موافقمبله به نظر من هم اینکه آدم بگه میشه تا 1000000 تومان هم در ماه با گوگل در آمد داشت اون هم صاحب سایت ایرانی باشه کار خاصی نیست منم میتونم بگم آره میشه با فلان کاری فلان درآمدی داشت ولی به نظر من درست اینه که یا هیچی نگید یا اگه میگید توضیحات کامل باشه مثلآ اسم سایت و...
شرمنده اگه یه کم رک بود
دوست عزیز hypermatrix
من کاملا به شما حق میدم که کم توضیح بدید یا اصلا توضیح ندید.
اما این روش توضیح برای دوستان خلاق چه فایده داره
مثل این میمونه که من بگم :
دوستان خلاق بیشتر بکوشید که من دیدم آدمهای خلاق چه پولا در میآرن
تا ماهی 500000 تاشو خودم دیدم
بیشتر بکوشید که اگه تشنه پولید , پول در خلاقیت
10 سنت تا 30 دلار !الان یه سایت با بازدید روزانه 1000 نفر چقدر ماهانه از ادسنس درامد داره؟
همونطوری که تو ایمیل هم بهتون گفتم : دیر یا زود اکانت ادسنس شما بسته میشه .من یه سایت دارم که موضوعش دانلود فیلم با لینک مستقیم هست البته لینکها در قسمت دوم نوشته هست تا کسی رجیستر نشه نمی تونه لینکها رو ببینه و روز بین 1800 تا 2200 بازدید کننده دارم. تمام قسمتهای سایتم اینگلیش هست فقط در بعضی موارد فارسی می نویسم و تبلیغات که همش ایرانی هست من می خوام کلا انگلیش کنم سایت رو و تبلیغات فارسی رو بردارم چون من همه ای سایتها رو امتحان کردم منظورم سایتهای تبلیغاتی هیچ درآمد و فایده ای نداره . دوستان اگر لطف کنند بگند چه سایت تبلیغ خارجی خوبه و به سایت من گیر نده چون لینک دانلود هست و پول میده بهتره.
چه فرقی میکنه !سلام
اکانت گوگل مال من نیست ماله یکی از بچه های فروم هست
که تاپیکش هم هست کد تبلیغ داده من گذاشتم در سایتم با کسر 35 درصد درآمد بقیه بهم میده.
امیدوارم هیچ وقت این اتفاق برای شما و هیچکی نیوفته
اگه منظورتون از تعلیق HOLD بودن هست و از کدها PIN .من یه 80 دلار تو ادسنسم دارم، محتوای سایتم هم هیچ مغایرتی با قوانین گوگل نداره
اما چند وقتیه به حالت تعلیق در اومده اما بسته نشده
الانم ایمیل زدن که تا وریفای کد هارو وارد نکنم فعال نمیشه دوباره، حالا فعلا منتظر کدها هستم
چه فرقی میکنه !
کل اکانت و کل سایتها ایشون و شما و هرکس دیگه ایی که داره از این اکانت استفاده میکنه بسته و بلک لیست میشه .
یه لحظه خودتون رو بزارید جای ایشون ؛ وقتی ایمیل Adsense Inactive رو میگیرید .
محتوای سایت هم مشکل کپی رایت داره هم مشکل فارسی بودن .
در هر حال صرفا جهت کمک بود و
این اکانت گوگل تا حالا به شما پرداخت هم کرده ؟من همونطور که گفتم روزی 100 هزار تومان هدر میدم تو اینترنت . ولی در مقابلش در امد هم دارم
مثلا عادت کردم اگه تا ساعت 12 شب مجموع درآمدم به 400 دلار نرسه سرمو زمین نمیزارم . تا عید هم میخوام به روزی 1000 دلار برسونمش
دیدیم همخه از ادسنس عکس میزارن ما هم گذاشتیم البته میدونم که خلاف قوانین گوگل هست .
![]()
یه انجمن هم هست دارم راه اندازی میکنم به اسم http://parsiboard.com اون هم چیز جالبی میشه
من همونطور که گفتم روزی 100 هزار تومان هدر میدم تو اینترنت . ولی در مقابلش در امد هم دارم
مثلا عادت کردم اگه تا ساعت 12 شب مجموع درآمدم به 400 دلار نرسه سرمو زمین نمیزارم . تا عید هم میخوام به روزی 1000 دلار برسونمش
دیدیم همخه از ادسنس عکس میزارن ما هم گذاشتیم البته میدونم که خلاف قوانین گوگل هست .
![]()
یه انجمن هم هست دارم راه اندازی میکنم به اسم http://parsiboard.com اون هم چیز جالبی میشه
آره ! نه خودت تا هیمن یک سال قبل هیت فیک میفروختی ! حالا مرغ همسایه غازه ! :hmm: ( جدیدا پست هات فقط شده چرت و پرت ! قبلا میارزید آدم چند دقیقه براش وقت بزاره !)ایرانی ها تو یک چیز فقط خیلی توانا هستن و بلدن و اون هم چیزی نیست جز تقلب کردن !
ایرانی ها بی نهایت تو تقلب تبهر دارن ...
سلام به دوستان
خطرش چی هست مگه شاهپسر؟
من تقریبا یکی از اولین پابلیشر های گوگل هستم . این eCPM کمترین هست که تا به حال داشتم. ضمنا من یه رابطه هایی دارم با گوگل که اگه اکانتم مسدود هم بشه تو کمتر از 24 ساعت میتونم برش گردونم .
گوگل چیز خوبیه در مجموع
ایرانی ها تو یک چیز فقط خیلی توانا هستن و بلدن و اون هم چیزی نیست جز تقلب کردن !
ایرانی ها بی نهایت تو تقلب تبهر دارن ...
آره ! نه خودت تا هیمن یک سال قبل هیت فیک میفروختی ! حالا مرغ همسایه غازه ! :hmm: ( جدیدا پست هات فقط شده چرت و پرت ! قبلا میارزید آدم چند دقیقه براش وقت بزاره !)