اره خیلی کشته داد داستان !! منم یه خورده حالم گرفته شد !ناروتو شیپدون . از وقتی که تمام شخصیت های مورد علاقم مرد یکمی دلسرد شدم .![]()
/
دیروز 167 رو هم دانلود کردم و دیدم
خیلی عجیب شد دیگه (هوکاگه چهارم و .. ) !!
اره خیلی کشته داد داستان !! منم یه خورده حالم گرفته شد !ناروتو شیپدون . از وقتی که تمام شخصیت های مورد علاقم مرد یکمی دلسرد شدم .![]()
انیمه To Love-Ru رو تازه دانلود کردم تموم شد قسمت 7 هستم . انیمه خنده داری هست فقط کمی ایکی!!انیمه زیاده![]()
چرا ایییین همه قسمت؟بچه ها شماها چه حالی داریدا!
میشینید انیمه دانلود می کنید؟اونم ایییییییین همه قسمت؟؟!
(2004) Midori Days
I ♥ Seiji
اول از همه تشکر از سعید بابت معرفیش و تشکر ویژه از حبیب عزیز بابت ارسال پکیج انیمه. مرسی.
نکته جالب اینه که اکثرا از این انیمه خوششون میادجاذبه و کشش خوبی داره و احتمالا جزء انیمه های ماندگار تمام عمرم خواهد شد. الانم قسمت 4 رسیدم و اگه فرصت زیاد داشتم همشو با هم یه جا میدیدم.دیدنش به دوستان توصیه میشه.
منتظر نمره ات هستیمپ.ن: وقتی تمومش کردم نمره ام رو به انیمه اینجا ادیت میکنم.
خواهش میکنم علیرضا .. این حرفها چیه![]()
آره. کلا باید یه چند سالی بگذره بعد رفت سراغ انیمه ها و کارتونها محبوب. مثلا من الان بعد از گذشت 13 سال خیلی دلم میخواد سری فوتبالیست ها (سوباسا) رو دوباره ببینم.نکته جالب اینه که اکثرا از این انیمه خوششون میاد
کمتر دیدم من جایی که دیده باشن این انیمه رو و بدشون بیاد
این مواردی که الان از انیمه اشاره کردی کلی من یکی رو هوایی کرد برای دیدن دوباره انیمه ولی من بهش وقت میدم ! حسابی وقت میدم تا دوباره بعدها که میبینمش لذت دوباره رو ازش ببرم !!
منم دارم همینو می بینم . منتظرم سیزن دومش هم هر چه زودتر شروع بشه .منم فعلا دارم Mitsudomoe رو میبینم،تم و ستینگ انیمه صرفا کپی شده است از روی Hanamaro Youchien و Kodomo no Jikan،اما خوب به شدت خنده داره منم فعلا همین برام مهمه.