با سلام
اولین مرحله پرداختها با موفقیت انجام شد.
با کمال تشکر از همکاری شما دوستان.
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache Server at www.toopfile.com Port 80
با سلام و پوزش بابت دیر شدن پاسخها
در حال بستن پروندهای ماه نوامبر هستیم که تا هفتهی بعد پرداخت میشن.
من مجددا از دوستانی که اینجا وضو هستن و پول دریافت کردن از جمله "یاس دی ل" و " ویوا دی ل" میخام که بیان و اسکن دریافت پولهارو اینجا قرار بدهند که دوستان دیگر هم باور کنند که دروغی در کار نیست
مجددا از دوستانی که همکاری کردن ممنونم
در صورت داشتن هرگونه سوالی در خدمت شما عزیزان هستم
با سپاس فراوان
مدیریت سایت توپ فایل
موجودی رو هر وقت درخواست بدیم پرداخت می کنید یا آخر ماه؟
اگه هنگام درخواست باشه خیلی بهتره.
سایت امکان زیرمجموعه گیری نداره
اگه فایل فلش آپلود کنیم و در سایت بزاریم هم جزو دانلود حساب میشه؟
چند مورد برای بهتر شدن سایتتان
یک اینکه دانلود فایل برای کاربران خیلی سخت است به خصوص اینکه تبلیغی مانند "تبلیغات سایت های کوتاه کننده لینک" با اولین کلیک ظاهر می شود و کاربر گیج می شود
بهتره این تبلیغ را بردارید
دوم بهتره تبلیغ پاپ آپ تان زیر پنجره سایتتان باز شود
سوم وقتی کاربر میهمان به اولین صفحه دانلود می رسه بعد از اون اتفاق مورد اولی که گفتم رخ می دهد بالافرض این که از این صفحه تبلیغ بگذرد با کلی دکمه download رو به رو می شود که گیج کننده می شود
این نکات که گفتم بسیار برای یک کاربر مبتدی فارسی زبان مشکل ساز می شود
البته همه مواردی را گفتم فقط یک پیشنهاد بود در جهت بهتر شدن سایتتان
هر کار مایل بودید انجام دهید (می توانید این موارد را حل کنید یا آنها را رد کنید)
در ضمن این روز ها به خصوص اوخر شب و اوایل صبح خطاهای 500 سایتتان خیلی زیاد شده است
به هر حال موفق باشید