alireza_ssp
Registered User
- نوشتهها
- 2,728
- لایکها
- 504
دوست عزیز اصلا فایل mp3 اپلود نمیشه چرا؟
منم هر کاری کردم نشد
دوست عزیز اصلا فایل mp3 اپلود نمیشه چرا؟
منم هر کاری کردم نشد
دوستان نرم افزار آپلود از روی دسک تاپ به صفحه اصلی سایت اضافه شد که شما میتوانید با دانلود این نرم افزار تمام فایلهاتون رو از این طریق اپلود کنید
روش کار:
بعد از دانلود نرم افزار صفحه اصلی نرم افزار باز میشود که با ورود به قسمت "options"+ "file" میتوانید مشخصات کاربری خود را وارد کنید که فایلهای اپلود شده به حساب کاربری شما اضافه شود
برای آپلود فایل هم در صفحه اصلی نرم افزار بر روی اکون + کلیک کنید که فایل مورد نظر به لیست شما اضافه شود و بعد از انتخاب فایلها بر روی اکون play کلیک کنید که فایلهای شما شروع به اپلود شدن کنند
که در این روش شما از در صد پروگرس نیز مطلع خواهید شد
ﭼﺸﻢدوست عزیز بهتر این اپلود رو درستش کنید ناسلامتی سایتتون اپلودسنتر بین المللیه
دیگه برای یه اهنگ 6-7 مگابایتی که دیگه نرم افزار نباید بخاد
عزیز اگه فایلها بعد از 90 روز پاک نشه من میتونم خیلی روش مانور بدم. امیدوارم بتونم به ماهی چند هزار دانلود برسم
ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ ﻓﺎﻳﻠﻲ ﻛﻪ 90 ﺭﻭﺯ ﺩاﻧﻠﻮﺩ ﻧﺸﻪ اﻣﻜﺎﻥ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﻛﻤﻲ ﺩاﺭﻩ ﻛﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﺩاﻧﻠﻮﺩ ﺑﺸﻪ.
عزیز اگه فایلها بعد از 90 روز پاک نشه من میتونم خیلی روش مانور بدم. امیدوارم بتونم به ماهی چند هزار دانلود برسم
ﺧﻮﺏ ﺩاﻧﻠﻮﺩ ﺑﺸﻪ ﻛﻪ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﻧﻴﺴﺖعزیز خب تو سایت دارم میزارم. وقتی تو گوگل ایندکس میشه
چرا دانلود نشه
ﺧﻮﺏ ﺩاﻧﻠﻮﺩ ﺑﺸﻪ ﻛﻪ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﻧﻴﺴﺖعزیز خب تو سایت دارم میزارم. وقتی تو گوگل ایندکس میشه
چرا دانلود نشه
عزیز یه سوال
مثلا این ماه تموم میشه و تو پنل مجموع دانلود ها میشه 4800 تا
شما 20 دلار به ما میدی و اون 800 تا دانلود میره ماه بعدی؟
ضمنا
کانتر مجموع ماه تو پنل ما قابل رویت هست؟
طلب شما وقتی پرداخت میشه از مجموع درآمد کسر میشه و مقدار باقی مانده به ماه بعد اضافه میشه
و بله مقدار درآمد شما از فا یلهای دانلود شده در پنل کاربری مشخص هست
مطمئن باشید که از همکاری با گروه ما راضی خواهید بود
با سپاس
اگه یه لطفی می کردید این 40 ثانیه و وارد کردن کد رو برای فایل های زیر 10 مگابایت رو بر میداشتید خیلی خوب می شد
طرف که میاد یه اهنگ 5 مگی دانلود کنه ستمه 40 ثانیه صبر کنه بعد کد وارد کنه!!!!!
اره 40 ثانیه برا شما 10 ثانیه است چون شما ثبت نام کردیعزیز 40 ثانیه؟
برای من خیلی کمتره