربازی رو هم اگه شرایط معافی نداری پس بالاخره باید بری چه الان چه ده سال دیگه .

{ برو سربازی و پولا رو پس انداز کن، بعدش می تونی بری دانشگاه یا با سرمایه یه کار کوچولو راه بندازی }

patteerr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
برو پیام نور ثثبت نام کن 6 واحد درس عمومی بردار و نخون و امتحان هم نرو . ترم بعد رو مرخصی بگیر . جمهع اینا میشه 100-10 تومن . به جای اینا بشین یونتو پاره کن یکسال بخون و ازاد فقط یک گوزینه بزن اونم همون IT یا هرچیزی که دوست داری . شما چون گشادی و درس نمیخونی یک گزینه بیشتر نزن اینجوری ازاد قبول میشی حداقل.

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
منم شرایطم مثل شما بود -ماپا شدیم رفتیم خدمت راهت میشه ادم برو زود تر کلکش رو بکن

در ضمن خواستم بگم بعد خدمت درس خوندن یه کم سخته !
در مورد چشم هم بگم بالای نمره 8 معاف هست زیرش شاید بتونی معاف از رزم بشی

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39
منم شرایطم مثل شما بود -ماپا شدیم رفتیم خدمت راهت میشه ادم برو زود تر کلکش رو بکن

در ضمن خواستم بگم بعد خدمت درس خوندن یه کم سخته !
در مورد چشم هم بگم بالای نمره 8 معاف هست زیرش شاید بتونی معاف از رزم بشی

جدا بالای هشت معاف میشی؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دقت کن که 8 برای دیپلم هست. هر چی مدرکت بالاتر باشه شماره میره بالاتر.

S2A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه چشمت 4 باشه معافی

tarfandkhaneh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دیگه اونش رو نمیدونم ولی یکی از آشناهای ما با پارتی که داشت حدود 20 تومن خرج کرد و کارت پایان خدمت گرفت

خوش به حالش. برا بعضی ها شاید همینقدر ارزش داشته باشه. میشه یه پ.خ به من بزنین؟ ببینیم اصلاً شرایطش چه جوریاس؟

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
پیام نور ثبت نام کن
بشین درس بخوند واسه سال بعد
ای تی هم چون میخوای بری عمومی ها رو خوب بخونی قبول میشی ! با ادبیات 40 عربی 10 دینی 50

بالا