• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در آمد شما از سایتتان چقدر است؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اینBW چیه؟
این چند روزه هی میاد جلوی چشم

سه روز پیش هم یک دی وی دی خیلی خفن از لندن اومد دم در خونمون که نوشته بود
BW Speakers
توش هم در باره باند های اورجینال و ساب ووفر توضیح داده بود...
آخرش هم نفهمیدم که این از کجا پیداش شد...
اسپم هم اسپم های قدیم
اسپم های جدید فیزیکی شدند!!!!!!!!
اینجا منظور از BW همون Band Width هستش

phpkar

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من چند تا چيز مهم واسه درآمد بيشتر مهمه :

1- تعدد سايتها : مثلا اينايي كه موفق بودن حداقل 10-15 تا سايت با حداقل روزي 1000 بازديد داشتن كه توي همه سايتهاشون به بقيه سايتهاشون لينك دادن

2-محتواي عظيم : اكثر همون سايتها داراي محتواي بسيار غني هستن و اين باعث ميشه بدون اينكه جايي تبليغ كنيد خود گوگل از طريق موتور جستجوش براي شما درآمد زايي كنه ... محتواي بيشتر عايد بيشتر از بازديد موتور جستجو

3- تعدد دومين : توجه كنيد كه واسه اينكه تو پول دومين صرفه جويي كنيد نيايد يك سايتي رو كه ميشه 10 تا سايتش كرد رو همش با سابدومين بزنيد . سايتهايي كه ميزنيد بايد با دومين متفاوت و با طراحي متقاوت باشه ...

4-حتي به نظر من شما ميتونيد يه محتوا رو واسه n تا سايت ولي با ظاهرهاي مختلف پياده كنيد

به نظر من بزرگ ترين مشكل ما ايرانيا قضيه تحريمه و نحوه نقد كردن چك هاي گوگل . اگه نه رسيدن به درآمد 1000 دلار در يك سال يك امر بعيد نيست و با كمي پشتكار و وقت گذاشتن قابل انجام هست ...

و اما يه سوال :
چجوري ميشه چك گوگل رو به حساب PayPal منتقل كرد ؟ آيا با يه حساب جاري مثلا در انگليس حله ؟ من يه آشنا تو انگليس دارم كه ميتونه حساب جاري برام وا كنه كه حتي ميشه تو PayPal باهش verify شد . اونوقت هر پولي كه توي حساب جاري باشه رو ميشه به PayPal منتقل كرد . من اين فرآيند رو تجربه نكردم
چنين چيزي امكان داره اصلا ؟

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
sali $1000 ?
khili ziade ! bikhial baba

---
hala bar farz paypal gerfti , paypal ro mikhay iran befroshi ?:p

are intori mishe

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261

1- تعدد سايتها : مثلا اينايي كه موفق بودن حداقل 10-15 تا سايت با حداقل روزي 1000 بازديد داشتن كه توي همه سايتهاشون به بقيه سايتهاشون لينك دادن

2-محتواي عظيم : اكثر همون سايتها داراي محتواي بسيار غني هستن و اين باعث ميشه بدون اينكه جايي تبليغ كنيد خود گوگل از طريق موتور جستجوش براي شما درآمد زايي كنه ... محتواي بيشتر عايد بيشتر از بازديد موتور جستجو

3- تعدد دومين : توجه كنيد كه واسه اينكه تو پول دومين صرفه جويي كنيد نيايد يك سايتي رو كه ميشه 10 تا سايتش كرد رو همش با سابدومين بزنيد . سايتهايي كه ميزنيد بايد با دومين متفاوت و با طراحي متقاوت باشه ...

4-حتي به نظر من شما ميتونيد يه محتوا رو واسه n تا سايت ولي با ظاهرهاي مختلف پياده كنيد

به نظر من بزرگ ترين مشكل ما ايرانيا قضيه تحريمه و نحوه نقد كردن چك هاي گوگل . اگه نه رسيدن به درآمد 1000 دلار در يك سال يك امر بعيد نيست و با كمي پشتكار و وقت گذاشتن قابل انجام هست ...

و اما يه سوال :
چجوري ميشه چك گوگل رو به حساب PayPal منتقل كرد ؟ آيا با يه حساب جاري مثلا در انگليس حله ؟ من يه آشنا تو انگليس دارم كه ميتونه حساب جاري برام وا كنه كه حتي ميشه تو PayPal باهش verify شد . اونوقت هر پولي كه توي حساب جاري باشه رو ميشه به PayPal منتقل كرد . من اين فرآيند رو تجربه نكردم
اگه تو مصرفه اینترنت صرفه جویی کنیم و پولی که میخوایم خرج سایتا کنیم جمع سالی 1000 دلار جوره دیگه سایتو اینا نمیخواد

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
یعنی 1000 دلار در سال زیاده !؟
یعنی ماهیانه 85 دلار !

فکر نمی کنم رقم زیادی باشه .

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
85 دلار که فقط پول تبلیغ ماهیانه سایتم در آدووردز است...

از این سایت های آفر و سورو شیرین ماهی 100 تا میگیری

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1

و اما يه سوال :
از پیشنهاد های خوبتان تشکر می کنم!
این امر امکان پذیر است به این صورت که درآمدتان را با EFT به اکانت بانکتان در انگلیس واریر می کنید و سپس آن اکانت بانک را در اکانت پی پالتان اد کرده و در پی پالتان ادفاند می کنید.
پی پال احتمالا هم به کار خودتان بیاید برای خریدهای اینترنتیتان و هم امکان فروش آن به دیگر دوستان وجود دارد.

CyberGuru

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Adsense Premium Publisher : $18,500 / Month
Chitika : $150 / Month
Commission Junction : $8000 / Month
ShareASale : $550 / Month
ValueClick Media : $50 / Month
Adbrite : $25 / Month
WebGains : $20 / Month
Share-It : $600 / Month
Casale Media : $150 / Month
Google CPA Ads : 65$ (New!)
NameDrive : $200 / Month
ClickBank : $5500 / Month
Page View/ Month : 8,500,000
58 Websites
تمامي اعداد حدودی است!
این اعداد و ارقام شیرین حاصل 5 سال تلاش منه!
سایت ها رو نام نمی برم چون تجربه تلخی در این مورد دارم.
اصلا مهم نیست که این درآمد رو باور می کنید یا نه! فقط خواستم بدونید با تلاش و صبر هرچیزی ممکنه!

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
یعنی 1000 دلار در سال زیاده !؟
یعنی ماهیانه 85 دلار !

فکر نمی کنم رقم زیادی باشه .
به خاطر 1000 دلار در سال این همه جون بکنه آدم :wacko:
این همه وقت بزاری , اخرش همین ؟؟!!! اینم فقط خرج خود سایت میشه !

--
من اخیرا اومدم تو این کار , شروع نکردم ولی ایده های خوبی دارم , تا الان فقط برا بقیه برنامه مینوشتم , تصمیم گرفتم یکم هم برا خودم بنویسم :D .
کلی سایت خارجی گشتم , کلی تو فروم ها گشتم چیزی که فهمیدم این بود که,
بیشتر سایت های پردرآمد , فقط چندتا نویسنده استخدام کردن , و ماهیانه حقوق میدن بهشون که سایتشون رو پر کنن !!
چیز سختی نیست رسیدن به این درآمد , 5 سال هم وقت نمیخواد , تو یک سال میشه کلی کار کرد.
من چیزی که تو این بخش پی تی زیاد دیدم , بیشتر کاربرای اینجا فقط میخوان بدونن چجوری میشه پولدار شد :wacko:
جوابش خیلی واضح هست , فقط باید ایده جدید داشته باشی , حالا هی پست و تاپیک که چه سایتی بزنیم !
راه های پول دار شدن چیه , یا فلانی چقدر درآمد داره .

بیشتر سایت هایی هم که دارید همشون ایده اش تکراری هست و از رو سایت های دیگه کپی زدن .

ایده نو داشته باشید , سایتتون بازدیدش زیاد میشه , بازدید هم برابر پول هست !
همین digg , بیشتر شبیه یه لینک دایرکتوری هست ولی چون ایده اش ساده و جدید بود اینجوری گرفته , الانم کلی پول به جیب میزنه !

nitor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
Adsense Premium Publisher : $18,500 / Month
Chitika : $150 / Month
Commission Junction : $8000 / Month
ShareASale : $550 / Month
ValueClick Media : $50 / Month
Adbrite : $25 / Month
WebGains : $20 / Month
Share-It : $600 / Month
Casale Media : $150 / Month
Google CPA Ads : 65$ (New!)
NameDrive : $200 / Month
ClickBank : $5500 / Month
Page View/ Month : 8,500,000
58 Websites
تمامي اعداد حدودی است!
این اعداد و ارقام شیرین حاصل 5 سال تلاش منه!
سایت ها رو نام نمی برم چون تجربه تلخی در این مورد دارم.
اصلا مهم نیست که این درآمد رو باور می کنید یا نه! فقط خواستم بدونید با تلاش و صبر هرچیزی ممکنه!

باید دید بعد از کم شدن هزینه های مختلف از این اعداد و ارقام ( البته اگه واقعی باشند!) چقدرش می مونه.

CyberGuru

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باید دید بعد از کم شدن هزینه های مختلف از این اعداد و ارقام ( البته اگه واقعی باشند!) چقدرش می مونه.

چه هزینه ای؟ فقط هزینه نقد کردن چک ها هست که روی هم 75 دلار هم نمیشه.

nitor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چه هزینه ای؟ فقط هزینه نقد کردن چک ها هست که روی هم 75 دلار هم نمیشه.

البته منظور من از هزینه بیشتر هزینه تبلیغات بود. مثلا تبلیغات در گوگل ادوردز یا بقیه PPC ها. که خب شاید همه اینجور هزینه ها رو نداشته باشن. چون مثلا بعضی ها سایتشون در نتایج طبیعی موتور جستجو ها صفحات اوله.
در هر حال خیلی جالبه که کسی بتونه با این تعداد سایت (گفتید 58 تا؟) یه قرون برای تبلیغات هزینه نکنه و کلا هزینه هاش 75 دلار (در ماه ؟ در سال؟) بشه.

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
بحث خیلی عالیه ادامه بدین دوستان .. لطفا نترسید و درامدتون را اعلام کنید ... با تشکر

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
استيكي هم شد....

البته اينجا كسي نم پس نميده
يعني نبايد هم بده طبق قانون

ولي در آمد digg حدود ماهي پانصد هزار دلار هست از آدسنز...

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
استيكي هم شد....

البته اينجا كسي نم پس نميده
يعني نبايد هم بده طبق قانون

ولي در آمد digg حدود ماهي پانصد هزار دلار هست از آدسنز...

ببین این پست هایی که تو می زنی،جز سبک کردن خودت،یک نفر هم بعید می دونم بخونه... فردا کاربر فعالیت برداشته میشه...

عنوان تاپیک چیه؟؟ عینک نداری که بخونی اینجا عنوان این هست که "درآمد سایتتان چقدره؟" تو شدی صاحب digg ؟

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
بابا طبق قوانين گوگل هيچ وب مستري اجازه نداره در آمدش رو هيچ جا بزاره وحيد خان
منم به خاطر همين در آمد يكي ديگه رو گزاشتم
چون نميشه در آمد خودمون رو اينجا بزاريم
(در واقع به زبون بي زبوني خواستم بگم اين تاپيكي كه من درست كردم رو نبايد ميكردم وشما هم نبايد استيكي مي ردي اينتاپيك غير قانوني رو...)
:D

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بابا طبق قوانين گوگل هيچ وب مستري اجازه نداره در آمدش رو هيچ جا بزاره وحيد خان
منم به خاطر همين در آمد يكي ديگه رو گزاشتم
چون نميشه در آمد خودمون رو اينجا بزاريم
(در واقع به زبون بي زبوني خواستم بگم اين تاپيكي كه من درست كردم رو نبايد ميكردم وشما هم نبايد استيكي مي ردي اينتاپيك غير قانوني رو...)
:D

اونوقت لابد گوگل می خواد بیاد یک سایت فارسی زبان را چک کنه بگه؟؟؟ پست هایی می زنی که واقعا همه ازت شاکی هستن... اگه اینطور بخوای پیش بری فکر کنم بچه ها افراطی تر تصمیم بگیرن...

هیچ وقت گوگل و صدتای گوگل نمیتونن بگن که فلانی در مورد درآمدت نمی تونی بگی.. همینکه اسکرین شات نمی ذارن بچه ها،کافیه..دیگه بحث های غیر مرتبط هم نکن که پاک میشه.موضوع تاپیک هم بسیار عالی هست و خودت هم نفهمیدی که چه تاپیکی زدی :wacko:

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بچه ها فقط درآمد سایت خودشون یا دوستانشون را بذارن... وگرنه تمامی پست های قبلی را پاک می کنم و از نو با قوانین جدید ....

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
گوگل كاري نداره كه بگيد يا نگيد
گوگل واسه خودتون گفته..
(نميخواستم بگم..)
ولي وقتي شما مثلا بگي در آمدت فلان قدره بعد يك هكر از خدا بي خبر مياد ازت باج ميگيره و ميگه يا فلان قدر بده يا دي داس ميكنم رو سايتت....
كه اگر هم بگي ندارم باورش نميشه چون ....

(حالا متوجه شديد زياد هم پر بي راه نميگم..)

بالا